עבור לתוכן

הקמת רשת ביתית חוטית

Featured Replies

פורסם

אז 6, ואם אתה מתקין בצינורות תוכל למשוך דברים אחרים בעתיד (אוליי אחריי 5-10 שנים הכול יהיה אופטי....)

ארון - שיהיה בגודל נורמלי בשביל כל מיני "קופסאות" + UPS + אוליי מארז גנרי צפוף כלשהוא לשרת ביתי, ואם אוורור מספיק כדיי לקרר כ 100W

פורסם
  • מחבר

א. אל פסק? זה הכרחי?

ב. שרת ביתי? בשביל מה?

ג. בנוגע לגודל נורמלי- תוכל להכווין אותי למידות/דגם ספציפי?

ד. מאוורר מכניס ומאוורר מוציא זה מספיק מאוורר?

תודה.

פורסם

שרת ו UPS - אם תרצה מתישהוא אז שיהיה מקום, אם אתה לא הולך לרצות אז לא צריך. ב UPS ההגבלה היא לא על הגודל (UPS לא לוקח הרבה מקום) אלא כי הוא מתחמם ודיי הרבה

גודל - לפי מה שהולך להיות שם, ושיהיה מרווח שלא יתחמם

אוורור - עד ~30-40W (מודם וראוטר ממוצעים) לא צריך מאווררים אם הארון לא צפוף מידי, מספיק כמה חורים לקירור פסיבי. אם אתה הולך לשים שם UPS או שרת אז צריך לחשוב על דברים אחרים (וגם מאיפה תיתן למאווררים חשמל)

פורסם

ככה זה נראה אצלי בינתיים :)

פורסם
  • מחבר

נראה טוב מאוד :)

מהן מידות הארון?

פורסם

אני אחזור הביתה בערב ואמדוד את הארון.

בעיקרון זה ארון נעליים מובנה בתוך הקיר שנמצא בערך במרכז הדירה, אז ניצלתי 2 מדפים עליונים שלו לטובת תשתיות תקשורת.

פורסם

:xyxthumbs:

אהבתי את המיחזור שעשית למתקן לייבוש כלים.

פורסם

עבודה טובה, רק תקדח לו קצת אוור וקירור ותעיף את הראוטר מה UPS. ה UPS הולך להתחמם והרבה כשהוא בחשמל

פורסם
נראה טוב מאוד :)

מהן מידות הארון?

מדדתי עכשיו :

גובה כל מדף כ-23-25 ס"מ

עומק 30 ס"מ

רוחב 58 ס"מ

- - - תגובה אוחדה: - - -

עבודה טובה, רק תקדח לו קצת אוור וקירור ותעיף את הראוטר מה UPS. ה UPS הולך להתחמם והרבה כשהוא בחשמל

שיפור האוורור בהחלט בתכנון, הסוויץ' לא יושב על ה UPS, הוא יושב לפניו (ראה תמונה)

בכל מקרה אני בודק טמפרטורה של דיסקים ב-NAS, הם לא עלו מעל 47 מעלות, כאשר NAS היה במקום פתוח הטמפרטורה הגיע עד 42 מעלות.

פורסם

ה UPS עדיין צפוף שם. לא הייתי שם אותו בארון כזה בלי פתחי אוורור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים