עבור לתוכן

מחפש מסך מחשב יפה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מסך מחשב, גודל 24-25 אינץ בעיצוב מעניין למשרד.

חשבתי על ה-Samsung S24B750V.

איך המסך? האם יש לכם המלצה למסך אחר?

תקציב 1000-1500.

תודה

פורסם

מה חשוב לך במסך ? איכות תצוגה או עיצוב ?

בגדול המסך הזה לא מומלץ מבחנת איכות תמונה/זוויות צפייה בגלל השימוש בפאנל TN.

פורסם
  • מחבר

בראש ובראשונה העיצוב חשוב. כמובן שאיכות התצוגה גם חשובה, פשוט חשבתי שהיום בטווח מחירים כזה, כל המסכים מספקים איכות טובה לעבודה יומיומית עם מחשב.

יש לך המלצה אחרת?

פורסם
  • מחבר

תודה. למרות שהם נראים כמו מסכי מחשב רגילים. העיצוב שלהם לא מיוחד או מעניין.

פורסם

אם אתה מעדיף עיצוב על פרקטיקה ואיכות אני מניח שלא אתה זה שעובד על המחשב... אני טועה?

בכל מקרה הציעו לך מסכים עדיפים , הדל מסך מצויין וגם אפשר להטות את המסך אנכית ב 90 מעלות שזה

נהדר לכתיבת מסמכים - ציינת שזה עבור משרד

הסמסונג זה נטו עיצוב. פאנל TN פחות איכותי וללא ארגונומיה כלל - אי אפשר להזיז אפילו למעלה ולמטה.

אם עיצוב זה הדבר היחיד שחשוב לך אז.......

פורסם
  • מחבר

הבנתי. המסך אכן לא בשבילי, אלא בשביל דוד שלי, אבל זאת הייתה הדרישה שלו כשהוא ביקש שאעזור לו למצוא מסך.

חשבתי שיש מסכים שמשלבים בין ובין גם אם יש פשרה כלשהי על האיכות.

פורסם

פותח הדיון המסך של סמסונג שהצעת גם נראה נורא ואין לו כלל ארגנוימה

ברשותי מספר מסכי Dell U2412M והם אחלה. העיצוב ריבועי למדי ומגושם אך תענוג לעבוד עליהם (למי שכמובן אוהב מסכים גדולים)

גם המסך Samsung S24A650D הוא לא רע

פורסם

לדעתי כאשר אתה נותן לדוד שלך את ההמלצות, אם אתה נותן לו המלצה על מסך אחד ששם דגש על עיצוב, תן לו גם אופציה על כזה ששם דגש על איכות (DELL!) וקח אותו לראות את שניהם עובדים - ולא לחמש דקות, רצוי אחד ליד השני (בתקווה שתמצא מקום כזה). כמובן שאם מדובר על אדם שאינו עם ראש בקיר או שעיצוב בשבילו זה הכל ומוכן להקשיב וללמוד אתה גם יכול לנסות להסביר לו.

יש סיכוי שהוא יבין שמסך מחשב זה לא שמלה ואיכות טיפה יותר חשובה מהעיצוב. מצד שני, גם אם לא, לפחות נתת לו את האופציה לבחור ולא תהנה לו אחר-כך טענות.

ואגב, אני בחורה כך שאני אמורה להיות הסטאוטיפ של מי שמעדיפה עיצוב על פני הכל.

פורסם

אני די בטוח שהוא הבין שאת בחורה ברגע שכתבת שמסך מחשב זה לא שמלה =P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים