עבור לתוכן

מה עושים עם האתר שלי לא עובד ב IE, אבל כן ב FF ו C

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

יש לי אתר שלא עובד ב IE, אבל כן ב FF ובכרום.

אפשר לתקן בעיה זאת?

איך מתחילים?

המון תודה על העזרה

פורסם

תתחיל מלהגדיר מה זה "לא עובד". לא רואים כלום חוץ ממסך שחור/ירוק/לבן? הדפדפן קורס? מערכת ההפעלה קורסת?...

וברצינות, בהנחה שכל הנ"ל לא קורה אלא סתם רואים את האתר שונה ממה שהוא אמור להיות, תתחיל מלהתמקד בהבדלים - איך כל דבר אמור להיראות, במה זה שונה, ואז אפשר לעבור לשאלה למה זה שונה, ולמצוא את הפתרון. סתם להגיד "לא עובד" לא עוזר לאף אחד ולא מוביל לשום מקום.

פורסם
  • מחבר
תתחיל מלהגדיר מה זה "לא עובד". לא רואים כלום חוץ ממסך שחור/ירוק/לבן? הדפדפן קורס? מערכת ההפעלה קורסת?...

וברצינות, בהנחה שכל הנ"ל לא קורה אלא סתם רואים את האתר שונה ממה שהוא אמור להיות, תתחיל מלהתמקד בהבדלים - איך כל דבר אמור להיראות, במה זה שונה, ואז אפשר לעבור לשאלה למה זה שונה, ולמצוא את הפתרון. סתם להגיד "לא עובד" לא עוזר לאף אחד ולא מוביל לשום מקום.

תודה על התשובה.

האתר:

womanaday.com

דיברתי עם מפתחי ה theme, והם אומרים שהאתר כן עובד עם אקספלורר 6, 7, 8, 9.

אני גולש עם 10, ואצלי זה נתקע על שחור ברקע.

פורסם

לא משתחזר לי. ניסיתי עם IE10, ועובד מצויין. (אם כי לוקח כמה שניות לעלות בפעם הראשונה).

פורסם

כל אתר והמפתח שלו.... תלוי כמובן במה שסיכמתם לפתח ולאילו דפדפנים. אבל אם סכמת משהוא והוא לא תקין המפתחים צריכים לסדר זאת.

פורסם

האתר מתפקד בסדר גמור על IE 10. אתה אפילו יכול למהשוות ביצועים עם developer tools (פשוט תלחץ F12) מול דפדפן אחר.

פורסם

גם אצלי עובד, אפילו על quirks mode..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים