עבור לתוכן

מעוניין במפרט רציני למשחקים (תקציב עד 15K, ללא OC, +ציוד היקפי)

Featured Replies

פורסם

אחרי שאני מקיש את הפקודה בקונסול ולוחץ אנטר, הוא רושם לי false

• תגובות 95
  • צפיות 15.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נתתי רווח, הקשתי 1 וכלום הוא שולח אותי לבחור מרשימת הפקודות

פורסם

תתחיל עם render ואחריו נקודה ואז תתקדם אות אות כל עוד אתה רואה את הפקודה ז"א שאתה מקליד בסדר

פורסם
ראיתי כמה אנשים שאמרו שHT עוזר בBF3, וגם ראיתי את התרשים הזה:

bf3.gif

גם אני ראיתי את הביקורת הזאת מTPU עם התופעה המוזרה בBattlefield3.

בעיקרון יש בדיקה שסותרת את התוצאה הזו בOCaholic:

http://www.ocaholic.ch/modules/smartsection/item.php?itemid=1061&page=4

דיברתי עם FireKillerGL מTPU והבנתי שהוא יעשה את הבדיקה שוב.

ביקשתי ממנו גם שאם התופעה חוזרת, שיבטל HT כדי שנדע אם זה בגלל הcache או הHT.

בכל מקרה, עד אז - אני מגדיר את התוצאה כ'חריגה שלא אומתה' ומבחינתי i5=i7 בגיימינג.

פורסם
תתחיל עם render ואחריו נקודה ואז תתקדם אות אות כל עוד אתה רואה את הפקודה ז"א שאתה מקליד בסדר

אז זהו שראיתי את הפקודה עד סופה, לאחר שאני מסיים להקיש אותה נותן אנטר והוא רושם לי שאבחר false, אני מקיש רווח ו1 והוא שוב מציע לי לגשת לפקודות.

פורסם

עידן:

איתן: אימתתי בעצמי, מבחינת ניצולת בכל אופן זה מנצל, fsp לא בדקתי

- - - תגובה אוחדה: - - -

תרשום הכל רצוף אחרי הפקודה רווח ואז 1 ואז אנתר

פורסם

אוקי הצלחתי עכשיו רץ לי גרף בצד שמאל, איך אני ממיר את זה לתמונות כמו שהעלת, כי כרגע זה לא אומר לי יותר מדי.

פורסם

זה כל הענין לא צריך להמיר לתמונות, התמונות העלתי בלי קשר, זה מראה כמה זמן לוקח למעבד ולכרטיס מסך לרנדר פריים במילי שניה מה שיותר נמוך יותר טוב ככה אפשר לראות מה מגביל המעבד או הכרטיס מסך, ובנוסף אם יש קפיצות גדולות זה מראה דרופים,למשל אצל בסרטון ניתן לראות שהמעבד מגביל את הבחור בצורה רצינית זמן שלוקח לו לרנדר פריים זה בממוצע 25 מילי שניה ז"א 40 פריימים לשניה ממוצע (100/2.5) זה מה שהוא מקבל בפועל והכרטיס מסך מרנדר פריים בממוצע כל 12 מילי שניה ז"א שעם מעבד יותר חזק הוא היה יכול להגיע ל 100/1.2 כ80 פריימים לשניה!!!!

פורסם

הם כמעט מסונכרנים, הכרטיס מסך לרוב נשאר נמוך יותר באיזור ה16-17

פורסם

כמעט מסונכרנים זה טוב, תבדוק את ההבדלים של הממוצע,1000 חלקי התוצאה של הגבוהה יתן לך את הפריימים לשניה, ושל הנמוך לכמה היה ניתן להגיע, כמובן שאין לזה סוף....

פורסם

המצב שונה כאשר מפעילים שני כרטיסים, הם פשוט לא מנוצלים על רזולוציה נמוכה, רק כשאני משחק על 5760x1080 על שלושת המסכים, הכרטיסים מגיעים לניצול מקסימלי

פורסם

המצב שונה כאשר מפעילים שני כרטיסים, הם פשוט לא מנוצלים על רזולוציה נמוכה, רק כשאני משחק על 5760x1080 על שלושת המסכים, הכרטיסים מגיעים לניצול מקסימלי

פורסם

ראיתי עכשיו את הגרפים שלך, אבל אין שם ניצול מלא של 8 הליבות הלוגיות.

לכן, מעניין אם באמת יש השפעה או שi5 עם ניצול מלא ייתן ביצועים זהים לi7 עם ניצול חלקי של כל הליבות הלוגיות.

חבל שאין סרטון כמו זה שהעלית אבל עם מעבד מודרני עם ובלי HT.

הכל פשוט טוב ויפה, אבל לא הוכחת לי שהMIN FPS גבוה יותר עם HT וגם לא ברור לי מהי ההשפעה של HT על הAVG FPS (כי גם את זה לא מדדת).

פורסם

Xbox ONE :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים