פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים יש שרתים שהם יותר קרובים מגרמניה?כי המשחק הוא מאוד לאגיאו שהבעיה במחשב?!המפרט בצד נערך 2013 באוגוסט 1812 שנים על-ידי CyberBot
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים המשחק מאוד תובעני , והמחשב הנ"ל הוא לא שיא הטכנולוגיה ..אבל פינג נורמלי לגרמניה הוא בסביבות 70
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים מחבר אני יודע שזה לא שיא הטכנולוגיהאז אני מבין שזה המחשב....כי ממש מתאמץ שיש עומס של פיצוציםאיך אני יכול לשפר אותו למשחקיות יחסית חלקה?
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים קודם כל תוריד את כל ההגדרות ל LOW ותנסה להוריד את HBBO ואת ANTI-ALIASING ואת ה ASOTROPIC ובנוסף לדאוג שהרזולוציה שלך לא על המכסימום, תוריד אותה לפחות ברמה אחת למטה בתמיכת המסך שלך בין אם זה רחב או מרובע. ובין אם זה 16:10 או 16:9בנוסף לזה בכדי לחסוך בRAM תנסה לסגור תוכנות שאתה לא זקוק להן ברקע.בדוק האם תוכל לבטל תהליכים לא רצויים לפני הכניסה למשחק, בזמן המשחק, מזער את הדפדפן, ותנסה להשתמש בדפדפן הכי מינימאלי, בלי פרסומות מיותרות.בדוק דרייברים עדכניים לכ"מ, בדוק עדכוני מערכת זמינים, הכ"מ יחסית חלש בשביל לשחק במשחק ברזולוציות גבוההות ובאיכות גראפית טובה\טובה מאוד.עדיף לך למזער הכול למינימום ולנסות. חווית המשחק שלך תשתנה
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים ^ או שתנסה לקנות מחשב חדש .. (אפילו יד2 , מדור 2 או 3)לא אמור לעלות יותר מידי , ואתה תוכל להריץ על הגדרות גבוהות ..
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים לא ציינת כלל מה הפינג שאתה מקבל ..עריכה :יש לך רק 2GB זכרון ? נערך 2013 באוגוסט 1912 שנים על-ידי Second Edition
פורסם 2013 באוגוסט 2012 שנים מחבר מצאתי פיתרון זמני עד שאני יגייס כסף מהמשקיעים(בצחוק)READY BOOST וזה עובד שמתי DOK של 8GB וואלה המשחק טס בלי תקיעות
פורסם 2013 באוגוסט 2012 שנים רק תזהר עם הדיסק און קי שלא יישרף, הייתי ממליץ לך לעשות את זה עם כונן רגיל סולידי.ועוד דבר, המעבד טוב אבל רץ על טכנולוגיה ישנה, אם אתה קונה משהו תקנה משהו בטכנולוגיה חדשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.