עבור לתוכן

בעיה ברמקולים

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח asus crosshair iv formula

ורמקולים MICROLAB M-500 5.1

בהגדרות במחשב הכל כמו שצריך להיות על Surround 5.1

השאלה שלי היא האם כשכל המערכת מחוברת ,הרמקולים האחוריים צריכים להביא צליל חד כמו הרמקולים הקידמיים או שרק צלילים ?

כי כשאני מחבר את החיבור של הרמוקולים האחורים למחשב באופן הדוק אני שומע צלילים ואת הקול של הזמן נבלע כזה , וכשהחיבור סוג של רופף כזה אני שומע חד כמו ברמקולים הקידמיים ..

האם כך זה צריך להיות או שיש בעיה?

פורסם
  • מחבר

הקפצהה

פורסם

תוריד קובץ surround test כלשהוא (יש הרהב כאלה, תוריד כמה) ותנגן אותם כדיי לבדוק את הרמקולים. אתה צריך להגיע למצב שבו אתה שומע בכל רמקול בצורה חדה - ורק בו - כשבקובץ הבדיקה אומרים front left rear left וכדומה

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיקה כזאת... כשהרמקולים האחורים מחוברים היטב שומעים אותם יחד , וכשהם מחוברים רופף שומעים רק אחד מהם

פורסם

ומה הם אומרים (בקובץ הבדיקה) ?

פורסם

מחוברים רופף ? מה זה ?

פורסם
  • מחבר

אומרים קידמי ימין קידמי שמאול סנטר אחורי ימני אחורי שמאלי רק שבאחוריים כשהוא אומר אחורי ימני אז שומעים גם את השמאלי

ורופף הכוונה לא הדוק עד הסוף פנימה הוא מחובר אבל לא מוכנס עד הסוף , כן אני יודע שזה נשמע מוזר אבל זה המצב

פורסם

כדאי לבדוק את האחוריים במקום הקדמיים - בצע החלפה וראה מה קורה.

במידה והתופעה זהה לבדיקה הראשונית יש לך בעיה בפלג ה- PL מהרמקולים. אם הבעיה נשארת בשקע השחור - שם הבעיה.

פורסם
  • מחבר

טוב עשיתי את הבדיקה של HelpSupport, לפי הבדיקה הבנתי שהבעיה היא אכן בפלג PL ברמקול. אפשר לנעול תודה רבה HelpSupport

פורסם

לפניי שאתה מסכם - האם הכבל ניתן לניתוקגם מצד הרמקולים ? אם כן, תנסה להחליף ביניהם את הפלאגים של הקדמי והאחורי מהצד של הרמקולים (איפה שהם מתחברים לסאב) - הבעיה ברמקולים או בכבל ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי הכל אחי.. הבעיה היא החיבורים של הרמקולים האחוריים שנמצאים בסאב לא טובים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים