פורסם 2013 באוגוסט 1312 שנים אני רכשתי התקן זה, וברצוני לשתף במידע לגבי המוצר, אני לומד אותו ועושה גם השוואה מול הדגם של WD My book live 2TBאני כרגע אתייחס לדגם של סיגייטההתקנה של הדשבורד הייתה ממש קלה גם להבנה וגם להגדרות ביחס לMBL של WDמי שמעוניין לקבל מידע אמיתי לגבי המוצר לפני רכישה , מומלץ להשאיר שאלות בדיון זהאשמח לעזור ככל הניתן. נערך 2013 באוגוסט 2712 שנים על-ידי orenfafa
פורסם 2013 באוגוסט 1412 שנים מחבר ההבדל בין דיסק קשיח פנימי לבין המוצר הזה שהצגתי שלעומת הדיסק הקשיח הפנימי שבדרך כלל יושב בתוך המחשב והדיסק שהצגתי הוא בעצם חיצוני כלומר יושב בתוך מארז פלסטיק קטן ומחובר לספק כח חיצוני במקרה של המוצר הזה, הוא לא מתקשר עם חיבור USB למחשב, אלא מחובר ישירות לראוטר ובעצם מאפשר לכל יושבי הבית או המשרד לגשת אליו באמצעות כבל רשת שגם מחובר לראוטר וגם אפשרות להגיע אליו דרך תקשורת אלחוטית WIFI כמובן שבדגם הזה יש אפשרות לגשת אליו גם דרך האינטרנט מכל מקום בעולם באמצעות הרשאות מסויימות שצריך להגדיר בדשבורד הניהול אשמח לענות על שאלות נוספות יום טוב
פורסם 2013 באוגוסט 2712 שנים מחבר לאחר כשימוש של שבועיים:המכשיר מתפקד נפלא והכל זורם ללא בעיהיש הרבה תלונות ברשת על המהירות של העברת הקבצים מהמחשב אל השרת קבצים זהמבחינת תנאי השטח שקיימים אצלי, יש הבדל בין שליחת קבצים לבין הזרמת הקבצים מהשרת למחשבבעת שליחת הקבצים לשרת יש איטיות מסויימת, אני מניח שבעת שליחת הקבצים שבעצם יוצרת כתיבתהחומר לשרת קבצים, כתיבה איטית.לגבי הזרמת המידע מהשרת למחשב (קריאה בלבד) המהירות טובה....אני מחכה לעידכון FIRMWARE ואז אולי יהיה שיפור....בנוסף גיליתי שאין אפשרות ליצירת FTP כפי שיש בכוננים אחרים.
פורסם 2013 באוגוסט 3012 שנים מחבר מצאתי שיש גם הגבלת רישום של חמישה משתמשים לשרת קבצים דרך השרתים של סיגייטמשהו שלא ראיתי ב MBLאבל ישנה אפשרות להוסיף משתמשים בתשלום מנויים באתר של סיגייט.אני אספק עוד מידע עבור התקן זה בהמשך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.