עבור לתוכן

פרסום תמונות הקלאסים!

Featured Replies

פורסם

סינים:

MP_Character_Profiles_CH_large_wm.jpg

רוסים:

MP_Character_Profiles_RU_large_wm.jpg

ארצות הברית:

MP_Character_Profiles_US_large_wm.jpg

יצא גם מידע חדש בנוגע לכל ה-Specs:

ככל שתתרמו יותר לסקוואד שלכם, נגיד תחמושת, ריפוי, תיקון רכבים וכו', תשיגו עזרים לפי הסדר הבא:

חלק ראשון ההתקפה תקבלו ספרינט, ואז תחמושת, ואז רימון ואז נפילות רכות יותר.

חלק שני ההגנה שריון שיגן עליכם ביריות על החזה, קאבר שיפחית Supression, פלאק שיפחית פגיעה מפיצוצים.

BroBar-640x222.jpg

פורסם

תודה על הפרסום! נראה טוב.

פורסם

תודה על הפרסום דוד!

נראה ממש טוב.

פורסם

אני לא הבנתי למה יש 3 סוגי קבוצות, לדעתי זה קצת טיפשי

אבל כל הכבוד על הפירסום, חידשת לי.

פורסם

כיוון שינשם מפות גם באיזור סין . היה גם נחמד אם היה אפילו- 4 צבאות .

בנוסף ..עוד לא עשו אפשרות לשחק במפה אחת עם יותר משני צבאות. זה יהיה מעניין למצב של יותר אקשן.

פורסם
  • מחבר
כיוון שינשם מפות גם באיזור סין . היה גם נחמד אם היה אפילו- 4 צבאות .

בנוסף ..עוד לא עשו אפשרות לשחק במפה אחת עם יותר משני צבאות. זה יהיה מעניין למצב של יותר אקשן.

כן, אבל צריך לזכור שזה עדיין 64 שחקנים במפה, אם נגיד זה היה 128 אז אולי אפשר 4 צבאות (32 לכל אחד) או אם זה היה 96 שחקנים במפה היה אפשר שלושה צבאות, אבל כרגע זה 64 וזה מעט שחקנים לצערי

הייתי שמח לראות 3 צבאות או אפילו 4 (:

עדכנתי מידע לגבי הספקים והאשכול יתעדכן בקביעות!

פורסם

תודה רבה על הפרסום!

ויום יבוא ונשחק באטלפילד אינפיניטי עם 512 שחקנים בכל צד.... עד אז נהיה בני חמישים אבל יהיה שווה לחכות ;)

פורסם

האמת שהם ניסו 100 שחקנים על שרת ואם זוכר אף יותר.. לטענתם זה לא היה מהנה.לא צריך לחכות לגיל שלו

חוץ מזה השרתים כבר כבדים על 64 (66 BF4) שחקנים . אפשר בהחלט לשחק שלושה צבאות שכל צד 22 שחקנים.

פורסם

לפי דעתי זה סוג של חזרה לBF2 וזה דבר טוב, מאזן מפות מקום לעוד שדרוג וגם קצת לרדת מהמערכה הרוסית, להכניס מערכות סיניות כמו כלי מלחמה חדשים\ישנים, קצת מקום לנשק QBB, QBU, QBZ הסינים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים