עבור לתוכן

האם נדרש שינוי רגיסטרי בהחלפת שם הכונן ?

Featured Replies

פורסם

אז ככה, הכל התחיל כשנגמר לי המקום בכונן C, כונן זה נמצא בהארד דיסק 1 ג'יגה שמחולק לשניים. בחלק השני שלו E התקנתי תוכנות המקושרות לווינדוס (שם נמצא (E) ה Program files).

קניתי כונן חיצוני על מנת להעביר את כל החומר משני הכוננים ולאחד אותם לאחר פירמוט לכונן יחיד, ולהחזיר אליו את החומר. עכשיו אם אני אשאיר את שם הכונן C המערכת לא תזהה את מיקום הקבצים של Program Files. ואם אשנה את השם לE המערכת לא תזהה את עצמה..

מה יש לעשות ?

נערך על-ידי MoAv

פורסם

התיאור שלך לא ברור. אתה מפרמט את כונן המערכת או לא? ואיפה D בסיפור הזה?

פורסם
  • מחבר

אבל המערכת שלי על הכונן שאני רוצה לחלק ? איך המערכת תפעל תוך כדי ??

- - - תגובה אוחדה: - - -

התיאור שלך לא ברור. אתה מפרמט את כונן המערכת או לא? ואיפה D בסיפור הזה?

אין D יש C ו E שהם אותו כונן מחולק. C זה מערכת וE זה קבצי תוכנות. רוצה לאחד אותם כי C מפוצץ. אחרי שאעביר את שני הכוננים לכונן שלישי (לבנתיים) אפרמט את C+E לכונן יחיד. ואעביר את כל החומר לכונן חדש. הבעיה: המערכת מכירה C וE, איך לקרוא לכונן המאוחד ?

פורסם

מתקינים את התוכנה רגיל, מגדירים מה רוצים לבצע, אחרי ריסטרט זה פועל לפני העליה של חלונות, תמיד מומלץ לגבות לפני זה עובד מנסיון

פורסם
  • מחבר

אנסה זאת, תודה רבה!

פורסם

אם אני מבין אותך נכון אתה רוצה להעתיק את כל החומר לכונן חיצוני, לאחד את המחיצות ולהעתיק חזרה? המערכת לא תטען במקרה כזה.

פורסם

לא יעבוד !

תגדיר מחיצות בחדש כמו בישן. ככה ש E יהיה על E ו C על C ו D על D .

נערך על-ידי Ivan

פורסם

אפשר להוסיף אות כך שאותה מחיצה תהיה גם כונן C וגם כונן E.

550px-Allocate-a-Drive-Letter-Step-7.jpg

פורסם
  • מחבר
אפשר להוסיף אות כך שאותה מחיצה תהיה גם כונן C וגם כונן E.

550px-Allocate-a-Drive-Letter-Step-7.jpg

מה הכוונה ? האם המערכת תדע שאם אני מבקש להפעיל תוכנה שפעם היתה ב-E ועכשיו בכונן באות אחרת הוא ידע להפנות ?

באם לא, האם ישנה דרך לשנות דרך תוכנה או הרגיסטרי את המיקום של כל התוכנות לכונן אחר ?

פורסם

מבחינת המערכת הכתובת E:\PROGRAM FILES עדיין תהיה קיימת, למרות שהתיקיה בעצם נמצאת בכונן C.

בקיצור C יהיה גם C וגם E.

מעולם לא ניסיתי לעשות את מה שאתה מנסה לעשות.

אבל אני לא רואה סיבה למה שזה לא יעבוד.

IVAN אתה רואה סיבה למה שזה לא יעבוד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים