עבור לתוכן

סירטון השוואה בין COD ל BF4

Featured Replies

פורסם

אני עדיין עם דמעות

פורסם

חחחח אנדרי אתה כזה מטומטם :D

COD זה CQB מה אתה מצפה שיעשו רעידת אדמה?

BF זה מפות ענקיות אתה יכול להפיל בניין גורד שחקים אם אתה רוצה

:D למרות שכן BF נראה מטורף עם כל הדברים האלה וזה צחוק לעומת COD.

- - - תגובה אוחדה: - - -

BF זה מפות ענקיות אתה יכול להפיל בניין גורד שחקים אם אתה רוצה :D

פורסם

חחחח אנדריייי חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מה שאני שלחתי לך לא? חחחחח באמת שסרטון ענק

פורסם
  • מחבר

BF זה מפות ענקיות אתה יכול להפיל בניין גורד שחקים אם אתה רוצה

:D למרות שכן BF נראה מטורף עם כל הדברים האלה וזה צחוק לעומת COD.

- - - תגובה אוחדה: - - -

BF זה מפות ענקיות אתה יכול להפיל בניין גורד שחקים אם אתה רוצה :D

אני אגיד לך דוגרי באטל פילד בחיים לא היה תחרותי בגלל השטויות האלה... זה מעניין רק בפאבליק כל הפיצוצים הגדולים האלה, מי שמשחק בתחרותי רק מחפש איך הלעיף תשטויות האלה

פורסם

אתה רבע טועה, כי בתחרותי עדיין לפוצף קיר של בניין או לפוצף חומה זה חשוב זה הורס את המחסה של היריב אבל כל הקטע של להפיל בניינים שלמים ענקיים, משחטות שנכנסות לחוף מהים וכל החרא הזה זה כבר מוגזם.

פורסם

כן אבל שניכם טועים.

אתם אומרים את זה כאילו BF נועד להיות פאבליק וקוד נועד להיות תחרותי, שניהם מיועדים לאותה מטרה רק שקוד נכשל בה, או לפחות פחות מצליח מBF. :)

נערך על-ידי kalabokk

פורסם

הסרטונים האלה יכולים לצחוק על COD כמה שבאלהם אבל קוד מרוויח הרבה יותר וגם עולה פחות לפתח..

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם
הסרטונים האלה יכולים לצחוק על COD כמה שבאלהם אבל קוד מרוויח הרבה יותר וגם עולה פחות לפתח..

עולה פחות לפתח ? זה רק מראה עד כמה הוא נחות.. אני מצטער אבל השקעה כספית גם נחשבת כהשקעה ,יש סיבה שכל שוברי הקופות הגדולים כמו Spiderman , Iron Man ,הAvengers וגם בBatman אלו סרטים עם תקציבי ענק , זה שהמנוע של COD תקוע עוד בשנת 2007 וBF מקבל מנוע חדש חדש ומנוע זה לא רק גראפיקה זה מנוע הרס , פיזיקה ומה לא .. Activision לא מנסה לרצות את השחקנים ,היא מנסה לחלוב את המותג COD ואת הקונים שלו מכל סנט וסנט אפשרי במינימום השקעה - לא שזה חדש .

זה שיש ילדים שכל מה שהם רוצים לעשות זה לרוץ במפות של מטר על מטר ולדקור אנשים עם סכין, מצוין ומעולה ,ושיהנו מCOD שלהם .

נערך על-ידי David_K

פורסם
עולה פחות לפתח ? זה רק מראה עד כמה הוא נחות.. אני מצטער אבל השקעה כספית גם נחשבת כהשקעה ,יש סיבה שכל שוברי הקופות הגדולים כמו Spiderman , Iron Man ,הAvengers וגם בBatman אלו סרטים עם תקציבי ענק , זה שהמנוע של COD תקוע עוד בשנת 2007 וBF מקבל מנוע חדש חדש ומנוע זה לא רק גראפיקה זה מנוע הרס , פיזיקה ומה לא .. Activision לא מנסה לרצות את השחקנים ,היא מנסה לחלוב את המותג COD ואת הקונים שלו מכל סנט וסנט אפשרי במינימום השקעה - לא שזה חדש .

זה שיש ילדים שכל מה שהם רוצים לעשות זה לרוץ במפות של מטר על מטר ולדקור אנשים עם סכין, מצוין ומעולה ,ושיהנו מCOD שלהם .

אם עוד לא הבנת אנחנו מודעים לזה שהם "חולבים כסף" כל שנה המשחק יותר גרוע מהקודם שלו אבל אין מה לעשות הקהילה הארופאית עוברת למשחק החדש וגם אנחנו נעבור אם אנחנו לא רוצים לעבור אנחנו נחזור לקוד 4, ולא חושב שלמישהו אכפת לבזבז קצת כסף פעם בשנה על משחק קוד ורק שתדע שאותו מנוע ישן של 2007 שזה QUAKE ENGINE הוא המנוע הכי טוב שיש אין סיבה להחליף אותו אבל עם כל העדכונים שלהם רק הרסו אותו...

פורסם

2007? עוד אחורה גוטה, עוד הרבה אחורה. במנוע הזה השתמשו גם ב-COD2 והוא מ-2002 למעשה.

