עבור לתוכן

התקנה של ראוטר של אפל A1084 עם מודם ADSL של בזק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי ראוטר של APPLE מדגם A1084, יחסית ישן ולאחרונה התנתקתי מהוט והתחברתי לבזק עם מודם ADSL.

אני משום מה לא מצליח להבין איך אני גורם למודם לתקשר עם הראוטר שלי. לא הייתה לי בעיה כזאת כל עוד הייתי

מנוי של הוט. יש מישהו שמבין איפה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

מה ניסית להגדיר?

איפה ניסית להגדיר?

אתה צריך להגדיר את סוג החיבור שלך pppoe ולהגדיר בחייגן שם משתמש וסיסמה.

פורסם
  • מחבר

החייגן של בזק מוגדר על PPOE עם היוזר והסיסמא שהם נתנו לי. בחיבור קווי אל המחשב אני יכול לגלוש אבל בחיבור המודם אל הראוטר יש כנראה התנגשות איפשהו בכל התהליך הזה. האם צריך להגדיר את כתובת ה IP של הראוטר איפשהו? רעיונות?

פורסם

במקרה שלך צריך למחוק את החייגן ממערכת ההפעלה /לבטל ולהגדיר חיוג של pppoe בראוטר עצמו,

הערה,לא מכיר את הראוטר חתכן ולא קיים האופציה

נערך על-ידי surfface

פורסם
החייגן של בזק מוגדר על PPOE עם היוזר והסיסמא שהם נתנו לי. בחיבור קווי אל המחשב אני יכול לגלוש אבל בחיבור המודם אל הראוטר יש כנראה התנגשות איפשהו בכל התהליך הזה. האם צריך להגדיר את כתובת ה IP של הראוטר איפשהו? רעיונות?

מה זאת אומרת בחיבור קווי אל המחשב אתה יכול לגלוש?

אתה מתכוון אם אתה מחבר את המודם של בזק ישירות למחשב בלי הראוטר של בזק? אם כן זה לא מודם. זה מודם/ראוטר.

פורסם
  • מחבר

IIIectronic, כאשר אני מחבר את המודם שקיבלתי מבזק באופן ישיר למחשב שלי (כבל RJ45) אין בעיית גלישה מכיוון שהחייגן שלהם הוגדר כך. אבל, כמו ששאלת, כאשר החיבור נעשה מהמודם של בזק ישירות לראוטר שיש לי, הרשת האלחוטית שלי פועלת אבל אך ללא גישה לאינטרנט.

פורסם

אם מדובר באחד מהדגמים של דילינק 6740/2760/2650/7850 אז כמו שאמרתי, מדובר בראוטר ואתה מחבר ראוטר לראוטר. ומכאן נובעת התקלה.

אם מדובר בדילינק 2500 והחייגן שאמרת מוגדר על המחשב אז כבר צריך לבדוק איפה אתה נתקע.

פורסם
  • מחבר

Illectronic, לא מדובר בבדגם של דילינק, אלא מדובר על ראוטר של APPLE מדגם A1084 ומודם (לא מודם-ראוטר)של בזק מדגם 600E.

לדעתי אין תקלה, אלא משהו בהגדרות רשת צריך להשתנות ואני לא ממש מבין בדברים האלו

פורסם

ברגע שאתה משנה תשתית, הדבר היחיד שאתה צריך לשנות זה את צורת החיבור בראוטר לאינטרנט.

כרגע צריך להיות מוגדר לך בראוטר חייגן PPPOE עם שם המשתמש והסיסמה שקיבלת מהספק.

אם זה כבר מוגדר, תבדוק בראוטר שאתה אכן רואה שהחייגן מחובר.

הדבר הבא זה לבדוק שיש פינג לראוטר, פינג לכתובת שמית ופינג לכתובת IP של אתר כלשהו.

פורסם
  • מחבר

הגדרתי בראוטר חייגן PPPOE כמו שכתבת מקודם, עכשיו אני לא יודע איך אני עושה פינג לראוטר?

פורסם

תכנס להתחל ובחיפוש למטה תרשום cmd

בחלון שנפתח תרשום ipconfig

בפלט שאתה מקבל צריכה להיות כתובת default gateway

עכשיו תרשום ping ואז את הכתובת ותראה אם הראוטר מחזיר תשובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים