פורסם 2004 בפברואר 1821 שנים שלום לכולםיש לי את הפייר וואל שלNorton Personal Firewall 2003עכשיו הוא מידי פעם שולח לי הודעות על אנשים שמנסים כנראה לפרוץ אליייוזה לא מה שמזיז ליאבל לפעמים אני מתקין איזה תוכנה שקשורה לאינטרנט ואז אחרי איזה כמה זמן הוא מבקש אישור לשלוח משהו אם הsystem שלילא יודע איזה קובץ מסוים ואני תמיד חוסםמישהו יודע למהאני מצטער שאין לי תמונה אם תהיה לי שוב אותו בעיה אולי תוכלו להבין יותר
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים בקשר לסימני קריאה האדומים שאתה מקבל זה לא ממש מישהו מנסה לפרוץ לךזה יותר אנשים שעושים סריקות פורטים על הטווח שלך..בכל מקרה אם הבנתי נכון הוא מבקש אישור גישה לאינטרנט לתוכנות מסויימותלדוגמא שאתה מתקין EMULE והתוכנה מנסה להתחבר לאינטרנט, ה NPF מבקש ממך לאשר את החיבור מהתוכנה?
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים מחבר זה נכון בדיוק וגם לפעמים הוא מבקש ממני גם אישור לקובץ של system אתה יודע אולי למה .גם לך הוא הוא מבקש את זה?
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים עצה לי אלייך... אל תשתמש בנורטון פייר וול.... תוכנה לא ידידותית שצורכת משאבים רבים(מאוד)זון אלארם לעומתה היא תוכנה חינמית ומומלצת בחום על ידי רוב מומחי האבטחה...
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים אלו תהליכי מערכת שמנסים ליצור קשר למשל SVCHOST או RUNDLL רובם זה פעולות לא חשובות כל כך כמו סינכרון השעה עם האינטרנט למשל,אבל יכולות להיות פעולות של המערכת שחחיבות שתאשר אותן בשביל שהחיבור יעבוד כמו שצריך,אז תשים לב לדברים האלו וכשאתה רואה שזה קובץ SYSTEצ מנסה להיתחבר 99% שזה בסדר.
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים מחבר סבבה חברה אני יודע שהפייר וואל של נורטון גוזל הרבה אבל אין לי פייר וואל טוב מה אני יעשההיה לי את הפייר וואל זה זון אלרם והוא רק עשה לי בעיות
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים לי יש את זונאלרם והוא לא עשה לי שום בעיותפעם (במחשב של סבא שלי) הוא קצת חסם את האימייל, אז התקנתי אותו מחדש והוא עבד....תוכנה מצוינת ומומלצת בחום...
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים הפייר וול של נורטון מצויינתפשוט כאשר אתה מתקין תוכנה תשים אותה על disableבהצלחה
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים כן... עד אשר הנורטון יפסיק "לציית" לך ויתחיל לחסום תוכנות ואתרים למרות שהגדרנו לו 1000 פעם להרשות להן גישה.ואז גם ננסה להסיר אותו והוא יתחיל לבכות שאין לנו הרשאת Admin מתאימה.ואז אחרי שנצליח לתת הרשאה מתאימה ליוזר שלנו, הוא פתאום יסרב להסיר את עצמו בלי שום סיבה מפורשת.ואז נצטרך להוריד תוכנות הסרה מיוחדות, להתחיל להתעסק עם ערכים מסובכים ברחבי המחשב, רק בשביל להסיר את הפיירוול הזה שייתן לנו לעשות משהו באינטרנט.ואז אחרי שנסיר, מסתבר שערך אחד לא מתאים ברג'יסטרי הוסר, ואז גם האנטי-וירוס לא עובד או שאז לא יהיה אפשר להתקין יותר תוכנות של Symantec על המחשב.ואז נצטרך לפרמט.(כל הבעיות האלה זה מדיווחים של אנשים שחיפשו עזרה פה בפורום אחרי שהתקינו את הפיירוול של נורטון. על כל אחת ואחת מהן שמעתי פה בפורום. אני לא ממציא את זה.)בקיצור: נורטון הוא פיירוול שתלטני מידי. הוא טוב למי שלא יודע להגדיר פיירוולים, או מי שלא רוצה להשקיע בהגדרות שלו. הוא חוסם הרבה, ולבד. יתרון למתחילים, חיסרון למתקדמים.
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים הוא חוסם הרבה, ולבד. יתרון למתחילים, חיסרון למתקדמים.א. אממממ לדעתי דווקא העובדה שהוא חוסם הרבה ולבד היא קצת חסרון למשתמשים מתחילים, שפתאום לא מבינים למה תוכנה מסוימת לא עובדת. ב. שנאמר:ZONEALARM!די פשוט, מספיק קל, נוח לשימוש, אבל עובד כמו גדול. (וגם לא נתקלתי בבעיות שתלטנות שלו)
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים אני גם לא ממליץ על נורטון פייר וול כל הדברים של סימנטיק שהיו לי על המחשב עשו מה זה בעיות
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים הבעיה הכי מעצבנת של ZONE היא ,גם כשהתוכנה מכובת והיא בד"כ חוסמת איזשהוא פורט או תוכנהאז היא תמשיך לחסום אותו.... צריך להפעיל אותה ולאז לאשר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.