"המנוע הכי טוב שיש" אני דיי בטוח שישנם הרבה אנשים בתחום ש... לא יסכימו איתך :)

פורסם

ואו ..אהבתי שזה המנוע הכי טוב שיש , אני רץ לEA להגיד להם להפסיק לשפוך מליונים על Frostbite 3 , באמת שאין צורך ,אפשר להוציא את BF4 עם Frostbite 1 ,הרי למה להתקדם ולשפר את חווית המשחק כשאפשר ,להיות תקוע בזמן ,באותה הזדמנות צריך להגיד לEA שCryEngine 3 שלהם הוא זבל טוטאלי ומיותר ,אפשר להשתמש בCryEngine המקורי אותו הדבר בדיוק בעצם זה יגרום לשיפור אם יצא Crysis 4 ..

באמת שאני לא מבין את כל שחקני הCOD, משחקי COD צריכים להמכר בשליש מהמחיר שבהם הם נמכרים ,אתם קונים אותו משחק במחיר מופקע כשלא השקיעו בו כלום ואתם עוד מודים שהם לא שיפורו כלום במשחק ורק הרסו אותו (לשים לרגע בצד את הטענה לגבי המנוע ה"טוב ביותר שיש" וכו') ,העלילה לא טובה יותר מBF3 ,בסך הכל משכו את העלילה במשך עשר משחקים שהם אותו הדבר לגמרי , במקום משחק שמסכם את כל העלילה במשחק אחד (BF3 לדוג') , המולטי גם לא מדהים ,רוץ ותירה ... אין אפילו Bullet Drop עד כמה שאני זוכר , לשחק בתוך מפה של עשר על עשר בTDM אני יכול לשחק גם בBF בCanals וזה עם 64 שחקנים , אין לרוץ ולירות יותר טוב מזה ..

לא רכבים ,מטוסים וכו' .

BF3 כמו שהשם אומר זה אזור קרב שלב עם אופציות , COD זה כמו השם מרמז .. קח את הנשק ובו לרוץ ולירות תוך כדי תקיעת סכינים .

נערך על-ידי David_K

פורסם
2007? עוד אחורה גוטה, עוד הרבה אחורה. במנוע הזה השתמשו גם ב-COD2 והוא מ-2002 למעשה.

"המנוע הכי טוב שיש" אני דיי בטוח שישנם הרבה אנשים בתחום ש... לא יסכימו איתך :)

התכוונתי לתחרותי בקוד....

פורסם
  • מחבר
ואו ..אהבתי שזה המנוע הכי טוב שיש , אני רץ לEA להגיד להם להפסיק לשפוך מליונים על Frostbite 3 , באמת שאין צורך ,אפשר להוציא את BF4 עם Frostbite 1 ,הרי למה להתקדם ולשפר את חווית המשחק כשאפשר ,להיות תקוע בזמן ,באותה הזדמנות צריך להגיד לEA שCryEngine 3 שלהם הוא זבל טוטאלי ומיותר ,אפשר להשתמש בCryEngine המקורי אותו הדבר בדיוק בעצם זה יגרום לשיפור אם יצא Crysis 4 ..

באמת שאני לא מבין את כל שחקני הCOD, משחקי COD צריכים להמכר בשליש מהמחיר שבהם הם נמכרים ,אתם קונים אותו משחק במחיר מופקע כשלא השקיעו בו כלום ואתם עוד מודים שהם לא שיפורו כלום במשחק ורק הרסו אותו (לשים לרגע בצד את הטענה לגבי המנוע ה"טוב ביותר שיש" וכו') ,העלילה לא טובה יותר מBF3 ,בסך הכל משכו את העלילה במשך עשר משחקים שהם אותו הדבר לגמרי , במקום משחק שמסכם את כל העלילה במשחק אחד (BF3 לדוג') , המולטי גם לא מדהים ,רוץ ותירה ... אין אפילו Bullet Drop עד כמה שאני זוכר , לשחק בתוך מפה של עשר על עשר בTDM אני יכול לשחק גם בBF בCanals וזה עם 64 שחקנים , אין לרוץ ולירות יותר טוב מזה ..

לא רכבים ,מטוסים וכו' .

BF3 כמו שהשם אומר זה אזור קרב שלב עם אופציות , COD זה כמו השם מרמז .. קח את הנשק ובו לרוץ ולירות תוך כדי תקיעת סכינים .

אתה מחפש משחק עם טנקים ומסוקים עם מפות ענק........

אני מחפש משחק עם מינימום חרא מסביב.

עובדה שהתחרותי של BF3 הוא בלי כל הדברים הענקיים ומפות טיפ טיפה יותר קטנות [ תקן אותי אם אני טועה, Infantry זה רק חיילים במפות קטנות].

כל מי שמחפש משחק תחרותי לא מחפש ביניינים מתרסקים וספינות ענק שעולות על העיר, זה נחמד לסינגל פלייר ואולי לפעם פעמיים בפאבליק ויאללה סלאמת...

פורסם

זה היה התחרותי של 2002, מה לעשות ש-COD נשאר שם, תחרותי בימינו זה הרבה יותר מזה...

וכן, עשיתי קצת שיעורי בית לפני שכתבתי את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים