עבור לתוכן

ספאם טלפוני

Featured Replies

פורסם

לחסום

• תגובות 40
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לתרום להם כסף במטבעות אוראניום. כל אחד שיתרום קצת

פורסם

באמת היו כמה שיחות שמנתקות את עצמן לאחרונה. הקווי כבר לא מראה את מספר המתקשר, צריך לטפל בזה.

אה, כן, והסקר על השמנה ודיאטה חוזר. היו מוכנים לכך. ובכלל, תכף "הימים הנוראים", ובשל כמות הישיבות (פיקטיביות ושאינן) שמתרימות בשנה האחרונה, ניתן להניח שהם הולכים נוראים בעוד דרך אחת לפחות.

פורסם
לתרום להם כסף במטבעות אוראניום. כל אחד שיתרום קצת

+1

העירו אותי הבני 1000 אתמול בבוקר כשניסיתי לישון. וזה אחרי שכל פעם מחדש אני מכניסה אותם לחסומים.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי ב-Whatsapp צילום של מייל צבאי כלשהו שאומר שהמספר הזה זה חיזבאללה או משהו כזה שמנסים להאזין. אין לי מושג כמה זה אמין, בכל זאת זה תמונה ב-Whatsapp...

בכל מקרה, זה אפשרי שעלו על הקו שלי רק על ידי זה שעניתי להם?

פורסם

לא סביר

פורסם

וואו, לחיזבאללה יש כל-כך הרבה מה לשמוע בבית שלי...

פורסם

אם נשים בצד את האפשרות של הפעלה של הטלפון כמכשיר ציתות ,ניתן לשמנוע מה קורה בצד השני רק בזמן שיחה. אפילו אם מי שעונה לשיחה נמצא בחדר שבו מדברים על משהוא מסווג, מה החלק של השיחה שיישמע בכמה שניות מהרגע שהמשתמש שומע שמדובר בספאם ומנתק ? אני לא חושב שניתן להוציא איזה שהוא מידע שמיש מקטע כזה קצר של שיחה (והם יצתרכו להתקשר הרבה אם הם רוצים לנסות את המזל שלהם ליפול על חלק חשוב). חוצמזה, כשבאמת מדברים על עניינים כאלה מסווגים ומצלצל טלפון עושים הפסקה בדיון כדיי לא לשתף את מי שהתקשר

אז לא נראה לי שמדובר על ציתות במקרה הזה

(טלפון נייד יכול להיות מנוצל בתור מכשיר ציתות מחוץ לשיחה - במקרה של סמארטפון על ידי הדבקה שלו בתוכנה זדונית, אבל כנראה שגם לטלפונים הרבה יותר ישנים יש מוד כזה - אם לשפוט לפי זה שמחייבים לכבות אותם ולהוציא את הסוללה בכניסה למתקנים מסווגים. אבל אם מוד כזה קיים, הייתי מצפה שניתן לשלוט בו בצורה שקטה לגמרי ובלי סימני היכר כמו צלצול לטלפון)

פורסם

ההשערה שלי היא שזה משמש את עורכי הסקרים וההתרמות למיניהן לדעת באילו קווים יש מענה.

פורסם

אוקי, ונניח שזו המטרה דוד,

ואפילו נניח שאנו יודעים שיש בעיה עם שיחות ספאם.

עדיין כאשר יש לך שיחה ממספר מזוהה רק לא מוכר אתה לא עונה?

פורסם

אני תמיד עונה, גם לשיחות מחסוי... אני גם לא זוכר מספרים של סקרים בעל-פה.

פורסם

מחסוי אני לא עונה

פורסם
כמה פעמים בשבוע...:( מה אפשר לעשות עם זה באמת?

בני זונות!

עכשיו כל יומיים מתקשרים ממספר "(402) 1+" ומבקשים תרומה לכתיבת ספר תורה חדש. האם זה כבר נחשב הטרדה? האם יש טעם לפנות למשטרה?

פורסם

ניסית לחסום אותם?

פורסם

איך אני חוסם? יש לי נקסוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים