עבור לתוכן

האם המחשב שלי יריץ BF4 על הגרפיקות הכי גבוהות?

Featured Replies

פורסם

יש הבדל עיבודי בין הסינגל למולטי, בסינגל יש מספר ספציפי של פרטיקלים ופקודות שהמנוע משתמש בו בכדי להריץ על ההגדרות הנבחרות.

ברגע שהגעת לנקודה A מופעלת נקודה B ורצף חדש של פעולות יוצא לדרך, במולטי זה יותר קריטי מכיוון שמס' הפעולות והפרטיקלים במשחק הוא רנדומלי ולא מסודר, משמע אי אפשר לנתח מה יהיה כמו במשחק היחיד, פיצוצים רבים שקורים במשחק, עשן שמתפזר לאורך השדות, שבירות מבנים גדולות יותר מאשר במשחק היחיד.

• תגובות 101
  • צפיות 13.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תוריד בכ"מ לטובת המעבד אם חשוב לך המולטי...

פורסם

למי שבאמת יש בעיה צריך לעשות ככה, אני בעד תמיד לשחק ברזולוציה לא הכי גבוהה של המסך, לא ההגדרות הכי גבוהות ובלי אנטיאליאסינג ואסוטרופיק.

תוריד בכ"מ לטובת המעבד אם חשוב לך המולטי...
פורסם

מי שלא מצליח להסתדר על הגדרות גבוהות ..אתה מציע לו להתפשר בהגדרות.וכי יש לו עוד אופציות?

(יש לי באג אין לי יכולת לבחור סמיילים)

פורסם

אני משער שברזולוציה 1680X1050 החומרה המומלצת כן תריץ את BF4 חלק על הגדרות גבוהות.

כרטיסי המסך המומלצים ל-BF3 היו GTX560 ו- HD6950. ברזולוציה שציינתי הם עוברים את ה-60fps ב-BF3 בלי אוברקלוק על הגדרות גבוהות: http://www.anandtech.com/bench/GPU12/401

יש להניח ש-GTX660 ו-HD7870 (המומלצים ל-BF4) יפגינו ביצועים דומים ב-BF4, לפחות בסינגל פלייר. למולטי יהיה אפשר לעשות אוברקלוק ולהגיע ל-60 ומעלה.

זוהי השערה אופטימית כמובן, אבל אפשרית.

פורסם

560 רחוק מאוד מ 60 אפילו ב 1680X1050 .....

על Ultra וAA4 . אין בקישור שהבאת בדיקה כזאת אלא רק על High וללא AA. אף אחד לא ציין שלא יהיה ניתן להנות על הגדרות גרפיקה טובות בBF4 על ידי 660 אלא שעל שיא ההגדרות באמת שלא יהיה ניתן. חבל שברשת רבים הולכים שולל החושבים שהמומלץ נועד לתת משחקיות מושלמת.

פורסם

כמובן שעל הגדרות מקסימליות רק הכרטיסים המפלצתיים יריצו חלק את BF4. אבל כשמדובר בהגדרות גבוהות (high) גם הכרטיסים הבינוניים-גבוהים יספיקו.

לכן אני אף פעם לא קונה כרטיס מפלצתי שתוך שנה הערך שלו יירד לחצי מחיר. לא חייב לשחק על גרפיקה מקסימלית כדי להנות מהמשחק הזה.

פורסם

אני בדעתך.אף פעם לא קניתי כרטיס-מסך מעל ל2000 שח אפילו לא מעל ל1500 שח (7970 שלי מיד שנייה ) .אך כל אחד ינהג על פי שיקול דעתו ורצונו.לשחק ללא AA זה באמת זוועה בעיקר BF . כך שזה לא נכון שכל ההגדרות על HIGH למשל עם 560 בBF3 . . אם כבר מישהו רוצה לשדרג ..הכי מומלץ להמתין ליצאת המשחק ולראות היכן עומדים הביצועים. ואם יכול להתפשר בא' וב' וזה יספק אותו .

פורסם

הבטא מתקרבת. אפשר כבר בעוד שלושה שבועות לקבל איזושהי אינדיקציה לגבי הדרישות האמיתיות של המשחק.

פורסם

הציונים שנקבל -זה יהיה המצב הגרוע ביותר. שכן יצאת דרייברים אחרי יצאת המשחק הרשמי משפרת ביצועים אפילו תוספת של 15/20 FPS. ויש מצב גדול שבהגדרות לא יהיה אולטרה. לא יודע מה האינטרס שלהם לכך... פשוט טיפשי. הרי גרפיקה זה דבר מושך אפילו ללא הרצה חלקה... למה לוותר עליה בביטא שזה מצב קריטי לקניית המשחק.

פורסם

בדכ המפתחים משתפים פעולה עם חברות כרטיסי המסך ודרייברים יעודיים יוצאים אפילו לפני המשחק או הבטא. כך היה ב bf3 ו bc2.

בקשר להגדרות - לי אישית אין בעיה לשחק הכל על low, אבל aa זה באמת חובה.

פורסם

דרייברים אלו אינם מספקים.. אלא דרייברים מאוחרים יותר ולאחר תקופה שהמשחק כבר בחוץ ..תראה ממש שיפור טוב יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים