עבור לתוכן

ראוטרים אדישים של TP-LINK

Featured Replies

פורסם

היי, יש לי ב2 דירות שונות ראוטרים של TP LINK :

באחד את ה WR541G ובאחר את ה841ND (לשניהם ממשק כמעט זהה)

כעקרון מטרת העל שלי היא לאפשר גישה לRASPBERRY PI מבחוץ ויצא לי להתעסק בזה ב2 המקומות ולהתקל ב2 בעיות:

בשניהם כאשר אני מנסה לקבע IP פנימי למחשבים דרך IP & MAC Binding Setting כולל לעשות ENABLE וכו' שום דבר לא קורה. אני בוחר בכוונה כתובות עם מספרים גבוהים יחסית כמו 192.168.1.112 אבל שום דבר לא משתנה.

באותו אופן, גם כשאני מנסה לפתוח את פורט 22 או לדוגמא 9093 כאשר הניתוב בVirtual Servers פעיל ומנותב לIP פנימי נכון אני לא מצליח לגשת מבחוץ, גם כשאני בודק באתרים כמו canyouseeme.org הוא מזהה את הפורטים כסגורים. זה מרגיש כאילו רק דברים נפתחים אך ורק דרך uPNP

האם זו תקלה ידועה בנוגע לקיבוע IPים בראוטרים האלו? האם יש חסימה לפורטים מסויימים ממקום אחר (נתקלתי בזה גם בEDIMAX 6204WG)

תודה

פורסם

כנראה אתה עושה משהו לא נכון.

פורסם

אם אתה לא יותר מדי פרנואיד וזה סתם מחשב ביתי, לדעתי תכבה שם את הSPI FIREWALL ותשים את המחשב שלך בDMZ (תעניק לו גם IP קבוע בDHCP RESERVATION) ותסתפק בWINDOWS FIREWALL ...

לגיימינג ספציפית הDMZ הכי מומלץ, הוא אמור לנתב את המידע מהאינטרנט ישירות למחשב שלך ככה שאתה אפילו תוכל לפתוח שרת ...

פורסם

אין סיבה לעשות DMZ כי זה פרצת אבטחה חמורה מאוד, צריך לקבוע IP סטטי דרך כתובת ה MAC של כל תחנה, ואם זה לא מצליח בנתב אזי ניתן בכרטיס הרשת עצמו ישירות להגדיר כתובות סטטיות ולכבות לחלוטין את ה DHCP בנתב, ולאחר מכן לאפשר את הפורטים הספציפיים תחת port forwarding או virtual server תלוי בדגם הנתב, בשום מקרה אני לא ממליץ על DMZ, זה מסוכן מדי.

פורסם

סתם שאלה טפשית,האם מוגדרת לך כתובת IP סטטית בשני הראוטרים?

אחרת אני לא אתפלא שאתה לא מצליח להתחבר.

פורסם

תנסה דרך ADDRESS RESERVATION שבDHCP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים