עבור לתוכן

קבוצתית של רמקולים SOLO6/7C

איזה רמקול תרצו? 20 הצבעות

1. 1. איזה רמקול תרצו?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אז מחר המשלוחים יוצאים לדרך.

יש מישהו שמוכן לעשות איזה מדריך קצר ומפורט איך לפתוח את האריזה, להבהיר ממה צריך להזהר וכל דבר שצריך לדעת..יש מישהו כזה אולי?

תודה מראש:)

• תגובות 496
  • צפיות 138.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני פתחתי אותם ולא היו בעיות.

פשוט במקום למשוך אותם מהקרטון פשוט הפכתי אותו והרמתי כדי שהם יצאו.. כי לא רציתי להרים ובטעות למעוך ולהרוס.

אז הרמקולים יצאו הפוכים, הוצאתי את הניילון,הוצאתי את הרמקולים מהקלקר..פתחתי את הכיסוי הקדמי שלהם כדי להוציא את הפלסטיק שיש למעלה...

פה צריך בזהירות לא להפעיל באמת כוח...אלה תופסנים עיגולים , איזה 4 בכל צד.

לקחתי את החוט המחבר שלהם, הוצאתי לו את הכיסוי (לא צריך להתאמץ...) חיברתי אליהם, לחשמל, חיבור כבל 2RCA והופה עובד.

פשוט לפעול בשיקול דעת :)

פורסם
בכלל, מוזיקה באיכות טובה חשובה לא פחות מהרמקולים שמשמיעים אותה

אני באופן אישי זנחתי כליל את יוטיוב. לאט לאט נפטר גם מ MP3

אני רואה שאין לך אפילו כרטיס קול יעודי ? זה ממש הגזמה לדעתי לא להסתפק בMP3 ב-320 ... אם היה מדובר באיזו מערכת מטורפת ב50 אלף שקל עם מגבר מנורות וכמובן כרטיס קול קיצוני אולי היה מה לדבר על זה... וחוץ מזה הFLACים שתמצא הם גם מזוייפים, אף אחד לא הקליט לך את זה מפטיפון עם ציוד מקצועי, במיוחד שירים שיצאו ב2013 לא יודע מאיפה הביאו אותם בFLAC

ואפילו יש הרבה הקלטות של להקות ממש רציניות שאישית אני ממש לא מרוצה מהאיכות שלהם (אחרי שהורדתי מ1000 הורדות וזה עדיין אותו דבר), אז באמת שאין מה להתפנק עם FLAC...

לדוגמא ניסיתי כמה הורדות בMP3 ואחת שמצאתי בFLAC לדיסקוגרפיה של Dream Theater והכל באיכות שהיא סבירה אבל ממש רחוקה מלהיות גבוהה ... הכי קל לשמוע את זה על התופים

ומה יש לדעת בלפתוח אריזה של רמקולים ????

פורסם

מתי בערך המשלוח אמור להגיע אליי?

לא אמרו לי מתי ובאיזה שעה..?

פורסם
בכלל, מוזיקה באיכות טובה חשובה לא פחות מהרמקולים שמשמיעים אותה

אני באופן אישי זנחתי כליל את יוטיוב. לאט לאט נפטר גם מ MP3

מה הכרטיס קול שאתה משתמש בו בשביל הסולו שלך או אולי אתה משתמש ב DAC ?

פורסם
מתי בערך המשלוח אמור להגיע אליי?

לא אמרו לי מתי ובאיזה שעה..?

שעות החלוקה הם בין 9:00-17:00.

מתי יגיע בידיוק אלייך את זה תוכל לברר רק עם החנות, זה תלוי איך הם אירגנו את המסלול.

אפשר לשאול באיזה איזור אתה גר?

פורסם
שעות החלוקה הם בין 9:00-17:00.

מתי יגיע בידיוק אלייך את זה תוכל לברר רק עם החנות, זה תלוי איך הם אירגנו את המסלול.

אפשר לשאול באיזה איזור אתה גר?

אני אזור צפון,המשלוח הגיע לי ב-8.

השליח עשה לי אחלה השקמה :smiley1:

לא ציפתי לכלכך מוקדם.

פורסם

flac אמיתי אפשר ליצור רק על ידי מקור איכותי יותר כמו מדיסק מקורי בפורמט wav.

הנה ביקורת והמלצות מיקום ל7c:

http://www.overclock3d.net/reviews/audio/microlab_solo_7c_review/1

Something we have noticed is that you really don't want to be too close to these speakers, you either need to be sat back from them or have the set up away from you. So if you have them set up beside your TV you wont be sat right on top of them so it should be fine, but for PC use having them at the edge of your monitor really wont work. You'd need to get them moved a good 8' to 10' away preferably at the edge of your room. Might sound like a PITA but once set up correctly oh boy will you hear the difference, the bass will become deeper and the highs so much more balanced. Try it out... You'll soon see!

פורסם

השליח הגיע אליי מקודם, מקווה שיהיה בסדר.

תודה למתן המארגן ולTMS המוצרים.

פורסם

ה SOLO 6C אצלי אחרי כמה ימים של המתנה בנרות!

מודה לכל הצוות הנפלא שארגן, טרח ,ועמל.

בכמה מילים אני יתאר את החוויה של הרמקולים האלה....

פשוט אורגזמה לאוזן!!!! איכות מדהימה וכל כך מדוייק.

נתראה במכירה הבאה.:P

פורסם

ה SOLO 6c הגיע לפני שעה קלה עד לפתח דלתי. החדר שלי קטן אבל זה פשוט תענוג(אפשר להגיד אורגזמה לאוזניים כמו שבחור מעליי הגיב). תודה לכל המארגנים ול TMS.

הערה: משום מה הרמקולים לא מזהים את הכניסות של ה PC, ניסיתי את הכניסות האחרות וזה עובד...למישהו יש מושג למה? תודה.

פורסם

גם לי זה לא עובד בכניסת PC ואני גם הסתבכתי עם הכבל שמחבר בין הרמקולים אז מי שמוכן לעזור אני אשמח

פורסם

משהו מוזר קרה -

הגיעו הרמקולים הכל נפלא. חיברתי בין שניהם כמו שצריך, חיברתי למחשב והכל עבד, רק רמקול ימין וגם שמאל.

אחרי כ10 דקות מוזיקה הייתה הפרעה קלה, הרמקול השמאלי הפסיק לעבוד לחצי שניה וחזר, ואז אחרי כחצי דקה פשוט הפסיק לעבוד.

חיברתי, ניתקתי, חיברתי שוב, החלפתי יציאות, כיביתי, הדלקתי..שום דבר לא פותר את הבעיה.

אוקי, עוד קצת משחק עם הכבלים הכל הסתדר

ה SOLO 6c הגיע לפני שעה קלה עד לפתח דלתי. החדר שלי קטן אבל זה פשוט תענוג(אפשר להגיד אורגזמה לאוזניים כמו שבחור מעליי הגיב). תודה לכל המארגנים ול TMS.

הערה: משום מה הרמקולים לא מזהים את הכניסות של ה PC, ניסיתי את הכניסות האחרות וזה עובד...למישהו יש מושג למה? תודה.

אתה צריך פשוט להחליף INPUT. תלחץ על הכפתור בשלט וזה יעבוד.

פורסם

כרגיל אני והיידים השמאליות שלי:

4asj13tqnhvxxicxeuzr_thumb.jpg

מאוד מאוד מציק לי בעין,איך אני מיישר את זה?

פורסם

אממ... הם מתקשרים לתאם לפני ההגעה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים