פורסם 2013 באוגוסט 812 שנים אהלן חבר'ה, יש לי בעיה בכרטיס רשת שהוא לא נותן לאינטרנט לעלות מעל 9 מגה (אין לי שמץ למה) אז החלטתי לקנות אחד חדש, אשמח לדעת איזה כרטיסי רשת קווים (VDSL) יש היום בשוק מה יותר טוב מה פחות טוב. תודה לעוזרים
פורסם 2013 באוגוסט 912 שנים איך אתה מודד את המהירות?מה הקשר לVDSL, אתה צריך כרטיס רשת אתרנט קווי או מודם VDSL?
פורסם 2013 באוגוסט 912 שנים מחבר אני מודד את המהירות בעזרת האתר Speed test וחשבתי שגם בכרטיסי רשת קווים כמו בראוטרים יש DSL ו-VDSL לתמיכה במהירויות גבוהות.יכול להיות שזה ווירוס שמגביל את הרשת?
פורסם 2013 באוגוסט 912 שנים מה שאתה בודק זה מהירות האינטרנט, לא מהירות כרטיס הרשת.מה מהירות הסנכרון שרשומה לך בפרטים של החיבור רשת (לוח בקרה->חיבורי רשת)
פורסם 2013 באוגוסט 912 שנים מחבר מה שאתה בודק זה מהירות האינטרנט, לא מהירות כרטיס הרשת.מה מהירות הסנכרון שרשומה לך בפרטים של החיבור רשת (לוח בקרה->חיבורי רשת) לא מובן לי כלכך עדיין איפה לבדוק את מהירות הסנכרון. אם תוכל לכתוב באנגלית איפה למצוא אשמח. - - - תגובה אוחדה: - - - פתרתי את התעלומה!!!! כרטיס הרשת היה על הגדרה לא נכונה, שניתי את ההגדרה שלו לאוטומטית והכל פועל חלק! תודה רבה על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.