פורסם 2013 באוגוסט 2712 שנים לדעתי נסה איזור מערב קינג גורג, עם דגש על שוק הכרמל וסביבתו. אם לא תמצא נסה לכיוון כיכר השעון ביפו, אולי אפילו שדרות ירושלים כנראה בסביבת יהודה הימית- בעצם סביב שוק הפשפשים. עבודת רגלים. אבל שקפקפים זה לרוב לטיול אז הרי לך הכנה.
פורסם 2013 באוגוסט 2712 שנים ..מה זה שקפקפים?..הסנדלים השקופים האלה שהיו להיט בטיולים שכוללים הליכה במים, בשנות ה 90אני לא חושב שמייצרים אותם עדיין חח אבל אולי נשארו סטוקים
פורסם 2013 באוגוסט 2712 שנים כן גיליתי מה זה. אני חושב שאפילו היו לי פעם כאלה עשויות מפלסטיק שחור שקוף.אני חושב שהקרוקס החליפו אותם..
פורסם 2013 באוגוסט 2712 שנים מחבר רק שקרוקס עולים בערך פי 7.האמת היא שמצאנו שקפקפים בחנות ליד הבית, אבל רק לילדים.
פורסם 2013 באוגוסט 2712 שנים אתה יכוול להזמין מחול, יצא לך קצת יותר ממאה שח ליחידהאתה יכול לקנות זיוף בעשרים שח בכל שוקהייתי בטיול מים עצבני לא ממזמן ומה שלקחתי לאזורי המים היו קרוקס מזוייפים שגדולים עלי באיזה חמש מידות ועוד בלי הרצועה הזאת ששומרת. וואלה, לא קרה כלום.
פורסם 2013 באוגוסט 2712 שנים מחבר חברה שלי צריכה את זה לסופש, אז להזמין מחו"ל כבר לא בא בחשבון... טוב, נקווה שנמצא איפשהו.
פורסם 2013 באוגוסט 2712 שנים סנדלי מדוזה קראו להם גם, הקרוקס לא החליפו אותם כי הקרוקס לפחות נוחות ופחות מתאימות לכניסה למים.
פורסם 2013 באוגוסט 2812 שנים קרוקס עשויים מסוג של ספוג כלשהו, יותר נוחים ופחות מחליקים.סנדלי מדוזה היו לא נוחים, מחליקים והבעיה הכי גדולה היתה למצוא אותם בתוך המים. נערך 2013 באוגוסט 2812 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2013 באוגוסט 2812 שנים השקפקפים האלה משמידים את הרגליים.בכל מקרה, כפי שכבר נאמר, שוק בצלאל/שוק הכרמל.
פורסם 2013 באוגוסט 2812 שנים אם היא מוכנה להוציא קצת יותר שתנסה למצא סנדלי פלסטיק של ג'יזל. יש המון דגמים חלקם סגורים ובמחירים שונים. כעת סופ-סופהעונה אז אם נשאר משהו אולי היא תצליח למצא משהו במבצע טוב. מהנסיון שלי לקחתי זוג כזה לטיול של כמה ימים בנחלים ומבחינת נוחות היה עדיף בהרבה על השקפקפים הזכורים בעיקר לרע. בנוסף הם גם נראים טוב בהרבה. מי יודע אולי אפילו לא רק לטיול (לא אמרתי לעבודה- אבל זה כמובן עניין אישי). נערך 2013 באוגוסט 2812 שנים על-ידי ssib
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.