עבור לתוכן

HTPC לגיימינג עד 10k

Featured Replies

פורסם

התיכנון הוא מדיה סנטר + קונסולה שתשב בסלון ותחובר לטלויזיה FHD של 60 אינץ' (מבחינת שימושים: 80-20 לטובת הגיימינג) .

מה שחשוב:

אסתטיקה - אין לי בעיה עם מארז בגודל רגיל רק צריך שישכב (סירקולציה בהתאם) ושיראה טוב (משהו מינימליסטי עם חזית אחידה בסגנון של R4 לבן זה האידאל)

ביצועים - מעדיף שלא להתפשר בהגדרות, אבל בגבול ההיגיון, בכל זאת אני יושב לפחות 2 מטר מהטלויזיה

שקט - 10, אני רוצה דממה של בית קברות, אין לי בעיה שחלק נכבד מהתקציב ילך על אקוסטיקה נטו, זאת שריטה אישית שלי.

כמובן שיצא רעש מהמחשב במאמץ של 100% וכל עוד הסאונד מהמשחק גובר עליו, זה סביר. בכל סיטואציה אחרת אני לא רוצה לשמוע כלום,

שלא יהיה אפשר לדעת אם המחשב דלוק בכלל או לא. אני חושב שהדגשתי את זה מספיק.

אין לי צורך ביותר מחצי טרה (אני יקים ספריית סרטים חיצונית) אז מספיק שני SSD מהירים ושקטים.

ללא OC, ללא ציוד היקפי, 10k היא תקרה מקסימלית.

פורסם

בבקשה, אי אפשר לבקש יותר:

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: מאורר למעבד Noctua NH-L12 CPU Cooler 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H87M-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600 1

זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX770 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 1

כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 Series MZ-7TD250BW 250GB SSD SATA III 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1

ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 620W S12II-620 Retail 1

מארזים: מארז ללא ספק SilverStone Grandia GD04 Micro ATX HTPC 1

מחיר החבילה: 6925 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

הצעות לשיפור:

כרטיס מסך קצת חזק יותר, אולי 780, אבל גובל קצת במיותר. נתתי לך 770 עם קירור משופר של אסוס הידוע שהוא שקט במיוחד.

מארז מעולה של סילברסטון, חזית אלומיניום מוברש, לא פלסטיק כמו ב-R4, יש לזה יתרונות וחסרונות (אלומיניום צובר לכלוך קשה מאוד להסרה, אבל נראה טוב יותר.)

יכול להיות שהייתי מוסיף מאוורר או שניים למארז.

מאוורר תוצרת נוקטואה \ פרקטל דיזיין \ סילברסטון יהיה שקט ובעל ביצועים טובים.

אם במאווררים עסקינן, המאוורר למעבד הזה חרישי ויעיל במיוחד, אתה לא תשמע אותו. התקנתי לדוד שלי ב-HTPC בסלון שלו את הקירור הזה, והדבר הבא שהוא עשה היה להחליף ל-SSD בגלל שפתאום הוא שומע את ה-HDD. :D

תתחדש :)

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שהכל יכנס? על המארז רשום שמבחינת קירור למעבד אפשר רק עד 70 מ"מ והנוקטואה הוא 120 מ"מ. בנוסף רשום כרטיס גרפי עד עובי של 4.92 אינץ' והכרטיס יותר עבה מזה, גם האורך שלו די גבולי

פורסם

הממ...

תודה שהבאת לתשומת ליבי.

הגובה של הנוקטואה 120 מ"מ? לא סביר. יש לו מאוורר 120 מ"מ שוכב, אבל יכול להיות. מה שיפה בקירור הזה, הוא שאפשר להוריד את המאוורר העליון (120 מ"מ, עובי 25 מ"מ) ולצמצם בגובה. אבל נראה שגם זה לא יעזור. ניקח את ה-L9i שהוא לואו פרופיל "אקסטרים" ועדיין שקט.

