עבור לתוכן

מחפש המלצה על מחשב נייד עד 7500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי חברים אודה לעזרה

מחפש מחשב נייד בעל המאפיינים הבאים לטובת עריכת תמונות ועריכת וידאו לעיתים רחוקות (AVID AND PHOTOSHOP)

1.. מסך 15.6 - על מנת שלא יהיה גדול מידי לנסיעות לחו"ל

2. 8 גיגה זיכרון עדיפות ל 16

3. מעבד I7 לכל הפחות, עדיפות למעבד חזק לטובת עריכה

4. כרטיס מסך חזק יחסית (לא למשחקים אלא לעריכה) עדיפות ל4 ליבות או 2 ליבות עם 2 גיגה

5. הרדיסק SSD אין לי צורך בכמויות אכסון גדולות זה בעיקר מחשב עבודה לשטח, ככה שכל הרדיסק מעל 32 גיגה יעשה את העבודה, העיקר שהיה מהיר SSD

6.עדיפות לבעלי מקלדת מוארת לעבודה בחושך

מודה מראש

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את פשר הלינק לשאלה שלי

פורסם

תענה על השאלון, תפרט שימושים, תוכנות, לא הבנתי איזה כרטיס מסך אתה רוצה בדיוק ואיך משקל נמוך ומסך 15.6" מסתדרים.

פורסם
  • מחבר

רשמתי את זה בצורה יותר מסודרת, אם זאת הכל כבר היה רשום שם, לא רשמתי משקל נמוך אלא רשמתי מסך 15.6 בהקשר של גודל וגם משקל לעומך 17 אינץ

פורסם

Lenovo W530 עם כרטיס מסך K2000M יתאים.

מומלץ להזמין מחו"ל- ארה"ב. בארץ לא משתלם בכלל.

אני הייתי מחכה חודש ל-W540 עם מעבדי Haswell כדי לקבל תמורה גבוהה יותר לכסף הרב שאתה מתכוון להשקיע.

פורסם
  • מחבר

לגבי המשקל ברור שאני מעדיף את הכי קל, לכן לא הלכתי על 17 אינץ מצד שני שאתה לוקח חומרה רצינית יש צורך במארז סטנדרטי כלומר לא המחשבים הדקים (צריך גם צורב) ולכן המשקלים הם בד"כ סטנדרטים 300 גרם לפה ולשם

ראיתי את הלנובו, יש איזה 17 דגמים והמחירים מעל 8000

פורסם
  • מחבר

תודה, נראה אחלה מחשב

אבל רכישה מ EBAY זה אומר להוסיף מכס ומע"מ שלא נדבר על זה שאין אחריות

פורסם

למה סתם ללכלך ??

יש לשלם רק מע"מ על מחשבים ניידים, צריך לצאת לך 7000~ סופי.

יש אחריות בינ"ל ל-3 שנים

Genuine Lenovo Worldwide Warranty 3 Year Depot (International Warranty Support - Model Type 2438)

פורסם
  • מחבר

שבי, תודה, בוא לא נגזים "ללכלך" אבל עכשיו ראיתי שהם שולחים עם UPS וזה אומר שאתה צריך לשלם דרכם עוד כסף על עמיל שחרור מכס ועוד כמה שטויות שהם דוחפים לך ככה שלצערי המחיר יוצא

5900 על המחשב

כולל מע"מ 6962

כולל משלוח 7400

כולל עמלות UPS למנהם זה כבר 7800

פורסם

אתה יכול לשאול אותם אם הם יכולים לשלוח לכתובת בארה"ב ואז תוכל להשתמש בחברות אחרות כדי לשלוח אותו וזה יוזיל לך את העלויות.

משלוח בתוך ארה"ב נראה לי שיהיה בחינם ולהביא אותו לארץ דרך buy2usa זה 50$ בלבד ובלי הפתעות "שחרור מכס" - מחיר קבוע.

כך שצור איתם קשר בהודעה באיביי ותשאל אם זה אפשרי מבחינתם.

וכך תישאר במסגרת התקציב שלך ותוציא את המירב מבחינת ביצועים.

המוכר הזה ב-ebay אמין, מניסיון אישי בו חבר קנה מחשב יקר יותר מזה והוא הגיע לארץ בשלום ואפילו ממיש אחריות מספר פעמים (בגלל שימוש שלו לא נכון במחשב)

אבל שוב, אני הייתי מחכה ל-W540 אם זה לא דחוף לך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

יש צפי ל 540? מה יהיו השיפורים שבו?

פורסם

עדיין אין פרטים מדוייקים. אבל שיפור במעבד, מסך (IPS כנראה), כרטיס מסך מעודכן יותר.

לשם השוואה ומידע, הנה תחנת עבודה מחברת Dell חדשה בעלת מסך איכותי מאד ומשקל נמוך ביחס למשקל של המחשב

http://www.engadget.com/2013/07/25/dell-officially-unveils-precision-m3800-workstation-at-siggraph/

לאט לאט יוצאים לאוויר דגמים חדשים ומעניינים.

פורסם
  • מחבר

טוב נחכה קצת עם המכירה של המחשב שלי, תודה, למרות שאני לא מת על DELL הם יפים אבל החומרה שלהם לא משתווה ל LENOVO

דבר נוסף בדגם הזה לא ראיתי שיש צורב, וזה חלק חשוב מאוד בעבודה שלי בהיותי צלם

גם הסתכלתי ב EBAY ולא מצאתי את הדגם הזה ספציפי ברשת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים