עבור לתוכן

HTPC לגיימינג עד 10k

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אחרי קצת מחקר ברשת, גיליתי שיש בעיה עם המארז הנ"ל; את זוג המאוורים בקדמת המארז ניתן לחבר רק לכלובי הכוננים. אבל אם משאירים את הכלוב האמצעי מחובר, אפשר לחבר כרטיס רק עד 230 מ"מ. הפיתרון היחידי הוא לנסר את הכלוב לאורך מינימלי. אין לי בעיה עקרונית עם קצת חיתוכים אבל אני לא מת על הרעיון. בכל מקרה, מצאתי את SilverStone GD05 , שנחשב עם מערך קירור טוב יותר אבל החיסרון בו שחיבור כונן אופטי מגביל את הקירור למעבד רק עד גובה של 70 מ"מ. קיצר סלט.בכל מקרה, בהנחה ואני נשאר עם ה-LC17, יש אלטרנטיבה לכרטיס? הוא פשוט ממש גדול וגם הגובה שלו גבולי (129 מ"מ מול 135 מ"מ מקסימלי שמותר). אני גם מעוניין בספק מודולרי; גם ככה החיווט יהיה מאתגר, עדיף כמה שפחות כבלים מיותרים.בהתייחס להערותיך:

אוברקלוקינג זה לא משהו שאני מעוניין להתעסק בו.

780 נשמע נחמד, אשקול זאת. שני כוננים מוצקים זאת המטרה הסופית, אבל נתחיל מ-1 ונוסיף לפי הדרישה

סה"כ הכיוון טוב.

עכשיו שמתי לב שהמפרט הראשון שלך כלל מארז GD04, שמלבד כמה שינויים קוסמטיים זהה ל-GD05 ובעל אותה מגבלה שהזכרתי קודם. איך ההגבלה על פרופיל של 70 ס"מ לקירור למעבד משפיעה על היעילות שלו? יש דגמים טובים במימדים האלה?

פורסם

בגלל הדרישה לשקט, ה-L9i הוא ברירת המחדל, והוא פחות טוב, בגלל שיש לו מאוורר קטן יותר, וגוף קירור קטנטן.

גובה של כרטיס מסך לא משנה אם הוא גבולי, כרטיס מסך ״לא אכפת לו״ כמה הוא קרוב לדלת ואין חוטים בקרבת הצד.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, שאלה נוספת ברשותך: בביקורות של המארזים אני רואה שהם משחקים עם המאוורים במתחים ומהירויות שונות לכל מאוורר (כולל את זה שעל הכרטיס מסך) כדי לבדוק רמות רעש וטמפרטורות במארז. זה לא משהו שאמור לקרות מעצמו? כלומר המחשב אמור לדעת להגביר או להאט את המאוורים בהתאם לטמפרטורה? או שזה מושג רק בעזרת שליטה ידנית (יש צורך בבקר מאווררים?)

פורסם

בלוחות החדשים של גיגהבייט, אפשר להגדיר פרופילים ביחס לטמפרטורת המעבד לכל מאוורר, אז אתה יכול אפילו להגדיר שבמנוחה חלק מהמאוורים ייכבו \ יעבדו על סל"ד מגוכך.

לזה שעל כרטיס המסך יש פרופיל אוטומטי מהיצרן, שגם אותו אפשר לקסטם ולשנות כאוות נפשך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, איזה כרטיס עדיף מבחינת שקט, הגיגהבייט או האסוס? צריך לראות שהחיבורים שלהם לא מהצדדים איפה שהכיסוי של המארז פוגש את הכרטיס

פורסם

770 או 780?

שניהם שקטים לאללה, האסוס נותן יותר ביצועים ומגיע עם פלטה אחורית, אבל הוא מאסיבי יותר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. תודה לך ולכל השאר שעזרו בנושא הזה. אני עדיין לא סגור על מארז 100% אבל כיוונת אותי בנוגע לכל השאר. אני חושב שזה יהיה בסופו של דבר פרויקט לבנייה עצמית. גם נרענן את הכישורים וגם התאמה אישית יותר מאשר הרכבה של חנות. בנוסף אני רוצה להתנסות קצת עם מערך המאוורים לפני ההרכבה. תודה לכם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים