עבור לתוכן

בעיית תקיעות מוזרה בGTA IV

Featured Replies

פורסם

שמתי את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות ושמתי לב שהמשחק לא זז חלק עם כמו פאוזים קטנים כמו עצירות כאלה וזה משגע אותי יש לי כרטיס חזק GTX 770 וזה לא אמור לקרות

פורסם

יכול להיות שזו תקיעה של טעינה בין איזורים או שאתה מתכוון בכלל למיקרו גמגומים?

נסה להוריד AA ולדווח אם הבעיה משתפרת.

פורסם
  • מחבר

אין בGTA IV אופציות גריפה נרחבות כגון AA ..בכל אופן הבנתי שככה המשחק יצא לPC עם תקיעות לכל אחד ושיש פאץ' שמתקן השאלה איזה

פורסם

צריך להבין איזה תקיעות, מיקרו-גימגומים(תקיעות קטנות ומעצבנות) או תקיעה בטעינת איזורים(תקיעה מורגשת פעם ב..)?

פורסם
  • מחבר

מיקרו גימגומים

פורסם

נסה לשחק בלי פילטרים מהדרייבר.

ותנסה לעדכן בלי קשר לעידכון האחרון של המשחק.

תעשה לעצמך טובה, כדי לפתור כמו שצריך את הבעיה תתחיל מזה שתאפס את כל הגדרות הגרפיקה במשחק + בדריבר של הכרטיס מסך.

אחרי זה תגיד מה קורה.

פורסם
  • מחבר

אין קשר להגדרות...ואין למשחק פילטרים יש בו כולה פאקינג 2 אופציות גרפיקה לשנות..טקסטור גרפיק ו-וונדר גרפיק משו כזה...לכרטיס שלי אין בעיה להריץ אותו המשחק הזה לא כבד בכלל. הבנתי שבעיית התקיעות היא נפוצה ויש פאצ'ים שמתקנים

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי יש לו קצת יותר מ-2 אופציות :rolleyes:

gta.jpg

תעדכן דרייברים, תתקין את כל הפאטצ'ים של המשחק ותן ל geforce experience לעשות לך סדר עם ההגדרות הגראפיות במשחק, הוא יודע מצויין מה צריך ליהיות מוגדר.

אם עדיין לא עוזר לך, תתחיל להוריד לאט לאט הגדות ותראה מה פותר לך את הבעיה. תוריד בהתחלה את ה view distance ו- detail distance עד לסביבות ה-20, ואז תעבור לreflections ו- shadows ולבסוף תוריד את ה texture quality.

אם כל זה לא עוזר תוריד הגדרות למינימום כולל רזולוציה ותעלה לאט לאט עד שתמצא משהו שעובד כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

חצי מההגדרות שיש אצלך לא מופיעות אצלי :(

פורסם
חצי מההגדרות שיש אצלך לא מופיעות אצלי :(

מוזר, יש לך עותק מקורי?

פורסם
  • מחבר

לא...

פורסם

הגרסאות הראשונות ידועים כבעיתיים עם ביצועים.

הם נפתרו פחות או יותר בעדכונים.

אם יש לך גרסה לא מקורית זה בהחלט יכול להסביר למה אתה לא מעודכן.

מעבר לכך יכול להיות(אני לא לגמרי זוכר) שיש עדכונים לא רשמיים שנעשו ע"י הקהילה, שמשפרים כל מיני דברים שקשורים לגראפיקה וביצועים.

אבל זה כבר בעיה לעזור לך כי אנחנו לא מעודדים פיראטיות בפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים