עבור לתוכן

המלצה על משחקי FPS ישנים יחסית ופחות מוכרים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ראיתי קצת סרטונים על Tron 2.0 והחלטתי שזה לא בשבילי, אין כמעט אקשן במשחק והדגש שם כנראה יותר על חידות/פלפורמה או דברים כאלה.

Red Faction הראשון, סיימתי אותו וזה סה"כ משחק די מהנה (יש הרבה נשקים והם כיפיים לשימוש) אבל לא מדהים (כידוע כל אלמנט פיצוץ הסביבה זה לחלוטין גימיק והעלילה בקושי קיימת).

Renegade, אני זוכר ששיחקתי בו לפני המון זמן (וגם אז הוא נראה מכוער), המשחק די גרוע ורק העלילה גרמה לנסות להתקדם בו. אין לי את השמירה מאז ואני לא רואה את עצמי מתחיל אותו שוב (הוא גם די ארוך).

שמעתי הרבה על Alice ו - Undying ואנסה אותם בהזדמנות.

עם Chrome הבעיה היא תנועה מוזרה ולא יציבה במשחק (יש כאלה שתיארו זה כמו הליכה על קרח) וצלפים שמחסלים אותך מקילומטרים לפני שאתה יכול בכלל לראות אותם (ויכול להיות שאין לך רובה צלפים בעצמך בשביל להוריד אותם).

על Chaser שמעתי את השבחים על הגרפיקה והרבה נשקים + עלילה סגנון זיכרון גורלי זה פלוס בעיני (אהבתי מאד את הסרט) אבל שהתקנתי אותו לפני שנים רבות נבהלתי מהגרפיקה המזעזעת שלו (המשחק היה חדש בהרבה מ - Red Faction ועם מנוע מתקדם בהרבה אבל נראה זוועה משום מה, אולי רזולוציית ברירת המחדל היתה ממש נמוכה ולא שיניתי אותה, לא זוכר) והכוונת המוזרה של הנשק במשחק.

לגבי Elite Force, ראיתי שדווקא הראשון זכה לביקורות טובות מהשני (והוא גם מבוסס על מנוע Q3) ויש יותר המלצות עליו, החיסרון שלו הוא כמובן גרפיקה מיושנת עוד יותר.

נראה לי שאשחק בשניהם לפי הסדר (למרות שאין כנראה קשר עלילתי ביניהם), ההתלבטות שלי היתה אם לשחק גם בשני או שלא.

Kingpin נשמע מצויין, הבנתי שנגמר להם זמן/תקציב הפיתוח ולכן המשך המשחק לא היה ברמה של ההתחלה (זה אגב מאותם מפתחים שבהמשך פיתחו את RTCW המצויין).

יש לו גם מוד שמוסיף לו משימות.

נערך על-ידי dennis14

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 37
  • צפיות 23k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו, כמה חודשים אח"כ, מצאת איזה משחקים ישנים שהפתיעו אותך לטובה? :)

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם כבר הדיון הוקפץ...

בדיוק ראיתי את זה:

http://youtu.be/oPrU7LSqiX0

לא נתקלתי בו בעבר, אבל לפי הביקורת פה שווה לנסות. נראה לי ניתן לו נסיון..

פורסם

^^ וואלה נראה לי ששיחקתי בו כשהייתי ילד

אם זה אותו אחד אז משחק נדיר

פורסם

אנריל נראה לי הוזכר פה כבר... מה שכן מי שלא שיחק בהם עדיין שירוץ עכשיו לשחק

פורסם

מה לגבי:

Half-life 1 (ומתיחות הפנים שלו - HL1:Source ו-Black Mesa)

System Shock 2

Deus Ex הראשון

שלושתם זוכים לציונים סופר גבוהים ב-metacritic.com.

פורסם

יכול להמליץ על HL1, שבעיני היה כיף גם בשנה שעברה כששיחקתי בו לראשונה. הגרפיקה אמנם מיושנת אך במהותה כבר שייכת לעולם החדש (פוליגונים, תאורה, רק מודלים תלת מימדיים בלי ספרייטים וחרטא), והמשחקיות מהנה ממש. אפילו העלילה מחזיקה עד כמעט עד הסוף, והכי חשוב - אין כמעט quick-time events. מה שכן, זה משחק ארוך.

אבל אלו משחקים מוכרים ומפורסמים, אני לא יודע אם מקומם בדיון זה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים