פורסם 2013 בספטמבר 412 שנים שלום כולם.הרכישה תיסגר להערכתי בחג הסוכות. לבנתיים נסו להפיץ את הקניה ושתזכה ליותר חשיפה! אני חושב שכדאי שתברר לגבי המלאי בTMS של הרמקולים הנ"ל, לדעתי המלאי נגמר/הולך ואוזל לאט לאט. אם המלאי נגמר ורין הזמנה מיוחדת בשבילנו, צריך להתחיל לחשוב על חנות/אופציה אחרת. אני מבקש שהרכישה לא תהיה בחג עצמו כי בכל זאת יש אנשים שומרי מסורת ולא אוכל לעשות את מה שידרש בזמן הוצאת הרכישה לפועל, אפשר בחול המועד או אפילו בערב חג הסוכות. אנשים, אנא ממכם, תענו על הסקר! יהיה קשה לדעת אחר כך כמה הצביעו ומי הצביע. תודה וחג שמח נערך 2013 בספטמבר 412 שנים על-ידי IDan2013
פורסם 2013 בספטמבר 412 שנים תוסיפו גם רמקולים את הדגמים הפשוטים יותר שלהם (4,5). לא כולם צריכים גודל כזה וזה גם יעזור לקניה.
פורסם 2013 בספטמבר 412 שנים הסקר כבר סגור?!מעוניין גם. תוסיפו אותי.תודה.איזה דגם ?יש כבר כ- 26 מעוניינים (כולל אלו שרצו 2יח'), מחצית מהם ל- 6C ומחצית ל- 7C.
פורסם 2013 בספטמבר 412 שנים איזה דגם ?יש כבר כ- 26 מעוניינים (כולל אלו שרצו 2יח'), מחצית מהם ל- 6C ומחצית ל- 7C.יפה מאוד!26 אנשים זה הרבה מאוד, הצליחו לארגן פה אחלה רכישה קבוצתית רק שיצא לפועל.לדעתי עכשיו אפשר כבר להתמקח על המחיר ולהוריד בעוד כמה עשרות שקלים.
פורסם 2013 בספטמבר 412 שנים אין בעיה של מלאי. אם תחליטו על דגם נוסף ... SOLO4/5? שמארגן הרכישה ידבר איתי במפרטיחג שמח לכולם.
פורסם 2013 בספטמבר 412 שנים אין בעיה של מלאי. אם תחליטו על דגם נוסף ... SOLO4/5? שמארגן הרכישה ידבר איתי במפרטי חג שמח לכולם. אחלה. מה לגבי המחיר, אפשר כבר להתמקח?כמו שזה נראה יש כבר 27 אנשים מעוניינים לרכוש. חג שמח
פורסם 2013 בספטמבר 412 שנים אם סולו 5 נכנס לרשימה אני מחליף את הבחירה אליו גם כןאני רואה שכבר יש ביקוש ואם תכניסו את זה אז עוד אנשים יקפצו
פורסם 2013 בספטמבר 412 שנים אם יהיה solo 4C אני מתכוון להצטרף (תלוי במחיר כמובן)או אולי 5C אם רק מישהו יסביר מאיפה זה מגיע ומה בעצם ההבדל בינו לבין ה4C (לא מצאתי את ה5C באתר של מיקרולאב, ובאתרי החנויות התמונה של שניהם נראית אותו דבר).
פורסם 2013 בספטמבר 412 שנים חברים, אחרי שמתן ידבר עם קיריל לגבי ה- 4C/5C נארגן רשימה של מי רוצה איזה דגם (אני מאמין שברגע שגם הדגמים האלו יהיו זמינים לקניה, יהיו עוד מעוניינים), ואז נתקדם.אם יהיה solo 4C אני מתכוון להצטרף (תלוי במחיר כמובן)או אולי 5C אם רק מישהו יסביר מאיפה זה מגיע ומה בעצם ההבדל בינו לבין ה4C (לא מצאתי את ה5C באתר של מיקרולאב, ובאתרי החנויות התמונה של שניהם נראית אותו דבר).למיטב הבנתי, ההבדלים בגדול הם עוצמת הסאונד והבאס, ככול שעולים בדרגת הדגם, כך גם העוצמה והבאס עולים. לסלון/חדר גדול מאוד, או למי שרוצה להשתולל מתאים ה- 7C, אחרת 6C (לפי ביקורות בקלות מספיקים לחדר 4x4) ומטה.אני למשל אשים אותם בחדר גדול+אני רוצה שישמעו אותם באופן סביר ברוב הדירה, אז אני אקח את ה- 7C. נערך 2013 בספטמבר 412 שנים על-ידי LazyCat
פורסם 2013 בספטמבר 412 שנים ה4C עם וואפר 4" ו 36וואט לרמקולה5C עם וואפר 5.25'' ו 40וואט לרמקולה6C עם וואפר 6.5'' ו 50וואט לרמקולה7C עם 2 וואפרים 6.5'' ו 55וואט לרמקול נערך 2013 בספטמבר 412 שנים על-ידי nexa
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.