עבור לתוכן

SSD samsung 840 for old DELL LATITUDE E6400

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לשדרג את הלפטופ שלי בכונן SSD בנפח 250 גיגה.

קראתי פה הרבה והבנתי שסמסונג 840 זה סבבה.

השאלה שלי היא האם הוא מתאים למחשב שלי והאם ארגיש בהבדל משמעותי בהתאם לנתונים של המחשב שלי?

עוד שאלה קטנה.. ראיתי הבדלים בין קצבי קריאה וכתיבה מקסימלים בין הכוננים השונים.. האם זה כל כך משמעותי?

תודה רבה

[ATTACH=CONFIG]3675[/ATTACH]

פורסם

כל מה שאתה צריך כדי שSSD יתאים הוא חיבור SATA , הוא יעבוד גם עם SATA 1 .. רק לא בכל המהירות .. אצלך יש Sata II 3Gbps , המהירות המקס' של הכונן תפגע , אבל אתה בהחלט תרגיש הבדל ביצועים עצום לעומת הHDD שיש לך .

בנוגע להבדלים, לדעתי הכוננים האלו כל כך מהירים שאתה ממש לא תרגיש הבדל בעבודה שוטפת, וה840 הרגיל יעשה את העבודה בשבילך .

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה רבה!

עוד שאלה קטנה.. ראיתי שיש את ההארדיסק המדובר עם Full Kit.. מה זה אומר בדיוק? ולמה זה עולה עוד 300 שקל?

פורסם

אתה מתכוון לUpgrade Kit

זה כולל מתאם מUSB לSATA III

מתאם מ"2.5 ל3.5"

כבל SATA

לא משהו ששווה 300 שקל ..

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

שוב תודה על התגובה המהירה.

פורסם

אם אתה לא צריך/משתמש בצורב במחשב שלך, אתה יכול להחליף אותו במתאם שבו תשים דיסק קשיח.

http://www.ebay.com/itm/2ND-HDD-HARD-DRIVE-caddy-for-dell-E-series-E6400-E6500-E6410-E6510-M4400-Adapter-/321157003783?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item4ac672fa07

ההמלצה היא לשים את ה-SSD במקום הכונן הקיים ואת הקיים להעביר למתאם.

ככה תרוויח גם את הנפח של הכונן הקיים בנוסף למהירות של ה-SSD.

מבחינת זיכרון פנימי - שידרגת? כמה יש לך כרגע?

פורסם
  • מחבר

תמיד היה לי 4 גיגה.. אני אתחיל ב SSD ואם זה לא יספיק אשדרג גם ל 8 גיגה ראם..

תגיד הצורב משתמש באותו SATA2? כלומר זה נטו לשלוף את הצורב ולהכניס את המתאם הארדיסק הזה?

פורסם

כן, ממש פשוט.

לשדרג ל-8GB יהיה עסק קצת יקר כי זה DDR2, אבל לפחות יש לך 4GB (במקור אני זוכר שהמחשב הגיע עם 2GB, לכן שאלתי).

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהוא תומך גם ב DDR3 1066 ככה ששם פחות בעיה למצוא 2x4 giga ram

פורסם

אני לא חושב כך, אבל לא משנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים