עבור לתוכן

הגדרות גראפיות במשחק

Featured Replies

פורסם

שלום חברים..

אני חדש עם המשחק הזה וקורה לי קטע מוזר .. לפעמים כשאני מפעיל את המשחק אז יש מעין גמגומים כשאני הולך או מסובב את הראש לצדדים עכשיו רשמתי לפעמים כי בד"כ אני מקבל 60 fps (אין לי מושג איפה ה vsync בהגדרות אבל הוא כנראה מופעל איפהשהו) ככה שאני חושב שמבחינת החומרה אני אמור להפעיל את המשחק הזה בצורה טובה.

אני עם מערך של 6970 ודרייבר הבטא האחרון 13.8 , מיקסמתי את ההגדרות ובגדול זה עובד חלק פרט לאותם גמגומים שקורים לפעמים ..

הגזמתי עם ההגדרות או שזה לא קשור?

• תגובות 48
  • צפיות 19.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הגדרות של ה-anti-aliasing בדרך כלל משפיעות על הביצועים במשחק, אתה יכול להשתמש בהגדרות נמוכות. בנוסף דרך ההגדרות של כרטיס המסך שלך שים הגבלה ל-FPS ל-60.

פורסם

תוריד AA וזה אמור לשפר את חלקות התנועה במשחק, יש משחקים שפשוט כתובים כך וטיפת AA גורמת להם לזוז חרא כמו FC3 במיוחד עם מערך כרטיסים.

פורסם
  • מחבר

מה שמוזר זה שאם יש לי מעט גמגומים באיזור מסויים במשחק אז אם אני שומר ויוצא מהמשחק ואז באותו רגע נכנס חזרה אז כאילו שלא היה שם גמגומים והכל חלק..

מה גם שאני עם fraps מסתכל תמיד כשיש את הגמגומים האלה וה fps בכלל לא נופל מ 60 (לעתים רחוקות הוא נופל ל58 שזה עדיין מהיר בשביל גמגום כלשהו) ככה שאני חושד אולי בדרייבר החדש.. עוד לא ניסיתי עם דרייבר קודם כי זה לעיתים רחוקות וכשזה קורה אני יוצא לשנייה וחוזר והכל עובד אבל מעניין עם עוד מישהו נתקל במשהו דומה?

פורסם

בוקר טוב אליעזר... fraps לא מושפע ממיקרו גמגומים, הוא מראה לך את ה-FPS ולא בהכרך נכון.

פורסם
  • מחבר

חח אוקי לא ידעתי.. תמיד שייכתי גמגומים לנפילות fps .. :facepalm:

בכל מקרה אז איך לעזאזל זה עובד חלק אחרי שאני יוצא ונכנס? וזה לא קבוע.. ז"א אני יכול לשחק שלוש שעות ברצף בלי לראות גמגום אחד ולפעמים אחרי 20 דקות משחק אני נתקל בגמגומים יוצא נכנס וכמו חדש..

ואם כבר הוזכר fc3 היה ידוע שהוא היה פורט גרוע מהקונסולות.. לגבי skyrim לא קראתי \ נתקלתי שהוא גם כזה.. הוא גם כזה?

פורסם

תבטל vsync אם מופעל (ממליץ לעבוד עם skyrim configurator)

תנסה לבדוק עם הCF מבוטל, בעבודה רק עם כרטיס אחד

ותנסה לעבוד עם enboost ושים לב להגדיר אותו להגביל את הFPS ל-60 למשחק יש בעיות כשהFPS עובר את ה-60. הוא אמור לתקן קרטועים ולשפר צריכת זיכרון וכו'. (המוד מבוסס על ENB)

פורסם
  • מחבר

שיחקתי כמה ימים עם ההגדרות סה"כ עובד מגניב ואין תלונות..

אבל יש לי שאלה על המודים האלה שקראתי עליהם כבר כמה תרדים פה בפורום..

גרסת המשחק שלי היא: pc-Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition עכשיו אני חושב שקראתי איפהשהו שהגרסא הזו כוללת hd texture ואכן הטקסטורות נראות ממש טוב אבל השאלה היא האם התקנה של מוד \ ים ייתנו לי עוד יותר שיפור וויזואלי מזה?

פורסם

קודם כל תבדוק שמופעלת לך חבילת הHD. בלאנצ'ר תכנס לdata files (או ב- NMM) ותראה אם מסומן לך 3 הקבצים:

HighResTexturePack01.esp

HighResTexturePack02.esp

HighResTexturePack03.esp

אם כן, מופעלת לך חבילת הטקסטורות HD, אם לא תסמן אותם.

מעבר לזה כל מוד גראפי שתתקין יהווה שיפור ויזואלי.

