עבור לתוכן

מפרט ב-3900 לתיכנות ווירטואליזציה

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3900

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח

2. מה שימושי המחשב ,

מכונות וירטואליות, סרטי HD, תיכנות , Visual Studio 2012

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

VMware , visual studio

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות/גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS, RSM, KSP

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

937

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

43

Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150

475

באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

825

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

295

Samsung SSD 128G Sata3 840 PRO Series

666

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

453

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

109

סה"כ 3800

כמה התלבטויות:

1. עדיף להחליף למאוורר אחר שקט יותר? מה ההבדל בין Alpine 7 ל Alpine 11 לקירור של אינטל?

2. איך הספק כוח? שקט? הוא חזק מיידי? (הוא בא בבנדל משתלם...)

3. האם אני צריך כרטיס מסך אם אני לא משחק במחשב אבל כן רואה סרטים בFHD ורוצה שכל וידאו יהיה חלק לחלוטין?

4. מה השיקול בין לוח ATX לבין mATX?

5. לוח אם: GA-B85M-D3H vs GA-B85-HD3 vs H87?

תודה!

נערך על-ידי matant1211

פורסם

תשובות לשאלותיך:

1. הסטוק ליבת נחושת בערך כמו הארקטיק, אין סיבה להחליף.

2. ספק הכח אוברקיל רציני. למען הסר ספק, גם ספק של 350 בהחלט יספיק. הבאנדל אכן משתלם, אבל יש גם אחרים אשר זולים יותר שניתן לבדוק.

3. אין צורך. אבל, אם אתה בעניין של תלת מימד (בחיבור לטלויזיה תומכת וכדומה) ורוצה שזה ירונדר לך ברמת חומרה, ניתן לקחת איזה כרטיס מסך מינימאלי.

4. השיקול הוא בעיקר כמה אתה מתעסק פיזית במחשב (נוחויות וגישה לחיבורים). בכללי, לוחות המיקרו משתלמים יותר במחירים הללו.

5. אף אחד מהם, כי אני רוצה דווקא להציע לך ללכת על מעבד מהדור הקודם (שחלש באחוזים בודדים בלבד), אבל זול יותר והלוח שלו גם כן זול ונותן יותר.

כמה מכונות וירטואליות אתה הולך להריץ בו-זמנית על המחשב? אילו לדוגמא?

פורסם
  • מחבר

1. לא יורגש הבדל מבחינת הרעש אם אני אקח את הAlpine 11?

2. הספק כוח בבנדל מאוד שקט?

3. על איזה ספק חלק יותר אתה ממליץ(מ-TMS) שילך יחד עם ה-Fractal Design Define R4?

בחרתי בR4 בגלל שקט ואסתטיות.

4. אין לא בעניין של תלת מימד - אז אין צורך.

5. אני לא מתעסק פיזית במחשב.

6. אני אריץ מכונה או שתיים, אולי windows server 2008 ו windows 7 (בעיקר ללימוד עצמי). נראה לי 8GB מספיק, מקסימום אני אוסיף אח"כ.

7. איזה לוח אם לקחת? (ראיתי שההבדל זניח בין הB85 ל-H87 וגם בין גרסאות הmATX שלהם).

אין צורך לרדת במעבד והלוח - אני רוצה שהקומפילציות יהיו בזמן מינמלי.

איזה שינויים מומלצים? איזה לוח וספק כוח לקחת?

תודה!

פורסם

בכללי, זה המפרט שהייתי ממליץ. שים לב להערות למטה.

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪896

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪43

לוח אם:

MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI

כמות: 1 - מחיר: ₪385

מארז:

באנדל - NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W HCN - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪435

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪295

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Series

כמות: 1 - מחיר: ₪856

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪453

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪108

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3471

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3402 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/9q3j2c81

אז ככה, שמתי לך מעבד שחלש באחוזים בודדים מה-4570. למה בחרתי בו? כי הוא מאפשר לקחת לוח-אם שנותן לך הרבה יותר, במחיר נמוך יותר (המעבד עצמו גם מעט זול יותר). לכן אם נשווה את שתי המערכות עם לוחות-אם תואמים, אתה חוסך פה משהו כמו 250~ ש"ח.

כמו כן, הכנסתי לך כונן SSD בנפח של 250 ג'יגה. הפרשי הביצועים בין הגרסא הרגילה לפרו די קטנים, לכן עדיף להוסיף קצת ולקחת נפח גבוה יותר, כאשר עליו תוכל להתקין את המכונות הוירטואליות (ההתקלה והעליה שלהן יהיו מהירות יותר משמעותית). אם אתה עדיין מעדיף 120 ג'יגה, אתה מוזמן להוריד (רק לגרסת 840 הרגילה).

לגבי המארז והספק, שמתי לך באנדל שגם כן די שקט. ההבדל בינו לבין ה-R4 עם הריידר מבחינת שקט הוא די שולי, שכן החומרה שלך ממילא לא מרעישה (ואין לך גם כרטיס מסך נפרד). הספק לא קיבל תקן נצילות 80+, אבל בחלק מאחוזי הנצילות נושק לנצילות זו, והמארז איכותי וגם כן די שקט. אם אתה יושב בערך מטר-מטר וחצי מהמארז, לא רואה שום סיבה שתשמע אותו בכלל. פשוט חבל לזרוק 400~ ש"ח על העניין. אם אתה ממש מתעקש על ה-R4, אתה מוזמן לשאול את TMS האם יוכלו לסדר לך מחיר עם ספק כמו ריידר 450W או סיסוניק S12II 430W. אגב, פרט נוסף - שים לב שהמחשב אינו מגיע עם חיבור HDMI (לשם כך יש להחליף לוח).

את המעבד אפשר להחליף ל-i7-3770 (שנושק לביצועים של i7-4770), אבל עבור 2 מכונות וירטואליות מקס' לא הייתי משלם את ההפרש בין שני המעבדים.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההשקעה!

אם בכל זה אחליט ללכת על Haswell - איזה לוח לקחת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים