עבור לתוכן

מדריך|איך להתקין COD4

Featured Replies

פורסם

טוב בגלל שההנהלה פה לא מאפשרת פרוץ אסור לי לפרסם את הלינק אבל זאת לא תיהיה בעיה :D

אחרי שאתם מתקינים את המשחק אתם צריכים לעדכן את ה PunkBuster שלכם.

בשביל לעשות את זה צריך להוריד את ה-PB UPDATER, בטבלה תבחרו For all windows Games וזה יוריד לכם את הגרסא לWINDOWS.

בתוך התוכנה תלחצו על ADD GAME ברשימה תבחרו את COD4, אם אתם לא מוצאים את המשחק ברשימה תלחצו על BROWSE ותלכו לאיפה שהמשחק מותקן אצלכם, אחרי זה תלחצו OK ואז CHECK FOR UPDATES.

עכשיו ה Punkbuster שלכם אמור ליהיות מעודכן ולא צריך ליהיות עוד בעיות.

עכשיו בשביל לשחק תחרותי אתם צריכים להוריד את הפרומוד בשביל להוריד את הפרומוד פשוט צריך להיכנס לשרת COD4 עם פרומוד וזה יוריד לבד.

אנחנו לא רוצים לקדם קהילה פרוצה אז הנה כמה מקומות שאפשר לקנות בהם Call of Duty 4 מקורי.

Steam ב-20 דולר אפשר לקנות בסטים.

CJS-cdkeys ב17 דולר.

ו OnlineKeystore ב-14 דולר, בנוסף אם קונים מפה אפשר להוריד גם את המשחק (אם אני לא טועה צריך להוסיף עוד איזה דולר או שניים בשביל זה)

המחירים עלו לא יודע למה פעם זה עלה פחות משהו כמו 7-10 דולר עכשיו זה יותר.

אלה שני האתרים היחדים שאני ממליץ עליהם כי אני אישית קניתי משם משחקים,ותזכרו שאם אתם קונים מאתרים כאלה אתם לוקחים סיכון כי בכל זאת זה לא סטים, הם בדרך כלל מביאים את הסידיקי באימייל בצורה לא מובנת (לא יודע למה) זה מטושטש כזה אבל קניתי משני האתרים האלה כבר פעם והכל עבד מעולה. אם אתם לא רוצים לקחת סיכון אפשר פשוט להוסיף קצת כסף ולקנות בסטים.

שרתי פאבליק עם פרומוד (מקורי):

NETSKY UK (TDM): 213.108.31.8:1024

213.108.31.5:2305 :NETSKY UK (AIM) 1 (שרת AIM, בשרת יש רק מפות מיוחדות להתאמן על הכיוון)

NETSKY UK CRASH (SD) 213.108.31.7:1024

NETSKY UK 7 (SD) 213.108.31.7:2304

NETSKY UK (Sniper Only) 213.108.31.8:2304

פורסם

יפה !

כל הכבוד על ההשקעה!

פורסם
  • מחבר

אין בעיה, עדיף להשקיע טיפה על מדריך מאשר להיתקע עם אנשים שישאלו שאלות באמצע הגאטר :D.

פורסם
  • מחבר

זה הבדל קטן בטרוף LOL

פורסם
  • מחבר

שמע יש פה ילדים קטנים יותר ולבקש מההורים כרטיס אשראי זה לא כזה פשוט בשבילם.

פורסם

תודה רבה על המדריך יעזור לרבים ויעזור לחסוך שאלות :P

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה!

פורסם
שמע יש פה ילדים קטנים יותר ולבקש מההורים כרטיס אשראי זה לא כזה פשוט בשבילם.

חייםשלי

פורסם

אני רואה שלא קראת את חוקי הפורום, ואני עוד יותר מופתע שמתן מאפשר זאת.

Warez, Hacking, Cracks, ותוכן לא חוקיות הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה. הכוונה היא אפילו לא לציין שמות של קבצים מסוג זה, ובטח שלא הורדות ישירות או דרך כל תוכנה אחרת.

DivineS מחק את הסקשן במדריך שקשור להורדה לא חוקית של המשחק (כולל הלינק כמובן), אחרת כל הדיון ימחק.

תודה.

פורסם
  • מחבר

מעניין שמנהלי הפורום של קוד לא יודעים על זה.

פורסם

כנראה שאפילו הם לא טרחו לקרוא את חוקי הפורום שלא תומך בתכנים פרוצים.

פורסם

חחחחח

פורסם

ההתחלה בכותרת ״מדריך|....״ כבר ניבאה את העתיד...

חבל.

ואפילו מנהל פורום לא טרח לקרוא את החוקים, עצוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים