עבור לתוכן

סירטון השוואה בין COD ל BF4

Featured Replies

פורסם

מי שמחפש תירוץ למנוע מהיר שלא בטעות ישכח את Unreal Engine 1\2\3\4 - מנועים שנבנו מראש לאקשן מהיר ותמיד הקדימו את זמנם בטכנולוגיות גרפיקה

פורסם
אתה מחפש משחק עם טנקים ומסוקים עם מפות ענק........

אני מחפש משחק עם מינימום חרא מסביב.

עובדה שהתחרותי של BF3 הוא בלי כל הדברים הענקיים ומפות טיפ טיפה יותר קטנות [ תקן אותי אם אני טועה, Infantry זה רק חיילים במפות קטנות].

כל מי שמחפש משחק תחרותי לא מחפש ביניינים מתרסקים וספינות ענק שעולות על העיר, זה נחמד לסינגל פלייר ואולי לפעם פעמיים בפאבליק ויאללה סלאמת...

אז זה מה ש"קהילת" COD מחפשת , אז מה שאתם אומרים זה שאתם רוצים משחק מוגבל שלא התקדם לשוק מקום .. ואין פלא שActivision סוחטת אותכם מכל שקל ושקל ,על המשחקים ועל הDLC.

פורסם

^כאחד שכן משחק COD אני עדיין, לצערי, יכול להגיד שבהשוואה לכמות ההנאה מהם כותרי COD עדיין עומדים במשימה מבחינתי.

יש הרבה משחקים טובים בשוק, אבל ההשקעות הכספיות שביצעתי בכל משחק COD החזירו את עצמן בהנאה ובשעות משחק יותר מבערך כל משחק אחר ששיחקתי.

וכן, היו תקופות ששיחקתי גם הרבה BF2 ו-BF3.

על ה-DLCים אני ויתרתי, זה נכון.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אך נראה לי ש-COD פונה יותר לילדים/צעירים שאין באפשרותם להשקיע יותר מדי בחומרה(דגש על כרטיסי מסך) ולכן הם כל כך מחזיקים מהמשחק הזה, זה מה שהם יכולים להריץ וזה מה שעובד להם טוב.

פורסם
אם עוד לא הבנת אנחנו מודעים לזה שהם "חולבים כסף" כל שנה המשחק יותר גרוע מהקודם שלו אבל אין מה לעשות הקהילה הארופאית עוברת למשחק החדש וגם אנחנו נעבור אם אנחנו לא רוצים לעבור אנחנו נחזור לקוד 4, ולא חושב שלמישהו אכפת לבזבז קצת כסף פעם בשנה על משחק קוד ורק שתדע שאותו מנוע ישן של 2007 שזה QUAKE ENGINE הוא המנוע הכי טוב שיש אין סיבה להחליף אותו אבל עם כל העדכונים שלהם רק הרסו אותו...

לא ממש נדב, המנוע שלהם היה הכי טוב בזמנו וחבל שהם הרסו את זה (בכך שלא שינו אותו).

פורסם

רק תיקנתי (כמובן שזה בכללי)

)

תקנו אותי אם אני טועה אך נראה לי ש-COD פונה יותר לילדים/צעירים שאין באפשרותם להשקיע יותר מדי מחשבה . ולכן הם כל כך מחזיקים מהמשחק הזה, זה מה שהם יכולים להריץ וזה מה שעובד להם טוב.

לא חושב שזאת אחת הסיבות לריבוי ילדים.ישנם משחקים אחרים הנראים טוב יותר אפילו על הגדרות חלשות... וזה לא מאמץ יותר מידי את המחשב.

לדעתי ילדים וצעירים מתחברים יותר למשחק מהיר ופחות מחשבתי וקבוצתי.

פורסם

גם BF3 יכול להיות מהיר, תלוי באיזו מפה אתה משחק.

פורסם

הביאו את זה למשחק האחרון בסידרה... נו ומה קיבלנו, לא יותר ילדים בBF ?:cheesy: .

ועדיין COD מהיר יותר ... כולל הדמות .

פורסם

מה נסגר ?

אתם רוצים שהם יעברו ל bf3 / bf4 ?

אני מזכיר לכם :

ובכלל ברור ש COD הרבה יותר טוב בתחרותי !!!

מה אני צריך את כל המסוקים/טנקים האלה בחיים שלי ?????

ובכלל הגרפיקה של באטלפילד גרועה ! לזה אתם קוראים גרפיקה ? סימן שבחיים שלכם לא הייתם בשיזפון !!!(?)

ששששששש......

פורסם
מה נסגר ?

אני מזכיר לכם :

ובכלל הגרפיקה של באטלפילד גרועה ! לזה אתם קוראים גרפיקה ? סימן שבחיים שלכם לא הייתם בשיזפון !!!(?)

ששששששש......

תרגע אחי צחקו קצת, אף אחד פה לא מרד נגד COD.

אפילו מי שעשה את הסרטון רשם ששום דבר לא צריך להילקח ברצינות אז עדיף שתפסיק לכתוב כמו מפגררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chillax my jewish brother!

פורסם

טוב מאוד ! שלא ירדו לי על COD ! (שששששששששששש......:rolleyes:)

פורסם

יש דרך שCOD נמחק מהעולם אבל שחקני COD לא עוברים לBF ?

מה נסגר ?

אני מזכיר לכם :

ששששששש......

יש לי פתרון טוב יותר.. למחוק את COD , אבל .. שכל שחקני COD לשער יעברו לMOH ולא BF4, כולם מרוצים .. בעיקר קהילת MOH שמונה נכון לעכשיו חמש אנשים בכל העולם .. :yelclap:

פורסם

חחחחח לקראת הסוף הקטע עם התינוק פשוט הרגגגגגגגגגגגגגגג אותי הפיל אותי על הרצפה...

זה כזה נכון הסרטון הזה חחחחחחחחח

פורסם

אלה משחקים שונים אחד מהשני

די להשוות, אני מעדיף משחקי "fast pased" ולא משחקים עם גרפיקות מטוסים ושטויות ויש אנשים שזה כן מהנה להם

כל אחד טעם שלו

פורסם

המשחקיות שונה אך בגרפיקה ניתן להשוות .. הסרטון בא ללגלג על מה שנאמר מצד מפתחים מCOD .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים