עבור לתוכן

המלצה למחשב פיתוח תכונה,ביצועים חזקים - 5000-8000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד חדש.

אחרי המון שנים עם מחשבים נייחים כאלה ואחרים החלטתי לקנות מחשב נייד.

* מטרות המחשב- פיתוח תוכנה, הרצת DB, הרצת מכונות וירטואליות.

* גודל המסך- 15.6, עדיפות למט, לא חובה. (חשוב לציין מדובר בהמון שעות עבודה מול המחשב).

* רזולוציית המסך - FULL HD אבל לא חובה.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - רצוי NumPad לא חובה.

* משקל רצוי - לא עולה על 3 עדיפות לכמה שפחות.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי ארוך, עוד לא קראתי מספיק על זמן סוללה, לפחות 4-5 שעות.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות - USB3, HDMI, אופציונלי Thunderbolt.

* Bluetooth- כן.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לפחות 500GB, אופציה לSSD קטן בנוסף.

* כונן אופטי - כן.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - אופציונלי, תחנות עגינה שמתאימות לעבודה מול שני מסכים, כאשר אעבוד בבית.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית- מומלץ, לא חובה.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - אופציונלי.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- ממחקר באינטרנט הסתכלתי על DELL ו ASUS אם יש המלצה אחרת לא פוסל.

חשוב לציין המחשב מיועד לביצועים, בגדול השאיפה זה ל workstation הבעיה בקטגוריה הזאת זה המחיר.

לא צריך את הכרטיס מסך הכי טוב לדוגמא.. אם יום אחד אני ארצה לשחק נחמד אם יהיה בפנים כרטיס מסך סבבה.

השאיפה זה להשקיע על הביצועים.

הכיוון זה לא ultrabook.

הכיוון זה כמה שיותר קל.

עוד פרמטר מאוד חשוב - חום. שלא יתחמם. כמובן שזה לא אפשרי אבל שישמור על טמפרטורה נמוכה גם במצבי עבודה קשה של המעבד.

בנוסף חשובה לי החברה שתהיה אמינה, חלקים אמנים, יש למי לפניות, שירות לקוחות טוב, אחריות לפחות ל3 שנים.

תודה מראש!!

ליאור

פורסם
  • מחבר

מסכים לגמרי.

הבעיה שאני צריך לקחת את המחשב איתי לבסיס כל שבוע ולחזור איתו כל סופש כדי להמשיך את העבודה גם בבית.

כנראה שהוא יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל. הסיבה שאני צריך גם סוללה טובה זה לרכבות, כנראה שבזמני נסיעה ברכבת אני לא אנצל את המקסימום שלו.

תודה מראש

פורסם

מחשב של asus עם מעבד מהדור החדש i7 מרובע ליבות, מסך Full hd ומפרט חזק

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=854258

פורסם

http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N550JV-CN201H-Notebook.98311.0.html

בביקורת - מסך מט, ללא מגע

בעמוד המכירה רשום - מסך מט, עם מגע. משהו מוזר, כי ע"פ דיווחים אחרים אם יש מסך מגע זה אומר שהמסך מבריק:

http://www.tlbhd.com/asus-n550-review-17589/

צריך לבדוק את העניין.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות, האמת שהסתכלתי עליו כבר מקודם והוא באמת נראה טוב. השאלה אם לא לחפש משהו שהוא יותר יעודי לצרכים שלי (סדרת latitude של dell לדוגמא)

על מנת להשקיע יותר כסף בביצועים מאשר בכרטיס מסך..

אני לא מספיק מעודכן בתחום של כרטיסי מסך ככה שלא יודע להגיד מה השווי של מה שנמצא בn550

שאלה נוספת זה לגבי asus, עד לפני יומיים לא שקלתי אותה התור אופציה, רציתי לשמוע חוות דעת.. נסיון קודם ? שירות לקוחות? איכות חומרים? תמיכה בארץ?

פורסם
תודה רבה על התגובות, האמת שהסתכלתי עליו כבר מקודם והוא באמת נראה טוב. השאלה אם לא לחפש משהו שהוא יותר יעודי לצרכים שלי (סדרת latitude של dell לדוגמא)

על מנת להשקיע יותר כסף בביצועים מאשר בכרטיס מסך..

אני לא מספיק מעודכן בתחום של כרטיסי מסך ככה שלא יודע להגיד מה השווי של מה שנמצא בn550

שאלה נוספת זה לגבי asus, עד לפני יומיים לא שקלתי אותה התור אופציה, רציתי לשמוע חוות דעת.. נסיון קודם ? שירות לקוחות? איכות חומרים? תמיכה בארץ?

הlatitude החדש קצת יותר חזק מהאסוס, אבל גם יהיה יותר יקר (הדגם הנוכחי עולה 7000 -מעבד דור 3)

מבחינת אחריות, יכול להיות שעם מחשב עסקי שכזה תקבל יחס יותר טוב.