יש הרבה מאוד טקסטורות שאפילו חבילת הHD הזאת לא משפרת ומודים כן, או אפילו משפרים את הטקסטורות גם של החבילה הזאת לרמה גבוהה יותר

לדוגמה קח את Skyrim HD - 2K Textures. המוד הזה משפר את הטקסטורות של המשחק לגודל שהוא בערך פי 4-8 יותר גדול מהמקורי, וגם בחלק מהמקומות משפר את הטקסטורות שבחבילת הHD פי 2-4 (החבילה 'המלאה' של המוד מגיעה ברזולוציות של עד 4K כשהרזולוציה המקורית במשחק בהרבה מקומות היא 512-1024. חבילת הHD משפרת חלק מהטקסוטורות לרזולוציה של 1024 ובמקרים נדירים ל- 2048)

כמו כן יש לציין שיש באג במנוע של המשחק שאת הטקסטורות הוא משכפל לזיכרון הRAM מעבר לזה שהם יושבים בVRAM, ואם המשחק עובר את ה 3.1 גיגה זיכרון ראם הוא פשוט קורס. 3 גיגה זה מעל ומעבר למה שתצטרך, אבל עדיין, שים לב לזה...

וידאו שמסביר על הבעיה:

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר המפורט..

בדקתי חבילת ה hd אכן מופעלת אצלי .

לגבי ההמודים בגדול לא מפריע לי שיישב על ה ram (יש לי פנוי מספיק) מה שכן מדאיג אותי זה ה v ram בכטיסים שלי יש רק 2gb וכידוע cf לא מכפיל את ה v ram , מהסרטון שהבאת ראיתי שהבחור שם מגיע ליותר מ 2 gb של v ram אז יש לך מושג אם המוד skyrim hd - 2k texture משתמש ביותר מ 2 gb של v ram ?

עריכה: עכשיו אני רואה שבדף של המוד יש דרישות מערכת..

נערך על-ידי AvlK

פורסם

תבטל את חבילת ה-HD והגמגומים יפסקו .

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
קודם כל תבדוק שמופעלת לך חבילת הHD. בלאנצ'ר תכנס לdata files (או ב- NMM) ותראה אם מסומן לך 3 הקבצים:

HighResTexturePack01.esp

HighResTexturePack02.esp

HighResTexturePack03.esp

אם כן, מופעלת לך חבילת הטקסטורות HD, אם לא תסמן אותם.

מעבר לזה כל מוד גראפי שתתקין יהווה שיפור ויזואלי.

יש הרבה מאוד טקסטורות שאפילו חבילת הHD הזאת לא משפרת ומודים כן, או אפילו משפרים את הטקסטורות גם של החבילה הזאת לרמה גבוהה יותר

לדוגמה קח את Skyrim HD - 2K Textures. המוד הזה משפר את הטקסטורות של המשחק לגודל שהוא בערך פי 4-8 יותר גדול מהמקורי, וגם בחלק מהמקומות משפר את הטקסטורות שבחבילת הHD פי 2-4 (החבילה 'המלאה' של המוד מגיעה ברזולוציות של עד 4K כשהרזולוציה המקורית במשחק בהרבה מקומות היא 512-1024. חבילת הHD משפרת חלק מהטקסוטורות לרזולוציה של 1024 ובמקרים נדירים ל- 2048)

אני קניתי את החבילה הרגילה, לא את הלג'נדרי. לכן, אני מבין שאין לי את שלושת קבצי ה-esp הנ"ל. האם התקנת Skyrim HD - 2K Textures תתן לי את גם השיפורים שכלולים בשלושת הקבצים, או שאני צריך להוריד עוד מודים בנוסף ל-2K?

שאלה נוספת: המסך שלי הוא 1080p. האם 2K או 4K זה לא overkill, משום שאני גם ככה לא יכול לצפות ברזולוציה כזו?

נערך על-ידי Animor

פורסם

זה חבילת הרחבה נפרדת בחינם. תבדוק אם היא כבר מותקנת ואם לא אז תתקין אותה מ- http://store.steampowered.com/app/202485/

skyrim hd לא כולל את השיפורים שלה, הוא משפר דברים בנוסף.

4K זה בהחלט אוברקיל, תתקין את גרסת ה- lite.

בד"כ כשאתה מתקין מודים של טקסטורות תתקין קודם כל את הגרסה של ה- 1024 או 2048 ואז תנסה את ה- 4K. אם אתה לא שם לב להבדל תחזור לראשונה, אין טעם ב- 4K (ויש מודים שבאים גם ברזולוציות של 8K אפילו)

פורסם

תודה!

האם אני יכול להתקין את ה-DLC הזה באמצעות Nexus mod manager?

פורסם

זה dlc. אתה לא יכול להתקין אותו עם nmm. תלחץ על הכפתור התקנה בקישור ששמתי, ואחרי שסטים יסיים להוריד הכל אתה תוכל לכבות ולהפעיל אותו דרך nmm (ביטול והפעלה של קבצי ה esp)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים