עבור לתוכן

מסיבת העיתונאים של סוני ב-Gamescom

Featured Replies

פורסם

הערב, 20.08.13, בשעה 20:00 שעון ישראל, תהיה מסיבת העיתונאים השלישית מאז השקת הקונסולה, שתיערך בגרמניה. ניתן לראות אותה כאן:

http://gamescom.eu.playstation.com/

פעם ראשונה שהאירוע מתקיים בשעה נוחה בשבילנו (למרות שראיתי את שני האחרים). דברים שאני מצפה להם:

1. The Last Guardian

2. השקה באוקטובר

3. עוד אקסקלוסיבים.

בנושא קצת אחר, החנות "ארקדיה" בדיזינגוף סנטר בתל-אביב התחילה לקבל הזמנות מוקדמות לקונסולה במחיר משוער של 2,700 ש"ח. ראיתי כבר כמה מכירות קבוצתיות דרך החנות הזאת, לכן המידע הזה יכול לעניין אנשים.

פורסם

אני לא הולכת לקנות אותה בהשקה ,ככה שזה פחות מענין

כן מענין משחקים

ויותר מענין מה יעשו עם הויטה שבצרות גדולות במכירות

פורסם
  • מחבר

אין הרבה חדש. הכריזו על עוד כמה משחקים, אבל לא היו אקסקוליבים חזקים חדשים כמו שציפיתי. איפה הם? אמרו שכל חברות הפיתוח עובדות על משחקים חדשים.

הויטה ירדה ל-200$, לא יודע מאיזה מחיר. ציפיתי לבאנדל עם PS4 כי לדעתי זה היה יכול לעזור להם מאוד לקדם אותה.

מה שמאוד אכזב אותי הוא תאריך ההשקה. בגדול סוני נראים הרבה יותר מוכנים ממיקרוסופט, וכל השמועות העידו על אוקטובר בתור חודש ההשקה. לדעתי בזבזו פה יתרון קריטי.

פורסם

הם ממש בונים על הVITA, הא?

סה"כ לא היה ממש מעניין. כמעט הכל היו משחקי אינדי שרובם קיימים/ייצאו גם לPC. נראה שהlineup השקה שלהם לא יהיה משהו אבל זה בד"כ ככה עם קונסולות חדשות. יש איזה סיכום של מה יוצא בצמוד להשקה?

בקשר לתאריך לפי דעתי זה שטויות. הXB1 ייצא גם בטח באותו איזור ואפילו אם סוני היו מפתיעים ומוציאים באוקטובר, זה לא היה משנה יותר מדי כי כל משחקי הAAA יוצאים בסוף אוקטובר - נובמבר. מי יקנה קונסולה חדשה אם אין מה לשחק בה במשך חודש?

פורסם

זה רק אני, או שהמעבד והליבה הגראפית בPS4 (של AMD) זהים לאלו שבאקס בוקס 1?

אם כן, ההבדלים בין הקונסולות יהיו יותר ממשקיים-היקפיים ומבוססים על כותרים בלעדיים?

שאפו ל-AMD אגב. נדמה לי שחוזה עבודה מול שתי יצרניות הקונסולות הנמכרות ביותר בעולם יכניס להם הרבה מאד מזומנים...

פורסם

אם אני לא טועה, המעבדים די זהים אבל לPS4 יש צ'יפ גרפי יותר חזק.

בנוסף הארכיטקורות זכרון שונות. לPS4 יש 8G DDR5 לעומת 8G DDR3 של הXB1 אבל לXB1 יש ESRAM שיכול להמהיר פעולות.

הכל אבל על הנייר, לא נדע כלום ב100% עד שאיזה אתר טכני יקבל את המפרטים הסופיים ויפרק להם את הצורה

פורסם

AMD גם מיצרת את הציפ הגרפי בWIIU

ככה שהיא מיצרת לכל הקונסולות הניחות המינסטרימיות

בעניין הויטה היא ירדה מ250$ ל200$ ,בפועל חלק מהחנויות הורידו לפני כי המכירות שלה גרועות

אבל המחיר הזה לא כולל כרטיס זיכרון שחובה לשמירות יתקדמות במשחקים

ולא כולל אף משחק

ככה שזה עדין יקר

סוני אמרו שיורידו גם את מחירי כרטיסי הזיכרון

אבל בגדול זאת קונסולה יקרה ,עם משחקים יקרים ,ועם זמן בטריה מסריח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים