עבור לתוכן

Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist

Featured Replies

פורסם

היי

יצא לכם כבר לשחק עם המשחק הזה,כי ברגע שאני מפעיל אותו על מקסימום הגדרות אז חום הליבה הגרפית מגיע ל82 מעלות עם מאוורר על 55% , חוץ מזה הרמה הגרפית של המשחק מדהימה ביותר והמשחקיות מעולה , שווה לשחק בו בקונסולה יותר , קצת מזכיר את אנצרטד .

• תגובות 32
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חרא משחק אי אפשר לשמור מתי שבא לי

פורסם
  • מחבר

ממש לא חרא של משחק, ברוב המשחקים יש שמירה אוטמטית, זה לא פוסל את המשחק שאי אפשר לעשות שמירה אישית, אבל המשחק לפי דעתי מאוד יפה והמשחקיות במשימות מעולה והגרפיקה ממש חדה ועם הרבה מאוד פרטים , אבל זה ממש מאמץ את כרטיס המסך שלי ואני נאלץ להעלות ל60% את המאווררים , אני מקבל בין 65 ל75 FPS על אולטרה .

פורסם

למה לשחק בקונסולה?! קח שלט XBOX ותהנה.

משחק מאתגר טיפה. יצא לי ממש להתעצבן על חלק מהשלבים (וזה אומר משהו כי כולנו רגילים למשחקים קז'ואלים למרות שאני משחק משנת 1993)

אז הממ.. די אהבתי. אבל האם זה שווה קניה? הCOOP טוב?

פורסם

עוד לא יצא לי לשחק כי יש לך רק 19 גיגה פנויים על C :\

יש לי איזה 15 משחקים שאני צריך לסיים ולהוריד מהמחשב אבל אין לי כל כך רצון וזמן פנוי לשחק בהם...וזה יוצר מצב שאני לא יכול לשים משחק חדש שאני רוצה לשחק :| בעיה!

פורסם

Splinter Cell תמיד היה משחק לאנשים שמעוניינים קצת לחשוב במהלך המשחק ולא רק להפציץ עם רובה או להסתמך על אינסטינקט או מהירות עכבר...

יש סיבה טובה למה אין אפשרות לשמור מתי שבא לך , וזה כדי שבאמת תשקיע במשימות ותחשוב על אסטרטגיה.

אני עוד זוכר את Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction - היה משחק מצוין.

זה לא משחק להמונים כמו cod , כי ההמונים לא אוהבים לחשוב , אלא אוהבים פשוט להפציץ וזהו , מה שלא יעבוד במשחק הזה...

אם אני לא טועה , זה הדיון הראשון על המשחק הזה , וזה אומר משהו....פשוט בושה...וחבל...

פורסם
  • מחבר

אני ממש נהנה מהמשחק המושקע הזה , יופי של משחקיות טקטיקה מעולה והגרפיקה מרשימה בפרטים, זה באמת משחק שצריך לדעת לאיפה ללכת ולירות ולא סתם לירות כמו מטורף.

פורסם

אני שיחקתי בהיטמן ABSOLUTE שהיה נהדר,

וזה נראה דומה אבל ממש לא כיף כמו היטמן...

פורסם

אתה לא הבנת אותי אני אוהב להרוג בשקט פשוט לפעמים אי אפשר לעשות הכל בשקט או לא להרוג רק לחנוק ב-dishonored אפשר לשמור מתי שבא לי והוא קיבל ציון יותר גבוה בכל האתרים

פורסם

את רוב הנקודות אתה מקבל אם אתה לא נוגע באף אחד(חוץ ממבוקשים שאותם אתה רק שם באזיקים)...

בכ"מ אני סיימתי והוא בהחלט הרבה יותר טוב מהשניים הקודמים(מזכיר את chaos theory).

פורסם

המשחקיות בקודמים דומה או זהה? אם כן, אולי צריך היה לשחק בקודמים

כדי להתרגל אליו ואז אולי הייתי מחבב אותו יותר..

הוא מזכיר ממש את היטמן שגם, אתה יכול לבצע את המשימה בלי להרוג אחרים (שומרים וכאלה) או לירות בכולם (ולא תמיד תצליח),

או לשלב את שניהם (להרוג אבל בשקט).

גם אחרי היטמן, פתאום לשחק בSC, המקשים כל כך שונים. כל פעם במקום לתפוס מחסה אני 'קופץ' (SPACE) והלך עלי..:facepalm:

פורסם

http://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/splinter-cell-blacklist-pc-performance-analysis/

עושה רושם שזה פורט מוצלח למדי (בניגוד למשחק הקודם - Conviction) וגם מרשים מאד מה שהם הצליחו לעשות עם המנוע הזקן הזה UE2.5 (אותו המנוע מאז Chaos Theory הישן והטוב).

http://www.hardocp.com/article/2013/08/26/splinter_cell_blacklist_image_quality_video_card_review/#.UhuZ2RunqHg

פורסם

אני מריץ חלק רק על LOW :rolleye0018:

(המעבד)

פורסם

תכלס המנוע הזה לא רע בכלל.. גם נראה טוב. אצלי זה רץ על ULTRA עם רזולוציה 2560 על 1440.

לא ידעתי שהוא ישן (לא שיחקתי במשחקים הקודמים וכל זה). אחלה מנוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים