עבור לתוכן

Battlefield 3 שוב בחמש דולר !!

Featured Replies

פורסם

יצא HUMBLE BUNDLE חדש !!

אם קונים את הבאנדל במעל לחמש דולר והמחיר יורד (!!) ובתמורה לחמשת הדולרים מינוס, מקבלים BATTLEFILED 3 ועוד 7 משחקים שווים !!

https://www.humblebundle.com/

תהנו וספרו לחברים שלכם (לאלו שעדיין אין להם BF 3 !! )

*הדיל נגמר תוך שבועיים

פורסם

חחח בהצלחה לקונים ותחליף מדולק לדולר

פורסם

תודה על הפרסום (: קניתי ב5 דולר וקיבלתי את כל החבילת משחקים וברגע זה מוריד.

פורסם

האמת שזה אחד הבאנדלים הטובים שראיתי בזמן האחרון.

יש כבר BF3 ואני לא ממש מעוניין בסימס אבל אני אקנה את שאר החבילה אני חושב

פורסם
  • מחבר
תודה על הפרסום (: קניתי ב5 דולר וקיבלתי את כל החבילת משחקים וברגע זה מוריד.

תחחדש !! שתסיים להוריד את המשחק אתה מוזמן לבוא ולשחק בשרתינו: http://hwzone.co.il/community/threads/525375-%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A9%D7%A8%D7%AA%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%A9%D7%9C%D7%A0%D7%95

- - - תגובה אוחדה: - - -

האמת שזה אחד הבאנדלים הטובים שראיתי בזמן האחרון.

יש כבר BF3 ואני לא ממש מעוניין בסימס אבל אני אקנה את שאר החבילה אני חושב

אני מסכים איתך... אני גם חושב שזה אחד הבאנדלים היותר טובים שייצאו...

פורסם

סוף סוף.. רציתי מתישהו לקנות את BF3 במחיר נורמאלי כדי לשחק אונליין.

קניתי את החבילה.. 6$, לא רע בכלל. התחלתי להוריד. לקח המון זמן עד שמשהו עבד כי אורג'ין ממש איטי ולא כל כך רצה לעבוד (פעם ראשונה שהתקנתי את זה).

פורסם

אני בכלל קיבלתי הודעה שהcode redemption לא עובד באופן זמני. כנראה שהבאנדל שוב עשה עומס יתר על השרתים שלהם כמו שקרה עם סימסיטי.

ea שוב מפשלים :facepalm:

פורסם

עדיין שגיאה אוףף

עריכה:מוריד ;)

פורסם
  • מחבר
אני בכלל קיבלתי הודעה שהcode redemption לא עובד באופן זמני. כנראה שהבאנדל שוב עשה עומס יתר על השרתים שלהם כמו שקרה עם סימסיטי.

ea שוב מפשלים :facepalm:

אם אתה לא מצליח להכניס את הקוד (לאקטב אותו) תדבר איתם בלייב צ'אט... זה מה שאני עשיתי והנציג הנחמד שם את הקודים במשתמש שלי... אם אתה צריך עוד עזרה אני ייפרט לך יותר...

פורסם

אצלי ההורדה תקועה על 5% כבר שעות.. איזה מבאס זה.

פורסם
  • מחבר
אצלי ההורדה תקועה על 5% כבר שעות.. איזה מבאס זה.

תעשה PAUSE וישר אחרי זה RESUME

פורסם

זהו, בדיוק מה שניסיתי לעשות ואז היה תקוע על PAUSE במשך כמה דקות רצופות ובסוף סגרתי את התוכנה עצמה

ופתחתי מחדש ועשיתי RESUME. כרגע על 11%

מקווה שזה יסיים לרדת ולהתקין עד שאגיע הביתה בערב.

פורסם

שווה ביותר, קניתי :)

פורסם

זוועת עולם, אי אפשר לתאר את זה אחרת. אי אפשר להתקין את המשחק בכלל. כל 3-4 אחוז זה נתקע וצריך לאתחל את כל התוכנה ואת ההורדה..

אי אפשר להוריד ככה משחקים. בחיים לא קרה לי ככה בסטים.

פשוט זוועה אין לתאר.

פורסם

אני לפני כמה שבועות הורדתי את BF3 + התוספות בשעתיים שלוש (לא מהירות מדהימה יחסיתי לחיבור שלי אבל סביר), בדרך כלל המהירות הורדה ב ORIGIN מצויינת, לא יודע מה קרה להם, התנהלות שלהם עם הבאנדל הזה דיי גרועה. מזל שזה קרה עכשיו, נותן להם הזדמנות להתוכנן ליציאה של BF4.

עריכה: אתם בטוחים שהבעיה היא ORIGIN? אני מוריד עכשיו DEAD SPACE וזה יורד על 8-10M בשניה, יציב מסיים עוד כמה דקות.

עריכה 2: ב 33% הפסיק להוריד, כותב 8.5M בשניה אבל לא באמת מוריד, ניסיתי לעצור אותו וזה הפסיק להגיב. EA צריכים לעדכן את התוכנה ולקנות עוד שרתים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים