פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים אתה יכול לעבור מACHI לIDE והמערכת תעלה ..אבל ברגע שתנסה להחזיק חזרה היא כבר לא ..אתה בטוח ? זה לא ככה אצלי. אין שום בעיה לחזור ל AHCI אם הותקן במצב IDE . נערך 2013 באוגוסט 1912 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים מחבר החלפתי את ההגדרה מ compatible ל enhanced ושוב אותה בעיה אני צריך לעשות BOOT FROM DVD עם דיסק בכונן כדי שהמערכת תעלה ..
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים מחבר תודה רבה אחי אני עכשיו קורא את זה נשמע מעניין- - - תגובה אוחדה: - - -קראתי את זה ותאמת שלא הבנתי איך זה קשור לבעיה שלי למרות שמדובר בלופ שבמקום להכנס למערכת, המחשב מבצע לופ כמעיין באג כזהננסה לעשות את זה ונקווה לטוב- - - תגובה אוחדה: - - -הפתרון שהם מציעים לא עוזר זה מוזר נמשיך לחקור את זה- - - תגובה אוחדה: - - -דרך אגב, ב ווינדוס 7 לא הייתה לי הבעיה הזו גם לאחר ששיניתי את ההגדרות בביוס
פורסם 2013 באוגוסט 2012 שנים מחבר ועכשיו יש משהו חדש. כשהדלקתי את המחשב היום (כל הלילה המחשב היה מכובה) לפני 10 דקות והמסך היה מכובה אז והדלקתי אותו פתאום ראו את מערכת WINDOWS 8.1 עולה לבד מעניין עשיתי עוד ריסטרט אחד אחר כך והופ נתקע כמו שהיה ולא עלה לבד ורק בעזרת BOOT FROM DVD
פורסם 2013 באוגוסט 2012 שנים מחבר אני חושב שרק בגלל הניסיון עם זה אני אתקין מערכת WIN7 ואבדוק את זה יותר מקרוב -נקווה שלא מדובר בחומרה נקווה שזאת המערכת הפעלה- - - תגובה אוחדה: - - -או שפשוט WIN8.1 לא מריצה את עצמה מהסיבה שהיא רק גרסת ניסיון מבוגגת?
פורסם 2013 באוגוסט 2112 שנים מחבר התאמת שלא התקנתי עדיין אבל אתם גם בודקים את זה כדי למצוא עוד בנושא?כי אני ממשיך לבדוק בגוגל
פורסם 2013 באוגוסט 2412 שנים מחבר עכשיו יצאה גרסה Windows 8.1 Build 9477 PRO x64[h=2]אני אבדוק אותה ואדווח לכם[/h]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.