פורסם 2013 באוגוסט 2212 שנים הייאתמול הורדתי את החבילה במחיר מוזל , לפניי שבוע הורדתי את המשחק המלא בכ6 דולר בלבד , לפניי שנכנסתי למשחק ראיתי שיש הורדה , כניראה שאת היתה ההורדה של העדכון end game , אבל איך אני נכנס למפות האלו?
פורסם 2013 באוגוסט 2212 שנים במידה וקנית את ההרחבה END GAME אתה יכול לחפש שרתים דרך ה Battlelog ובפילטר של החיפוש לסמן END GAME (צד שמאל) אם לא הורדת את ההרחבה יהיה לך כפתור של הורדה ובמידה וההרחבה כבר על מחשבך זה פשוט יחבר אותך לשרת...
פורסם 2013 באוגוסט 2212 שנים מחבר תודה,זאת אומרת שאפשר לשחק רק ברשת עם ההרחבה?מיהרתי לקנות את ההרחבה בדיל ממש משתלם במקום ב10 יורו .רוני
פורסם 2013 באוגוסט 2212 שנים תודה,זאת אומרת שאפשר לשחק רק ברשת עם ההרחבה?מיהרתי לקנות את ההרחבה בדיל ממש משתלם במקום ב10 יורו .רוניאכן... ההרחבה קיימת אך ורק ולמצב מרובי משתתפים (Multiplayer)...
פורסם 2013 באוגוסט 2212 שנים לחסוך כ6 דולר זה נחשב חסכון ? זה ממש עסקה כדאית מאוד .זה יותר מ10% ממחיר הפרימיום של BF4.
פורסם 2013 באוגוסט 2212 שנים אני מת שיצא כבר BF4 כדי שכל החרשנים והצ'יטרים ינטשו את BF3 ויתנו לי לעלות רמות בשקט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.