פורסם 2013 באוגוסט 2312 שנים חברה אני ממש צריך עזרה קניתי לפני יומיים מחשב נייד חדש מבית asus וראיתי שיש לי עדכון של הכרטיס מסך שלי שהוא: nvidia geforce gt 740m והוא מנסה להתקין את הדרייבר החדש והוא לא מצליח עשיתי לפי אחד המדריכים ברשת דרך תוכנת driver sweeper והבעיה שהוא לא הסיר לי את כול הדרייבר הקודם חסר עוד איזה 3 קבצים בהסרה והוא לא מסיר לי אותם ועכשיו אני לא יודע מה לעשות הוא עדיין לא מביא לי להתקין את העדכון החדש של הדרייבר ממש ממש תודה למי שעוזר למה זה באסה ככה לקבל במחשב חדש...
פורסם 2013 באוגוסט 2312 שנים אתה תמיד יכול לשחזר את המחשב, במיוחד שזה מחשב חדש אז עוד לא העברת מידע. ואז תקבל מחשב "חדש" מהניילונים
פורסם 2013 באוגוסט 2312 שנים מחבר יסביר לך מה קרה העדכון דרך ווינדוס 8 והוא הביא אותי לאתר של nvidia הורדתי את הדרייבר אבל הוא לא מביא לי להתקין אותו הוא רושם לי ככה: "מנהל התקן זה לניהול עיבוד נתונים גרפיים לא הצליח לאתר חומרה תואמת לעיובד נתונים גרפיים" אני ממש צריך עזרה מחשב חדש ואני ממש בבאסה אני יודע לך אם תוכל לעזור שמעתי שגם זה פורום טוב.
פורסם 2013 באוגוסט 2412 שנים מחבר קודם כול זה הדרייבר הנכון זה מה שהוא הראה לי המחשב פתח לי דף אינטרנט לבד וזה...ואיך אני משחזר את המחשב?
פורסם 2013 באוגוסט 2412 שנים מחבר לא יודע אחי קצת מפחיד לעשות את זה אולי אני יקרא לטכנאי יש לי 3 שנים אחריות..
פורסם 2013 באוגוסט 2412 שנים מקסימום הם ידריכו אותך בטלפון שלב אחרי שלב בדיוק כמו שהסרטון מראה.הם לא יבזבזו על לשלוח לך טכנאי על זה.
פורסם 2013 באוגוסט 2412 שנים מחבר שנייה ומה שהסרטון מראה זה גם מתאים לגרסה של המחשב שלי?- - - תגובה אוחדה: - - -שנייה והסרטון זה גם מתאים לסוג של המחשב שלי?
פורסם 2013 באוגוסט 2412 שנים זה מתאים לכל המחשבים.אין ממש שוני בין דגם לדגם מלבד אולי הF# שצריך ללחוץ כדי להגיע לתפריטים.
פורסם 2013 באוגוסט 2412 שנים מחבר האמת היה שם תגובה שזה לא מצליח בווינדוס 8 אבל תודה אחי באמת פורום טוב ועוזר במיוחד אתה אבל אני יתקשר לטכנאי שיעזור לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.