לגבי מארז, אני אסתכל שוב לעומק, חבל שאין להם את ה-node 605 של פרקטל דיזיין, מארז גאוני, יפה, מעוצב חיצונית ופנימית באופן חכם.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי ב605 האורך המקסימלי לכרטיס זה 280 מ"מ, הכרטיס המדובר הוא 270, וכל אחסון שמחברים מקצר את המקום הפנוי ב25 מ"מ, בקיצור סלט.

צריך להיות אדריכל בשביל להרכיב מדיה סנטר רציני:)

פורסם

צריך לוח itx שיקר יותר, וקצת מוגבל בשדרוג.

וכרטיס המסך לא ייכנס, יש רק 2 סלוטים, הכרטיס הזה שלושה סלוטים.

אבל מארז מעולה.

חבל שאין את ה-605

פורסם

הוא שקט, אבל מראה אגרסיבי, ונראה כמו שואב אבק.

פותר השרשור ביקש משהו סולידי עם פרונט סוליד, הhaf xb הוא בדיוק ההפך מזה.

והוא יחסית גבוה, לא בדיוק מארז htpc אלא יותר מארז קוביה.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שעדיף ללכת על HTPC מבוסס ATX. ממספר ביקורות שקראתי (שדרך אגב לא מהללות בכלל את ה-node 605 מבחינת

קירור סטוק ורעש, המארזים של סילברסטון מתעלים עליהם ב-dB) נוכחתי לדעת שהצפיפות רק עולה במארזים עם לוחות קטנים יותר ויש יותר קושי להתאים כרטיסי מסך רציניים ביחד עם כונני איחסון. תוסיפו לזה את ההיצע הדל של מארזי HTPC טובים בארץ ולא נשארות הרבה אופציות.

אני חושב שאני ילך על התצורה הבאה:

(רק יותר עממית כמובן)

4-5 מאוורים שקטים של נוקטואה + 2 כונני SSD (ללא כוננים מכניים) + ריפוד אקוסטי על המארז (דומה למה שהוא שם) יעשה את העבודה.

פורסם

אני מתכנן על מארז קןלר מאסטר עלית 120 עבור מערכת קטנה

שם אין בעיה לדחוף כל כרטיס שתרצה, תעיף את הכלובים לקשיחים, תתקין איזה קירור מים סגור בחזית וזרוק כמה כוננים במפרץ ה5.25

פורסם
  • מחבר

הבעיה שהוא פשוט מכוער(בלי להעליב), אני צריך משהו אלגנט.

פורסם

יופי זה עניין של טעם. ליאן לי נכנסים בתקציב? אם כן, תבחר דגם שמוצא חן בעיניך. המפרט יישאר זהה למעט לוח האם, שיהיה תלוי בגודל המארז שתבחר

פורסם
  • מחבר

מתוך החמש מארזים שראיתי בזאפ אהבתי שניים, אבל הם מוגבלים מדי (כרטיס גרפי עד 230 מ"מ, למשל)

בינתיים המועמד המוביל הוא סילברסטון lc17

פורסם

אז זה הכיוון?

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: מאורר למעבד Noctua NH-C14 CPU Cooler 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600 1

זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX770 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1

כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 Series MZ-7TD250BW 250GB SSD SATA III 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1

ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 620W S12II-620 Retail 1

מארזים: מארז ללא ספק SilverStone Lascala LC17 ATX HTPC 1

מאווררים וגופי קירור: מאורר למארז Noctua NF-R8 PWM 80mm Case Fan 1800RPM 1

מאווררים וגופי קירור: מאורר למארז Noctua NF-B9 PWM 92mm Case Fan 1600RPM 2

מחיר החבילה: 6728 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

הצעות לשיפור: הכנה ל-OC בעזרת החלפה ללוח Z87 ומעבד 4670K.

כרטיס מסך GTX 780 אם אתה רוצה לנצל את התקציב עד הסוף. אני לא מסכים שהוא לגמרי מבוזבז על 1080P, והוא נותן בוסט נאה בהשוואה ל-770. כמובן גרסה עם קירור שקט.

רצית שני SSD? אם כן, זה ייכנס בתקציב, אפילו עם כל השיפורים הנ"ל. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים