עבור לתוכן

מקלדת מכאנית מקנדה, עד 150 דולר.

Featured Replies

פורסם

יש גם את הLogitech G710+ (עם חומים) שהרבה בפורום ממליצים עליו

• תגובות 72
  • צפיות 11.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יקר :/ 170 דולר

פורסם
  • מחבר

אוקיי, זו עוד אפשרות.

יש עוד משתמשים שיכולים לחוות את דעתם (no offense abl, פשוט אני רוצה לשמוע עוד דעות)

זה יהיה מעולה.

פורסם

תחכה לSplashy היא המומחית פה :)

פורסם
  • מחבר

אני יודע, אני מצפה לתגובה שלה :D

פורסם
  • מחבר

חשבתי גם לוותר על תאורה אחורית וללכת על פילקו, ממש אהבתי את המראה של הנינג׳ה, הן נראות נקי ובנויות ממש יפה.

פורסם

אני יכולה להמליץ בחום על Filco. יש לי שתיים, אחת עם חומים ואחת עם כחולים. מדי פעם אני מחליפה ביניהם, כרגע אני עם החומים. איכות בנייה מצויינת וכיף להקליד עליה.

פורסם

למה לא אהבת את הK70? תאורה אחורית זה פיצ'ר חביב מאוד בנייחים. בניידים זה כמעט חובה.

פורסם
אני לא הולך לחפש שוב... קראתי את זה בכמה פורומים. לכל חומרה קורה שיש פגמים אני האמת מתלבט בין המקלדת הזו ל CM TRIGGER. תגיד במקלדת שלך אפשר להנמיך את עוצמת התאורה?

חיובי, גם לכבות לגמרי.

פורסם

אתם מכירים מקום לחריטת עברית בלייזר מלבד פיסיגרף (שלוקחים 150 שקל)?

פורסם

ה CM STORM שהזכירו פה מוגבלת ל 6KRO בהשוואה ל NKRO ברוב הדגמים שיש היום (בחירה מוזרה של CM STORM), אמור הלספיק אבל בכל זאת משהו לחשוב עליו.

המקלדות של CORSAIR אמורות להיות מצויינות, בנויות מאוד טוב ונראות מדהים. גם העיצוב המיוחד שלהם מאפשר תאורה הרבה יותר טובה (גם מראה וגם פיזור של האור). שווה לבדוק, במיוחד שהדגמים החדשים מגיעים עם כמה סוגים של סוויצ'ים ולא רק אדום (K70 ו K95).

גם ה MEKA G1 (יש גירסה חדשה מוארת) אמורה להיות מאוד טובה אבל אני חושב שיש להם רק אדומים ושחורים, העיצוב שלהם זהה לשל פילקו (ה Camouflage), לא יודע איפה מיצרים את המוארת אבל הגירסה הרגילה גם מיוצרת באותו מקום שמיצרים את הפילקו (ונראה לי גם את ה DAS). זה לא אומר שמדובר באותה מקלדת, כל חברה משנה דברים בהתאם למה שנראה לה חשוב, יכול מאוד להיות שה KEY CAPS והמיצבים של ה TT זולים יותר וכו'.

פורסם
  • מחבר

הקורסאיר באמת מצויינות, אבל עדיין לא יצאו לקנייה הדגמים עם הסוויצים השונים, רק אדומים בינתיים.

לא אהבתי את המראה של קולר מאסטר בכללי.

פילקו - אני לא מוצא מקלדת גדולה עם חומים (כולל נאמפד) רק עם כחולים, שחורים או אדומים.

הבונוס הוא שאפשר להוסיף משענת יד, נשמע נחמד.

דאקי - יש תאורה מתאימה ויש סוויץ׳ חום, הבעיה היחידה שזו הזמנה מראש, והם לא ממש יודעים מתי הן יצאו.

TT - שחורים ואדומים אני פחות התלהבתי, למרות שהמקלדות שלהם נראות טוב.

אז נשארו לי הדאס פרו והנייטהוק של מקס....

פורסם

לפני כמה זמן Das החליפו יצרן OEM ומסתבר שאיכות הבנייה לא טובה כמו במקלדות Das המקוריות שיוצרו ע"י Costar.

דיון בנושא (באנגלית): http://geekhack.org/index.php?topic=35375.0

לכן לא מומלץ לקנות כעת מקלדת של Das אלא אם כן מדובר בדגם הקודם שיוצר ע"י Costar.

מומלץ לברר זאת עם החנות.

אם המקלדת יוצרה ע"י יצרן ה-OEM החדש (לא Costar) או שיש ספק כלשהו בעניין, לך על ה-Nighthawk X8.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אז את ממליצה על הנייטהוק.

למה לא התייחסת לדאקי? גם הן נראות איכותיות, וממה שהבנתי הן באותה הרמה כמו פילקו.

ואם מסתבר שהדאס בחנות יוצרה ע״י קוסטר, היא עדיפה על המקס?

תודה לכולם על העזרה עד כה, מעריך את זה מאוד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים