פורסם 2002 במרץ 2523 שנים אנלא מביןכל פעם שאני משחק MOHAA או RTCW המחשב שלי פשוט FREEZEאני לא ידעתי מה לעשות עד שהעלתי את ה VOLTAGE של המעבד ב5%עכשיו זה עובד יופי אבל אני לא יכול להבין למה הוא לא עבד טוב בלי זה ??הרי אין שום OVERCLOCKואחרי שהעלתי את הVOLTAGE החום של המעבד עומד עך 61C(!) בIDLEמה לעשות ???
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים מחבר ועדיין אפילו עם VOLTAGE +5% זה נתקה אני ממש לא יודע מה קורה זה פשוט נותן לי יותר זמן לשחק ואחרי זה זה בכל זאת נתקה (((((((((((((( זה יכול להיות בגלל החום ?
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים בהחלט יכול להיות שבשעת המשחק, כשהמעבד מנוצל במלוא הכוח, הוא מתחמם יתר על המידה וזה גורם ל Hang של כל המערכת.
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים מחבר יש לי מאוורר מגעיל של איזו חברה לא מוכרת וכשהמחשב פתוח אין בעיות אבל כשזה סגור .....אתה חושב שמאוורר טוב יפטור את זה ?
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים אם יש אפשרות, תריץ תוכנה לניטור הטמפ' של המעבד בזמן מאמץ ותראה לכמה הוא מגיע.
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים קצת גבוה...לא נראה לי שזה הגורם, סביר להניח שמשהו אחר... אין לי מושג. :-/בכל מקרה, נסה להשיג קירור אקטיבי טוב יותר למעבד שלך, יותר בריא.
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים לדעתי החום קצת גבוה ומאד יכול להיות שזה הגורם.תוציא גם את הזכרונות ותנקה קצת את הסלוטים, בעיות זיכרון גם כן גורמות לתקיעות.אם אתה אומר שזה באמצע משחק אז לי נראה מאוד הגיוני שזה חום.
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים מחבר כן גם לי ... במיוחד שכשהמארז פתוח הכל בסדר ... אני רק עכשיו חזרתי הביתה ... נכנסתי למלא חנויות מחשבים ואין להם אפילו משהו יותר טוב מהמאוורר שלי ((( מה זה חארטא זה :(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.