פורסם 2013 באוגוסט 2212 שנים שלום שמי דין וכפי שכולם מכירים אותי Equinox , אני שחקן וותיק מאוד בקהילתכם עוד מימי bfbc היום כשאר רציתי להתחבר לשרת הדיבור גיליתי להפתעתי אני מורחק לצמיתות משרת הדיבור של הקהילה אני אשמח אם מישהו יוכל לדון איתי בדבר ולתת לי מענה ופירוט מדוע הורחקתי משרת הדיבור מכיוון שבסיבת ההרחקה כתוב "מפרסם קהילות מתחרות ! + סיבות עבר" איני יודע דבר מה בנושא ואשמח להסבר מפורט בתודה דין
פורסם 2013 באוגוסט 2312 שנים אתה קיללת פעמיים סגן מנהל בחדר ציבורי קיללת פעם אחת מנהל קהילה (יובל) שלחת IP של שרת דיבור שלא קשור לקהילה ובכללי קיללת הרבה (גם אם לא קיבלת באן ורק קיבלת אזהרות)...שליחת ה IP של שרת דיבור מתחרה היה הקש ששבר את גב הגמל ולאחר כל הבאנים הוחלט לתת לך באן פארם כיוון שראינו שבאנים זמניים לא עוזרים...אלה הסיבות... אם יש לך עוד דבר/אתה רוצה הזדמנות שניה נדבר בפרטי בצ'אט פה או בכל צ'אט אחר...
פורסם 2013 באוגוסט 2312 שנים מחבר אני אשמח לדבר איתך בפרטי , אם תועיל בטובך לענות לשיחותיו החוזרות והנשנות שעד רגע זה נדחו באופן רשמי וברור.בתודה דין
פורסם 2013 באוגוסט 2312 שנים אני אשמח לדבר איתך בפרטי , אם תועיל בטובך לענות לשיחותיו החוזרות והנשנות שעד רגע זה נדחו באופן רשמי וברור.בתודה דיןמי הפך את זה לרשמי?אשמתי שאני לא מול המחשב/זמין 24/7 ? בכל מקרה נדבר....
פורסם 2013 באוגוסט 2412 שנים מחבר תודה רבה על תשומת הלב והטיפול המסור המקרה טופל בבקשה לנעול תודה דין- - - תגובה אוחדה: - - -תודה רבה על תשומת הלב והטיפול המסור המקרה טופל בבקשה לנעול תודה דין- - - תגובה אוחדה: - - -תודה רבה על תשומת הלב והטיפול המסור המקרה טופל בבקשה לנעול תודה דין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.