יש פה השוואה בחלק מהטבלאות בביקורות על האסוס

http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N550JV-CN201H-Notebook.98311.0.html

כאן ביקורת על הדל

http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-E6540-i7-4800MQ-HD-8790M-Notebook.97595.0.html

תקרא את שתיהן כמו שצריך ותחליט...

אם תכניס לאסוס כונן SSD תעקוף את הדל בביצועים...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על תגובה, וכן כבר קראתי את שתי היבקורת שלהם..

יש לי שאלה לגבי מקום הרכישה, מסקר קצר מספר החברות שמחזיקות את הlatitude e6450 נמוך מאוד.

כשאני רוכש מחשב נייד מה החשיבות של החברה? עדיף לקנות בivory ksp bug או ב״שמעון מחשבים״ ( לא חברה אמיתית, רק כינוי לחברה פחות מוכרת)

אני יודע שברגע שקונים העבודה היא מול בייצורן או היבואן בלבד אבל עדיין כשאתה רוכש מחברה יציבה יש למי לפנות ואין פחד שיום אחד היא תקום ותלך..

שאלה נוספת זה לגבי הssd:

במידה ואני רוצה להוסיף SSD איל אני עושה את זה? החברה שמשווקת את המחשב לא פותחת את המחשב ולא עושה מחשבי custom

אני אמור לפתוח בעצמי? עם טכנאי אחר?

זה לא קצת בעייתי מבחינת האחריות?

שאלה זו תקפה לגבי כל חומרה חלופית במידה ואני רוצה לשנות

תודה רבה!

פורסם
תודה רבה על תגובה, וכן כבר קראתי את שתי היבקורת שלהם..

יש לי שאלה לגבי מקום הרכישה, מסקר קצר מספר החברות שמחזיקות את הlatitude e6450 נמוך מאוד.

כשאני רוכש מחשב נייד מה החשיבות של החברה? עדיף לקנות בivory ksp bug או ב״שמעון מחשבים״ ( לא חברה אמיתית, רק כינוי לחברה פחות מוכרת)

אני יודע שברגע שקונים העבודה היא מול בייצורן או היבואן בלבד אבל עדיין כשאתה רוכש מחברה יציבה יש למי לפנות ואין פחד שיום אחד היא תקום ותלך..

שאלה נוספת זה לגבי הssd:

במידה ואני רוצה להוסיף SSD איל אני עושה את זה? החברה שמשווקת את המחשב לא פותחת את המחשב ולא עושה מחשבי custom

אני אמור לפתוח בעצמי? עם טכנאי אחר?

זה לא קצת בעייתי מבחינת האחריות?

שאלה זו תקפה לגבי כל חומרה חלופית במידה ואני רוצה לשנות

תודה רבה!

זה מחשב עסקי ויקר שבדרך כלל נמכר לחברות ועסקים ישירות מהיבואן. לכן לא נפוץ בחנויות.

מבחינת שירות - לא היתי שם את bug ו-ksp באותה שורה. אני חוויתי שירות מעולה בבאג- ועל ksp סיפורי הזוועה לא פוסקים.

יש בעיות שעלולות להופיע כבר ביום הקנייה, ולכן חנות עם שירות טוב תתן מענה טוב.

לאחר תקופה מסוימת, כל הטיפול ייעשה דרך ספק האחריות בכל מקרה, אבל צריך לוודא שהחנות שקנית ממנה אכן סיפקה לך מחשב עם אחריות מקורית ולא מייבוא מקביל.

יש שני דברים שניתן לשדרג היום בלפטופים (ולא בכולם) - זכרון פנימי ואחסון.

לא חושב שהחלפתם פוגמת באחריות.

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת לגבי הקנייה, יש דרך שבה אני אוכל לקנות ישירות מהיבואן? כמו שציינתי כל חברה מספקת דגם ספציפי ואני מעוניין בדגם אחר, אפשרי לעשות את זה?

לגבי החלפה/ הוספת SSD , איך עדיף לעשות את זה? חיבור פנימי? להחליף עם הכונן האופטי?

ואיך אני יכול לדעת בוודאות שזה לא פוגע באחריות?

בנוסף אשמח שחברה מקצועית תעשה את זה ולא אני, יש מי שמספק ״שירותי שדרוג״ לאחר קניה

תודה רבה על התגובות

פורסם
  • מחבר

אשמח להתייחסות לשאלה..

תודה מראש

פורסם
אשמח להתייחסות לשאלה..

תודה מראש

על איזה מחשב מדובר בכלל?

פורסם
  • מחבר

באופן כללי בנוגע לכל מחשב

ובפרט לגבי הasus n550jv

אלא אם יש לך המלצה אחרת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים