עבור לתוכן

ראו מערכת אורנג בדיקת מהירות מזייפת בגדול

Featured Replies

פורסם

אני מנוי 100MB אינטרנט

בבזק בינלאומי מקבל 60MB הורדה מקסימום

באורנג במערכת בדיקת מהירות שלהם הזיוף מושלם 152Mb הורדה

http://imageshack.us/photo/my-images/547/fjz9.png/

פורסם
אני מנוי 100MB אינטרנט

בבזק בינלאומי מקבל 60MB הורדה מקסימום

באורנג במערכת בדיקת מהירות שלהם הזיוף מושלם 152Mb הורדה

http://imageshack.us/photo/my-images/547/fjz9.png/

זה קרה לי פעם כשעשיתי בדיקת מהירות על מחשב single core חלש על בטריה. אני מנחש שהבעיה היא שה flash נעצר אז גם השעון שלו נעצר ואז מתי שהוא חוזר הם פתאום מקבל את כל המידע במכה. זה גורם לו לחשוב שהמהירות גבוהה מהרגיל.

למשל אתה שולח ב10MB במהירות 60mbps זה צריך לקחת 80/60 שזה בערך 1.33 שניות אם למשל הflash עוצר לחצי שניה ב 0.5 שניות על השעון הוא י60mb ואז יצתרך לחכות 1/3 שניה בשביל לקבל את יתר המידע בגלל שהשעון שלו עצר הוא חושב שזה לקח 0.83 שניות ויתן לך תוצאה של 72mbps . במקרה שלך יכול להיות שהוא אפילו נעצר לשניה שלמה שאומר שהוא חושב שהוא קיבל הכל ב0.5 או 0.4 שניות מה שיתן מהירות מעל 120 מגה.

יכול להיות שזה קשור לעומס על המחשב או זיכרון (page fault כשנגמר למשל ) . עדיין מדובר בבדיקות מהירות סינתטיות המהירות האמיתית שתקבל באינטרנט מאוד תלוי בעומס על הספק וברוחב הפס של הצד השני.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את דברייך או הקשר אלי

אין קשר לעומס מחשב ,גם לא היה העומס בכלל

מערכת הבדיקות מזייפת בענק וזאת הבעיה

פורסם

אצלי התוצאה זהה.

כדי להגיד שמערכת מזייפת אתה צריך לקבל תוצאה שגויה בכל פעם. לפי מה שאני מבין זאת בדיקה אחת בלבד.

בגלל שלא הבנת מה הוא רשם לא הבנת את ההקשר אלייך.

המחשב לא צריך להיות עמוס ולא צריך להיות עליו עומס בצורה קבועה. מספיק שהיה משהו לשבריר שניה כדי שתקבל תוצאה שגויה.

בסופו של דבר, הכל מבוסס פלאש. אם אתה רוצה לבדוק מהירות תחפש שרת שאתה יודע שהוא לא עמוס ושלא מגביל אותך במהירות ותראה על איזה מהירות אתה מוריד.

פורסם
  • מחבר

כדי להגיד שמערכת מזייפת אתה צריך לקבל תוצאה שגויה בכל פעם. לפי מה שאני מבין זאת בדיקה אחת בלבד.

מוריד.

איך אתה הבנת זאת ?

אני עושה ניסויים כבר כמה ימים ומקבל 140/150MB

אין שום עומס קטן או גדול על המחשב בבדיקה .

אין קשר לפלאש אם הייתה מהירות איטית היה בעיה עומס באתר אולי

פה מדובר במהירות גבוה ב- 200% מהמהירות האמיתית

כל תשובתך לא הגיונית

פורסם

האם יש לך אנטיוירוס ?

AVIRA

ESET

AVAST

AVG

אם כן תנסה לבטל את ההגנות שלהם ותבדוק שוב.

פורסם
  • מחבר
האם יש לך אנטיוירוס ?

AVIRA

ESET

AVAST

AVG

אם כן תנסה לבטל את ההגנות שלהם ותבדוק שוב.

אין קשר

ביטלתי אותם תוצאות , אנטי וירוס מוריד מהירות לא מעלה מהירות .

פורסם

אני לא יודע מה הבעיה. פעם היו בעיות עם השעון של מעבדי AMD .פשוט תשתמש בבדיקת מהירות אחרת. כבר אמרתי לך איך זה יכול לקרות - אם הflash עוצר ועוצר גם את השעון שלו זה יכול להיות בעיה. אולי תעדכן גרסת flash .

אם הבדיקה לוקחת 3 שניות ואחרי שניה הflash עוצר וחוזר אחרי שניות 5. השעון יראה שעברה שניה אבל כל המידע הגיע אז הוא יחשוב שהמהירות פי 3 מהמהירות האמתית .בקיצור זאת כנראה אפליקציה לא אמינה לבדיקת מהירות ואין לך סיבה להתרגש מזה.

היה איזה מישהו פעם שעשה פינג דרך 012 לחוף המערבי של ארה"ב וקיבל פחות מ60 . זה כבר פיזית בלתי אפשרי (במהירות האור בפיבר זה יקח 120 ) ומראה שיש spoofer באמצע. פה מדובר באפליקציה שרצה על המחשב שלך אז אם משהו מזייף זה או האפליקציה או המחשב שמריץ אותה. החיבור אינטרנט שלך לא יכול לעבוד יותר מהר ממה שפיזית אפשרי אלא אם כן דוחסים את המידע ומחשבים לפי המידע הפרוס וזה כבר בדיקה בלתי אמינה בעליל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים