עבור לתוכן

ניתוקים תכופים בראוטר TP-LINK WR1043ND

Featured Replies

פורסם

בשבוע האחרון החלו בעיות של ניתוקים באינטרנט.

מידי כמה שעות האינטרנט מתנתק, וצריך לאתחל את הראוטר כדי שהוא יתחיל לעבוד שוב.

התצורה שבה אני עובד היא HOTBOX שמוגדר כמודם בלבד, ואליו מחובר ראוטר TP-LINK WR1043ND. יש לציין שהראוטר די חדש, נקנה לפני מספר חודשים ועד השבוע האחרון עבד באופן מושלם.

כמו כן במהלך השבוע האחרון הקושחה של ה- HOTBOX התעדכנה אוטומטית, אבל אני לא יכול לומר אם זה מה שגרם לבעיה (יכול להיות שהבעיה התחילה לפני העדכון, לא יודע בדיוק באיזה מתי בוצע העדכון).

אשמח אם תעזרו לי לאבחן ולפתור את הבעיה, תודה מראש.

פורסם

קושחה מעודכנת?

ניתוקים באלחוטי/קווי/מחשב מסויים/כל הרשת?

פורסם
  • מחבר

הקושחה בראוטר לא מעודכנת להכי חדשה, אבל היא עבדה לי מצוין עד היום ואין סיבה שלא תמשיך כך.

הניתוקים הם בהכל- קווי ואלחוטי בכל המחשבים שמחוברים

פורסם

אתה יכול לגשת לWEB של הנתב בזמן הניתוק?

פורסם
  • מחבר

שלילי, לא ניתן לגשת ל WEB.

פורסם

הבעיות שאתה מתאר מוכרות לנתב הזה

גם אני החזקתי בעבר בנתב הזה. במשך כמה חודשים עבד לי מעולה ואז התחילו הבעיות האלה

אז הבעיה בנתב עצמו

אם תחפור קצת באינטרנט תראה הרבה תלונות על בעיות כאלה בחלק מהגרסאות חומרה

יש לך 2 אפשרויות או לממש אחריות או לשדרג לקושחות צד שלישי כמו DD-WRT

שיקול שלך

פורסם
  • מחבר

יש מצב שזה קשור לכך שהנתב מקושר לנתב נוסף בבית שמוגדר כנקודת גישה?

עשיתי זאת לפני שבועיים בערך, קצת לפני שהבעיות התחילו.

כרגע ביטלתי ה WDS, ובינתיים כבר כמה שעות שאין ניתוקים. אם זו אכן הבעיה, יכול להיות שעשיתי משהו לא בסדר בהגדרה?

פורסם

זה לא קשור.. הנתב לא אמור לעשות בעיות כאלה בכלל לא משנה איך תגדיר אותו

הרבה אנשים כולל אני סבלו מהבעיות שתיארת בנתב הזה בקושחת היצרן

אם הנתב ממשיך לקרוס תדבר עם היבואן למימוש אחריות או שתשתמש עם קושחת צד שלישי DD-WRT מעולה על הנתב הזה

פורסם

לא בהכרח שהתקלה בנתב, קודם כל תבדוק חיבור של מודם HOTBOX ישירות לאחד מהמחשבים בבית (רצוי הקווי), ואז תראה אם האינטרנט מתנתק או לא, ובמידה ולא מתנתק אזי באמת הנתב לא תקין, תעדכן את הגרסת קושחה שלו לצד שלישי, אני עשיתי זאת ומאז אין יותר בעיות בנתב, עובד כמו סוס.

פורסם
  • מחבר

24 שעות אחרי שביטלתי את ה- AP, ועדיין לא היו ניתוקים. אני חושב שאפשר לומר בפה מלא שהניתוקים קרו בגלל ה - AP. השאלה היא מדוע זה קרה. הגדרתי את ה AP עם מדריך מאתר Netchief. יכול להיות שיש בעיה לנתב הזה לעבוד עם AP?

פורסם

הניתוקים לא קרו בגלל הAP

ניתוקים עוד אכשהו אבל הנתב לא אמור לאבד גישה לWEB .. אם הוא מאבד בסופו של דבר הבעיה היא בנתב ולא בגלל שום הגדרה אחרת

הנתב יכול לעבוד מעולה עם AP אבל לצערי רק עם קושחות צד שלישי אלא אם כן אתה נופל על נתב טוב שלא קורס ואז הרווחת גם את האפשרות על קושחת היצרן

פורסם
  • מחבר

הבנתי. אפשר קצת הסבר על קושחת צד שלישי? במה זה כרוך? האם יש חסרונות? תודה.

פורסם

קושחה צד שלישי היא קושחה שפותחה על ידי כמה מתכנתים מוכשרים ברחבי העולם למספר מוצמצם של נתבים (1043 בניהם)

יש היום כמה סוגים של קושחות צד שלישי בניהם OPENWRT וDD-WRT

כרגע DD-WRT הכי מומלצת לנתב הזה כי היא הכי פשוטה לתפעול ויציבה

זה לא כרוך בהרבה דברים .. היום הקושחה הזאת הרבה יותר קלה להתקנה וגם פשוט מאוד לחזור חזרה לקושחת היצרן

אם אתה מעוניין להתקין ואתה רוצה הסבר מפורט יותר אתה מוזמן לפנות אליי לפרטי..

אחת החסרונות העיקריות בקושחות צד שלישי בנתב הזה הוא החוסר תמיכה בכרטיסי רשת התומכים עד 100MBIT

אם למשל יש לך אינטרנט של 100 מגה ויש לך כרטיס רשת שתומך רק עד 100 אתה תקבל מהירות רק עד 40 מגה בפועל

בקושחות היצרן אין את הבעיה הזו אבל אם יש לך כרטיס רשת שתומך ב1GBIT אז לא אמורה להיות לך שום בעיה

פורסם

אני עם הנתב הזה. באותו יום שרכשתי שמתי

DD-WRT ושחכתי עליו. עובד כמו שעון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים