עבור לתוכן

הסרת ציפוי האנטי גלר מדל U2312HM ומסכים אחרים

Featured Replies

פורסם

אין. לאנשים משעמם בחיים. כל כך הרבה פאלטות יכולות לקרות לדבר כזה שזה מפחיד.

אנשים מדמיינים שהציפוי עושה להם grain למסך..

אני עם בהירות 0 ועוד תוכנה חציונית שמורידה בקצת את הבהירות ומממרחקים של חצי מטר עד מטר וקצת (מרחק הישיבה שלי) ואני לא מבחין בציפוי..

פורסם
  • מחבר

זה מה שזה אמור לכאורה לשפר:

That's it! You now have a beautiful IPS panel with crystal clean whites, deep blacks and no more sparkle!

אני לא מרוצה במיוחד מעומק הצבע השחור אצלי. עד שלא תסיר ותשווה לא באמת תדע אם יש הבדל שמצדיק את זה.

מה הכוונה ב"sparkle", דרך אגב?

יש לי פה הרבה מסכים נוספים, ביניהם TN, כך שיכול להיות שגם אנסה עליהם ואבדוק את ההבדל.

זה יכול גם לשמש לתיקון פגמי מסך במסכים שהשכבה הזאת בהם נפגמה.

פורסם

אני חושב שהם מתכוונים ל-grain אחרת אני לא יודע מה הם רוצים, אני מבין למה הורדת הציפוי עוזרת לבן להיות לבן יותר אבל איך היא עוזרת לשחור להיות "עמוק" יותר זה מעבר לבינתי. תחושב שאלא אם כן תצפה בסרט בחדר מוחשך לחלוטין , אתה תראה כל הזמן את ההשתקפות שלך

פורסם

לא נראה כמו עניין מסובך לעשיה, אני הייתי חושש מהשתקפויות.

פורסם

כמה דברים יכולים לקרות לדבר כזה..

לשבור את הפאנל

לעקם את הפאנל

לא להוריד לגמרי את שכבת המט (שאריות שהודבקו בצורה חזקה יותר)

להוריד את שכבת הפולרייזר

לפגוע בשכבת הפולריייזר

לשרוט את המסך (אשר ישרט הרבה יותר בקלות) בעת הורדת השכבה

לשרוט את המסך בעת חיבור הפאנל

- - - תגובה אוחדה: - - -

ואם תקרא את ההודעות בנושא שם או בנושאים דומים תגלה עוד עשרות בעיות שיכולות לצוץ

פורסם
  • מחבר

כל מה שאתה אומר נכון, אבל יש גם הרבה אנשים שדיווחו שעשו זאת בהצלחה, ומרוצים מאוד מהתוצאות.

היה נחמד אם מישהו מהפורום שלנו היה מנסה ומדווח גם.

אפשר אפילו לעשות סקירה השוואתית בכתבה מקצועית ואובייקטיבית של האתר, כי זה נוגע להרבה משתמשים, ויכול להיות נושא מעניין ופרקטי.

פורסם

הייתי עושה הבעיה שאם אני עושה באחד אז צריך לבצע בשניים האחרים.

פורסם
  • מחבר

לפחות זה יתן לך מדד להשוואה, ולא תצטרך לאמוד בתחושות בטן את השיפור/גירעון לאחר המוד.

פורסם

למה לא לקנות מסך מבריק וזהו? נמכרים מספיק מסכים שהם ללא ציפוי כלל או עם ציפוי עדין יותר, נכון שהם לא IPS אבל אף אחד לא הכריח אתכם לקנות IPS.

הפורום הזה עשה מ-IPS הרבה יותר ממה שהוא באמת ועם כל הפלוסים שלו יש גם לא מעט חסרונות

עוד בעיה בלהוריד לבד את הציפוי זה העניין שאתה נשאר כלל ללא ציפוי. גם במסכים המבריקים, ישנו ציפוי כלשהו (זכוכית, פלסטיק שקוף)

אני אדם שנתפס למה זה קטנות, אך בעניין הזה, באמת שאין לי טענות כלי דל וחוץ מזה, למסכים מבריקים יש לא פחות מינוסים.

פורסם
זה מה שזה אמור לכאורה לשפר:

אני לא מרוצה במיוחד מעומק הצבע השחור אצלי. עד שלא תסיר ותשווה לא באמת תדע אם יש הבדל שמצדיק את זה.

מה הכוונה ב"sparkle", דרך אגב?

יש לי פה הרבה מסכים נוספים, ביניהם TN, כך שיכול להיות שגם אנסה עליהם ואבדוק את ההבדל.

זה יכול גם לשמש לתיקון פגמי מסך במסכים שהשכבה הזאת בהם נפגמה.

בשביל להעמיק שחורים , צריך ציפוי מיוחד (כמו אצל נוקיה בחלק מהLumia's שלה ,רק שהציפוי הורס את זויות הצפיה משמעותית..

באופן כללי פאנלי הIPS לעולם לא נודעו בקונטרסט מדהים ושחור עמוק , למרות שמסכי הטלויזיה האחרונים של LG מוכיחרים אחרת ..

פורסם

פאנל ה-ips שנמצא בדל הוא e-ips ולא צריך להיות חד עין במיוחד בשביל לראות את ההבדלים בין פאנלי ה-IPS השונים.

אני חושב שרק LG ו-DELL משתמשים ב-eips ואני לא אתפלא שציפוי המט הכבד שלהם שעל המסך נועד למנוע בעיה כלשהי שקשורה למסך.

אגב, הבנתי על מה כולם מדברים. בבהירויות גבוהות, המסך בוהק עם אינסוף יהלומים קטנים. זה קצת מפריע לעין אבל לא משהו שלא מתרגלים אליו ואני גם לא רואה איך זה פוגע בשימוש במסך אבל אני מסכים שהם בהחלט שמו שכבה גדולה של ציפוי.

פורסם

הציפויים האלו הם לא רק למסכים האלו ..גם הT220P שלי שזה מסך TN (איכותי יחסית באופן מפתיע..) יש ציפוי דבילי שכזה ..אבל בשלב מסויים פשוט לומדים לחיות עם זה ומתרגלים .

פורסם

ברור שלא. גם בtn שלי היה כזה ציפוי רק שהוא היה פחות אגרסיבי

פשוט התכוונתי שאולי הסיבה אמחורי הציפוי הכבד זה שזה פאנל eips.

הרי זה מסך שנועד בראש וראשנה לכאלה שעובדים במשרד שעות רבות ומתעסקים עם טקסטים. לכאלה חשוב יותר ה-ips בגלל שהוא טומן בתוכו הקלה מסויימת על העיניים והרי לאנשי משרד חשוב בראש וראשנה הנוחות ולא האיכות ולכן יש את הציפוי הכבד

לדעתי, ציפוי מט, גם בגרסאות הכבדות כפי שאנחנו רואים פה (אתם צריכים לראות המחשב הנייד שלי, שם באמת הציפוי הוא כבד) הוא עדיף על מסך מבריק

פורסם
למה לא לקנות מסך מבריק וזהו? נמכרים מספיק מסכים שהם ללא ציפוי כלל או עם ציפוי עדין יותר, נכון שהם לא IPS אבל אף אחד לא הכריח אתכם לקנות IPS.
יש גם IPSים עם ציפוי מבריק בשוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים