עבור לתוכן

COD:GHOSTS, מסקנה קטנה על התחרותי

Featured Replies

פורסם

טוב אז כמו שאתם יודעים, הם אמרו שלא יהיה theater mode וזה מהסיבה שלXBOX יש feature חדש כמו Fraps שמקליט בזמן שהם משחקים ככה שאין להם צורך לtheater וזה אומר ש.. או שיש קונסול (record) או שאין לא זה ולא זה, מה שמשמיד כל תקווה למשחק תחרותי.

פורסם

גם בMW2 לא היה אפשר אפשרות לrecord או theater ... או לאן או איזון בנשקים או סרברים או ועדיין הקהילה בארץ הייתה הכי טובה בו..

אבל בלי קשר הקהילה מתה ו95% שגם המשחק הזה יהיה עלוב

פורסם
  • מחבר

ההדבל הוא שבלי lean או איזון נשקים ו סרברים אפשר להסתדר, בלי דמואים לא.

מה תעשה אם אתה חושד בי ואני עם צ'יטים שאנטי צ'יט לא תופס?

פורסם

חברים הולךךךךך להיות משחק סבבה

פורסם
ההדבל הוא שבלי lean או איזון נשקים ו סרברים אפשר להסתדר, בלי דמואים לא.

מה תעשה אם אתה חושד בי ואני עם צ'יטים שאנטי צ'יט לא תופס?

בMW2 היו אדימים טובים שפשוט גרמו לציטרים להודות בזה ומקסימום אדמין נכנס להיות ספק במשחק רשמי..כן זה חרא אבל אם המשחק יהיה כיף כמו MW2 זה יכול להצליח מה שלא נראהלי יקרה כי בנתיים גם המפות נראות זבל

פורסם
  • מחבר

חחח מה? אז נגיד ויש לאדר אתה רוצה להגיד לי שכל משחק אדמין יבוא ויצפה?

ומה זה השטויות האלה עלאק אדמינים טובים אם נצחתי אותך עם צ'יטים מה אתה או אדמין יכולים לעשות כדי שאני יודה שאני צ'יטר?

פורסם

חלאס כבר חכו שזה יצא

פורסם
חחח מה? אז נגיד ויש לאדר אתה רוצה להגיד לי שכל משחק אדמין יבוא ויצפה?

ומה זה השטויות האלה עלאק אדמינים טובים אם נצחתי אותך עם צ'יטים מה אתה או אדמין יכולים לעשות כדי שאני יודה שאני צ'יטר?

כן אז שהיו חושדים במישהוא אדמינים עשו לו תמוות עד שלא הודה ומי שנתפס על ציטים באמצע משחק או באן מישהוא חשוד שקיבל באן בESL קיבל באן מהקהילה לשנתיים..

פורסם
  • מחבר

חח אם אתה אומר, אני לא הייתי מודה שאני צ'יטר.

פורסם

אז כנראה שיהיו טיפה יותר ציטרים מאשר מה שהיה ב BO2 שזה צחוק מה שהיה לא היה כמעט ציטרים.

וביי ביי פראג מוביז יפים :(.

זה נראה כאילו כל שנה יורד לאנשים האלה ה IQ והם מטומטמים מספיק כדי לא לעשות THEATER, מאז BO1 יש למה להפסיק איפה המוח של המפגרים האלה FUCK.

פורסם
  • מחבר
eason blµz];4770375']חלאס כבר חכו שזה יצא

סליחה BLOWJOB אבל יש אנשים חכמים שלא אומרים "SHUT UP AND TAKE MY MONEY" וקונים כמו טיפשים בלי לדעת מה בכלל הולך להיות.

פורסם

אבל אתה בכל מקרה תקנה את זה אז אין מה להתמרמר פשוט נחכה שיצא

פורסם

יש ב XBOX DEDICATED

אז יש סיכוי יהיה גם במחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים