עבור לתוכן

מעוניין במפרט רציני למשחקים (תקציב עד 15K, ללא OC, +ציוד היקפי)

Featured Replies

פורסם

אני אמדוד, למרות שהמצב אצלי לא אופטימלי לבדיקה כי המעבד לא מתאמץ כדי להגיע לניצול של הכרטיסי מסך, הסרטון לא שלי

• תגובות 95
  • צפיות 15.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
למעבד השני (4770K) ניתן לעשות אוברקלוק, בצירוף לוח מבוסס ערכת שבבים Z87. ברשותך, אני רוצה לחוות דעה על הרכישה שלך: - אני הייתי מעדיף לקנות מסך אחד גדול ואיכותי של 29-30" מאשר שלושה של 23". בגיימינג,לדעתי, זה ממש הורס. המחיצות בין המסכים פשוט מפריעות. למען האמת, הייתי שוקל אפילו לקנות מסך מחשב + מסך 40-50" שהמשחקים ירוצו עליו, ואז על הדרך זה גם יחסוך לך את העניין של מערך כרטיסים בשל הרזולוציה הנמוכה יותר. - אני הייתי מחכה כמה חודשים לכרטיסי המסך החדשים של AMD שיצאו. ממה שניתן לראות מהדורות האחרונים, הכרטיסים שלהם כוללים יותר זיכרון, לכן ביצוע CF איתם יבטיח שכמות הזיכרון לא תגביל אותך ברזולוציה גבוהה שכזו, אחת כמה וכמה במשחק אונליין. - מנסיון עבר, זה פשוט לא כדאי לקנות מערכת שכזו, למרות שאתה משתוקק לביצועים עילאיים. בחצי מחיר, אתה יכול לקנות מערכת עם מסך 23", מעבד i5-K, עם GTX770 שיריץ לך משחקים בצורה מדהימה. מי צריך i7 למשחקים? מי צריך קירור מים/קירור אויר מטורף? מי צריך את כל הפיצ'רים והיציאות שממילא לא תשתמש בהם? אני פשוט אוהב לראות (בציניות) את הפרצופים של האנשים שקנו מחשב ב-10 אלף לגיימינג, ואחרי כמה חודשים יוצאת טכנולוגיה חדשה (כמו דירקט-איקס), ואומנם המחשב עדיין מריץ הכל על המקסימום, אבל בהגבלה החומרתית שלו. או לחילופין אחרי כמה שבועות ניתן להשיג משהו טוב משמעותית או חדש יותר באותו מחיר. כמובן שכל אלה תקפים לכל אחד שקונה כיום מחשב, אבל הבאסה קטנה משמעותית ככל שאתה משלם פחות על המחשב שקנית. בכל מקרה, לשיקולך.

לאחר כמה רגעים של מחשבה... והמילים שלך אני הגעתי להסכמה!

נלך על מסך אחד..

מה אתה אומר על מפרט כזה?

[TABLE=width: 650]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]מעבד אינטל[/TD]

[TD]מעבד אינטל Intel Core i5 4670K Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD]

[TD]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]מאוורר למעבד[/TD]

[TD]מאורר למעבד Zalman CNPS12X LED CPU Triple Fan[/TD]

[TD]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD]

[TD]לוח אם ASUS GRYPHON Z87 LGA1150, Intel Z87, DDR3 1866[/TD]

[TD]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]זכרונות[/TD]

[TD]זיכרון למחשב G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9[/TD]

[TD]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]כרטיסי מסך[/TD]

[TD]כרטיס מסך Asus GTX770 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/TD]

[TD]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]דיסקים קשיחים[/TD]

[TD]כונן קשיח Western Digital Caviar Green WD20EZRX 2TB Sata III[/TD]

[TD]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]כונני SSD[/TD]

[TD]כונן קשיח Samsung 840 Series MZ-7TD250BW 250GB SSD SATA III[/TD]

[TD]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]צורבי DVD[/TD]

[TD]צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM[/TD]

[TD]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]ספקי כוח[/TD]

[TD]ספק כח Corsair TX850M 850W Modular Active PFC 14cm Fan[/TD]

[TD]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]מארזים[/TD]

[TD]מארז גיימרים Antec Eleven Hundred The Advanced Gaming Authority ללא ספק כוח[/TD]

[TD]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]מסכים[/TD]

[TD]מסך מחשב LG 27EA33V 27'' LED IPS[/TD]

[TD]1[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

אם כבר מסך 27 אינץ' אז עדיף עם רזולוצייה 2k.

ויש לך תקציב של 15k, אתה לא רוצה לנצל אותו קצת יותר?

ואתה עושה OC למעבד בסוף או לא?

הנה מפרט שבניתי לך, (ללא OC) אני הייתי הולך עליו:

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: Arctic Freezer i30 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z87X-D3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 1

זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 1

כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 Series MZ-7TD250BW 250GB SSD SATA III 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1

ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 850W Gold X-Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU X-850 Retail 1

מארזים: מארז גיימרים Antec Eleven Hundred The Advanced Gaming Authority ללא ספק כוח 1

מאווררים וגופי קירור: מאורר למארז Antec TriCool B-LED 120mm Case Fan 3

מסכים: מסך מחשב Dell UltraSharp U2713HM 27'' With LED AH-IPS 1

מחיר החבילה: 12335 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

לא רק שזה מחשב חייתי, הוא גם נראה ממש יפה D:

פורסם

מחשב ממש לא מומלץ לוח אם שתומך OC ומעבד שלא? גם הספק כוח מוגזם

פורסם
מחשב ממש לא מומלץ לוח אם שתומך OC ומעבד שלא? גם הספק כוח מוגזם

שמתי את הלוח אם הזה בשביל SLI עתידי לא OC. וגם הספק כוח בשביל SLI. אפשר באמת לקחת ספק יותר זול אבל זה אחלה ספק, הוא מודולארי 100% ו-GOLD.

פורסם
  • מחבר
שמתי את הלוח אם הזה בשביל SLI עתידי לא OC. וגם הספק כוח בשביל SLI. אפשר באמת לקחת ספק יותר זול אבל זה אחלה ספק, הוא מודולארי 100% ו-GOLD.

אפשר לשאול מה זה SLI?

פורסם

טכנולוגיה של NVIDIA לשילוב שני כרטיסי מסך או יותר כדי לעבוד כיחידה אחת.

אתה לא צריך את זה או לוח יקר וספק יקר, תשקיע בכרטיס חזק אך כזה שלא עולה יותר מדי ובעוד שנתיים תחליף.

פורסם

SLI זה מערך של מספר כרטיסי מסך של אנוידיה אשר עובדים יחדיו. טכנולוגיה מקבילה של AMD נקראת CF.

ועם כל הכבוד, AcidPhase, הכנסת כבר קירור משופר למעבד ולוח-אם שתומך באוברקלוק. למה לא לשלם עוד קצת ולקבל מעבד K ולקבל תוספת ביצועי עיבוד עתידית של 15%~?

כך או כך, כפי שאמרתי, לא רואה שום סיבה לקחת מעבד I7, שלא נדבר על מעבד האסוול. גם אם ישנה תוספת ביצועים מינורית (משהו שאני ספק לגביו, מנסיון עבר), זה לא שווה תוספת כספית של פי 1.5 למעבד.

פורסם
  • מחבר
SLI זה מערך של מספר כרטיסי מסך של אנוידיה אשר עובדים יחדיו. טכנולוגיה מקבילה של AMD נקראת CF.

ועם כל הכבוד, AcidPhase, הכנסת כבר קירור משופר למעבד ולוח-אם שתומך באוברקלוק. למה לא לשלם עוד קצת ולקבל מעבד K ולקבל תוספת ביצועי עיבוד עתידית של 15%~?

כך או כך, כפי שאמרתי, לא רואה שום סיבה לקחת מעבד I7, שלא נדבר על מעבד האסוול. גם אם ישנה תוספת ביצועים מינורית (משהו שאני ספק לגביו, מנסיון עבר), זה לא שווה תוספת כספית של פי 1.5 למעבד.

טכנולוגיה של NVIDIA לשילוב שני כרטיסי מסך או יותר כדי לעבוד כיחידה אחת.

אתה לא צריך את זה או לוח יקר וספק יקר, תשקיע בכרטיס חזק אך כזה שלא עולה יותר מדי ובעוד שנתיים תחליף.

אני רוצה כרטיס מסך טוב ללא OC ואם אפשרות להוסיף עוד אחד בעתיד (במטרה לשלושה מסכים בעתיד..)

ואני גם לא רוצה מעבד ולוח אם עם אוברקלאוק.

בבקשה תתנו לי מפרט מתאים וטוב.. אפשר לרוץ עם המחיר עד 10K (ללא מארז,ללא מסך וללא ספק מכיוון שכבר בחרתי)...

פורסם

אינך רוצה לחכות מספר חודשים (השמועות מדברות על איזור אוקטובר-נובמבר) לכרטיסי המסך החדשים ש-AMD תוציא (סדרה HD9XXX)?

לפי הערכה שלי, הם יכללו יותר זיכרון, מה שאומר שלא יקרה מצב שאתה תוגבל מבחינת זיכרון הכרטיס, גם אם תשחק ברשת על הגדרות גראפיות מקסימליות ברזולוציה הטבעית של המסך. במקרה הזה, יש לך רק אפשרות לרכוש GTX770 שהינו כרטיס משתלם אך עם 2GB זיכרון, או GTX780 שלא משתלם עם 3 ג'יגה זיכרון.

מי יודע, אולי בכללי תהיה הוזלה קטנה למעבדים ולוחות האם של מעבדי האסוול הנוכחיים. יש לך לאן למהר?

פורסם
  • מחבר
אינך רוצה לחכות מספר חודשים (השמועות מדברות על איזור אוקטובר-נובמבר) לכרטיסי המסך החדשים ש-AMD תוציא (סדרה HD9XXX)?

לפי הערכה שלי, הם יכללו יותר זיכרון, מה שאומר שלא יקרה מצב שאתה תוגבל מבחינת זיכרון הכרטיס, גם אם תשחק ברשת על הגדרות גראפיות מקסימליות ברזולוציה הטבעית של המסך. במקרה הזה, יש לך רק אפשרות לרכוש GTX770 שהינו כרטיס משתלם אך עם 2GB זיכרון, או GTX780 שלא משתלם עם 3 ג'יגה זיכרון.

מי יודע, אולי בכללי תהיה הוזלה קטנה למעבדים ולוחות האם של מעבדי האסוול הנוכחיים. יש לך לאן למהר?

אם אני יחכה עכשיו... אז אחרכך מישהו יגיד תחכה עוד יהיה עוד משהו חדש...

אני מעוניין לקנות מחשב בחודש הבא..

ואני צריך שנגיע להחלטה על איזה מפרט באמת כדי לי ללכת..

תודה על כל ההצעות לחיסכון.. אבל יש לי כסף ואני צריך מחשב..

פורסם

אתה בהחלט צודק, תמיד תהיה חומרה חדשה. אבל היות ואתה קונה חודש הבא, ואמורים להגיע כרטיסים חדשים זמן קצר אחרי, ולא צפוי שום שינוי משמעותי בתחום המחשבים משהו כמו חצי שנה לאחר מכן - למה לא לחכות? זה מצב של win-win. אתה מחכה מעט - יצאו כרטיסים חזקים בעלי כמות זיכרון גבוהה יותר? הרווחת (אתה רוצה לשחק בעיקר באטלפילד? ממילא יש כרגע שיתוף פעולה ביניהם ל-AMD). לא יצא משהו טוב/משתלם? ככל הנראה תקנה את המחשב הנ"ל במחיר נמוך יותר, שכן מעבדי האסוול רק יצאו, כנ"ל לגבי כרטיסי אנוידיה. אני לא רוצה להיות נודניק, אבל אני רוצה למנוע כמה שיותר את אותה תחשוב ביאוס שציינתי לפני מספר תגובות.

אם אתה ממש לחוץ מסיבה כלשהי, ננסה לבנות כעת מפרט מתאים/לשפר את הקיימים.

פורסם
  • מחבר
אתה בהחלט צודק, תמיד תהיה חומרה חדשה. אבל היות ואתה קונה חודש הבא, ואמורים להגיע כרטיסים חדשים זמן קצר אחרי, ולא צפוי שום שינוי משמעותי בתחום המחשבים משהו כמו חצי שנה לאחר מכן - למה לא לחכות? זה מצב של win-win. אתה מחכה מעט - יצאו כרטיסים חזקים בעלי כמות זיכרון גבוהה יותר? הרווחת (אתה רוצה לשחק בעיקר באטלפילד? ממילא יש כרגע שיתוף פעולה ביניהם ל-AMD). לא יצא משהו טוב/משתלם? ככל הנראה תקנה את המחשב הנ"ל במחיר נמוך יותר, שכן מעבדי האסוול רק יצאו, כנ"ל לגבי כרטיסי אנוידיה. אני לא רוצה להיות נודניק, אבל אני רוצה למנוע כמה שיותר את אותה תחשוב ביאוס שציינתי לפני מספר תגובות.

אם אתה ממש לחוץ מסיבה כלשהי, ננסה לבנות כעת מפרט מתאים/לשפר את הקיימים.

ניראה לי שאני יחכה כמו שאתה אומר...

אולי בינתיים אני יקנה מארז וכמה אביזרים נלווים ואחרכך את כל השאר..

בכל מקרה תודה לכולם על העזרה.

פורסם
ניראה לי שאני יחכה כמו שאתה אומר...

אולי בינתיים אני יקנה מארז וכמה אביזרים נלווים ואחרכך את כל השאר..

בכל מקרה תודה לכולם על העזרה.

שים לב שאם עכשיו אתה קונה מסך חדש שהוא כמובן עם רזולוצייה גבוהה מהמסך הקודם שלך, אז הביצועים של המחשב העכשווי שלך ירדו מהסיבה שהכרטיס מסך של המחשב שלך חלש מדי בשביל המסך החדש שתקנה.

דרך אגב, מכיוון שאתה גיימר, אם תקנה מסך שהוא 120Hz זה יתן לך יתרון על פני האחרים שאין להם מסך כזה. בוא ניקח לדוגמה מצב כזה; אתה משחק מול מישהו שיש לו מסך 60Hz שזה הסטנדרט, לכן הוא מוגבל לראיית 60 פריימים בשנייה. אבל אם לך יש מסך עם 120Hz אתה תראה כפול פריימים ממה שהוא רואה. אבל כמובן כל זה בהנחה שהכרטיס מסך שלך מסוגל להפיק קצב כזה. ועוד דבר, ב-BF3 אם אני לא טועה יש את אפקט ה-blur שמסתובבים עם החייל מהר מדי, אז קח את זה בערבון מוגבל. אבל בהחלט זה יכול לעזור.

פורסם
  • מחבר
שים לב שאם עכשיו אתה קונה מסך חדש שהוא כמובן עם רזולוצייה גבוהה מהמסך הקודם שלך, אז הביצועים של המחשב העכשווי שלך ירדו מהסיבה שהכרטיס מסך של המחשב שלך חלש מדי בשביל המסך החדש שתקנה.

דרך אגב, מכיוון שאתה גיימר, אם תקנה מסך שהוא 120Hz זה יתן לך יתרון על פני האחרים שאין להם מסך כזה. בוא ניקח לדוגמה מצב כזה; אתה משחק מול מישהו שיש לו מסך 60Hz שזה הסטנדרט, לכן הוא מוגבל לראיית 60 פריימים בשנייה. אבל אם לך יש מסך עם 120Hz אתה תראה כפול פריימים ממה שהוא רואה. אבל כמובן כל זה בהנחה שהכרטיס מסך שלך מסוגל להפיק קצב כזה. ועוד דבר, ב-BF3 אם אני לא טועה יש את אפקט ה-blur שמסתובבים עם החייל מהר מדי, אז קח את זה בערבון מוגבל. אבל בהחלט זה יכול לעזור.

תודה, זה באמת משהו שלא ידעתי... ניקח את זה בחשבון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים