פורסם 2013 באוגוסט 2812 שנים אהלן ערב טוב הפעם הבעיה היא עם המסך שלי שאני עובד איתו - הלכתי רגע להכין קפה חזרתי וחשכו עיניי - המסך מראה תצוגה צבעונית מוזרה .החלפתי חיבורים כבלים וכ'ו ועדיין אותו הדבר - גם בזמן שהמסך לא מחובר יש הודעה של NO SIGNAL וזה גם בצבעים מוזרים .פרקתי אותו ולמראית עין הכל נראה תקין - כבלים לא נפוחים ולא כלום .אשמח לשמוע לעצתכם מה כדאי לבדוק .תודה
פורסם 2013 באוגוסט 2812 שנים מחבר כתבתי שגם כאשר הוא לא מחובר יש צבעים מוזרים בתצוגה של הכיתוב NO SIGNAL
פורסם 2013 באוגוסט 2812 שנים התקלה הזו אופיינית לכרטיס התצוגה שבמסך, ולא לספק.אם אתה מנתק את המסך לכמה שעות עד שהוא מתקרר ומפעיל שוב, זה מסתדר?
פורסם 2013 באוגוסט 3012 שנים תשחק אם הצמה של הפאנל כשהמסך עובד (רק תיזהר על המעגל של הספק כוח הוא תחת מתח גבוה !!). אם זה מסתדר תנסה למצוא איזה חוט משפיע יכול להיות שהוא קרועבנוסף תנסה להצליב את הפאנל (והכבל שמחבר אותו לכרטיס תצוגה אם צריך) אם מסך אחר באותו גודל/רזולוציה (לא תמיד עובד - אם זה לא יתאים המסך יראה סתם צבעים)
פורסם 2013 באוגוסט 3112 שנים מחבר אני יבדוק את העניין, תודה תשחק אם הצמה של הפאנל כשהמסך עובד (רק תיזהר על המעגל של הספק כוח הוא תחת מתח גבוה !!). אם זה מסתדר תנסה למצוא איזה חוט משפיע יכול להיות שהוא קרועבנוסף תנסה להצליב את הפאנל (והכבל שמחבר אותו לכרטיס תצוגה אם צריך) אם מסך אחר באותו גודל/רזולוציה (לא תמיד עובד - אם זה לא יתאים המסך יראה סתם צבעים)חזרתי עכשיו אחרי סופש שלא הייתי בבית - חיברתי וזה עדיין אותו דבר .התקלה הזו אופיינית לכרטיס התצוגה שבמסך, ולא לספק.אם אתה מנתק את המסך לכמה שעות עד שהוא מתקרר ומפעיל שוב, זה מסתדר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.