פורסם 2013 באוגוסט 2312 שנים היי,אני מנסה לשנותא ת התכובת ה-IP הפנימית מ- 10.0.0.0/24 ל-192.168.1.0/24, אבל כשהנתב מתאתחל, אני אמנם מקבל כתובת שתואמת למזהה הרשת המצויין לעיל, אבל אינני יכול לתת פינג לראווטר. חשוב לציין שטווח הכתובות המוקצות לחלוקה רחוקה מהכתובת שנתתי לרואוטר (192.168.1.1)מישהו נתקל בשטות הזו ? האם אני מפספס משהו בהגדרות ? האם יש עדכון קשוחה לנתב הזה ?תודה על התשובות.
פורסם 2013 באוגוסט 2312 שנים אתה צריך לשנות גם את הכתובת של הנתב עצמו כדי שיהיה איתך באותה הרשת, לא מספיק לשנות רק בDHCP.
פורסם 2013 באוגוסט 2312 שנים מחבר אתה צריך לשנות גם את הכתובת של הנתב עצמו כדי שיהיה איתך באותה הרשת, לא מספיק לשנות רק בDHCP.[/quoteברור ששתיניתי.
פורסם 2013 באוגוסט 2812 שנים מחבר bump - - - תגובה אוחדה: - - - מישהו יודע ? זה לא אמור להיות מסובך בכלל, בפרט למישהו שיש לו CCNP כמוני איזה ראווטר עלוב.
פורסם 2013 באוגוסט 2812 שנים מה ה DEFAUKT GETWAY שאתה מקבל ?מן הסתם בזק מגבילים את זה.אולי NETWATCHER ישפוח יותר אור ? נערך 2013 באוגוסט 2812 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2013 בספטמבר 212 שנים היי, אם אתה עדיין תקוע, בדוק תחת תפריט[TABLE] [TR] [TD=colspan: 2]Maintenance[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]Router Status [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] האם כתובת הנתב עדיין הכתובת הישנה. אם כן נסה להיכנס לתפריט LAN Setup כאשר אתה במצב ה-Expert Mode ונסה לשנות את הכתובת של GROUP1 לכתובת הנדרשת. שים לב שהנתב לא נותן ליותר מקבוצה אחת לקבל אותו סגמנט ככה שיכול להיות שתצטרך לשנות קבוצה כלשהי. בהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.