עבור לתוכן

בקשת תמיכה. פורט נפתח ל-10 דקות ואז נסגר חזרה

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מנסה להגדיר פורטים בראוטר שלי לצורך שימוש ב µTorrent.

הגדרתי פורט תוך שימוש בהנחייות של את http://portforward.com כולל הגדרת stasic ip (בעזרת התוכנה שלהם) ואז בדיקה שזה באמת פתוח עם תוכנה אחרת שלהם (PFPortChecker). זה היה פתוח ועבד למשך 10 דקות ואז שוב קיבלתי מהירות איטיות ובבדיקה חוזרת ב - PFPortChecker רשום לי שהפורט לא פתוח (אחרי שהיה פתוח קודם).

יש לי מודם מחובר לנתב של 012 ולראוטר. וונדוס 7. וראוטר

TL-WR841NTL

אשמח מאוד לעזרתכם.

תודה

פורסם

נתב=ראוטר. זה אותו דבר.

תחליט איזה מהמכשירים הוא הראוטר. המכשיר של 012 או הטיפילינק.

פורסם
  • מחבר

תודה על התייחסות

הראוטר הוא ה tp-link

הדבר של 012 זה בגודל של קופסא קטנה שמחוברת למודם ומספקת את הטלפון

תשתית של הוט. ספק של בזק בין לאומי. טלפון 012.

פורסם

תבדוק שיש קושחה עדכנית.

לאפס את הנתב.

אלה שתי האפשרויות היחידות שאני יכול לחשוב עליהם אם זה פשוט נמחק בלי סיבה.

פורסם

גם לי זה היה , אני בכלל לא מבין ברשתות ואינטרנט , אבל אני כל פעם הייתי משנה את DMZ בראוטר בהתאם לאייפי שאני מקבל ב IP CONFIG וזה היה פתוח.

פורסם
גם לי זה היה , אני בכלל לא מבין ברשתות ואינטרנט , אבל אני כל פעם הייתי משנה את DMZ בראוטר בהתאם לאייפי שאני מקבל ב IP CONFIG וזה היה פתוח.

זה משהו שונה.

אתה לא קיבעת למחשב כתובת IP ובגלל זה היית צריך לשנות אותה כל פעם בהתאם.

אצלו כל ההגדרה נמחקת.

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא הייתי ברור. ההגדרה שהכנסתי לראוטר לא נמחקת. זה שם, פשוט המהירות של האפלוד חוזרת להיות איטית ו

PFPortChecker אומר שהוא לא מצליח להתחבר אחרי שקודם הוא כן הצליח

יכול להיות באמת שאני צריך להגדיר משהו במתאם שיחות? ראיתי בכל מיני מקומות שצריך לבקש מ-012 שיפתחו לי DMZ לIP מסויים במתאם שיחות או משהו כזה.

במידה וזה הפתרון. איך זה הולך? פשוט לבקש מהם לפתוח לי DMZ לIP הסטטי? לשנות משהו בראוטר (חוץ מפתיחת הפורט)?

תודה!!!

פורסם

באתי להגיד שכנראה דווקא המכשיר של 012 הוא הראוטר המרכזי שמתחבר לאינטרנט, ונותן את הגישה לראוטר השני.

אם זה כך, מה הפלא שיש לך בעיות.

פורסם
  • מחבר

זה באמת מה שקורה כאשר יש מודם-מתאם שיחות - ראוטר? אז פשוט להגיד ל 012 לפתוח את הפורט הרלוונטי וזה אמור לפתור את הבעייה?

פורסם

עדיף שישנו כך שהTP-LINK יהיה הראוטר הראשי שמתחבר לאינטרנט, והמכשיר של 012 יקבל את האינטרנט ממנו.

אם לא ניתן, אז שיעשו DMZ לכתובת ה IP של הTP-LINK שלך, ואז לא תצטרך לדבר איתם על פתיחת כל פורט, ותוכל לעשות זאת בעצמך בממשק ה TP-LINK

- - - תגובה אוחדה: - - -

בכלל לדעתי כל הטלפוני IP של ספקיות האינטרנט הם צרה אחת גדולה. (פרט לזה של הוט, שמביא מכשיר נוסף שלא קשור לאינטרנט)

הם לוקחים לך מרוחב הפס של האינטרנט. אבל גרוע מכך, החברות הללו שמים לך מכשיר סוג ז' שמחליף/בא לפני הראוטר שלך וגורם לפול בעיות.

והכל תמורת 5-10 שח חיסכון בחודש.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אם אתה סובל מבעיות שונות באינטרנט, ניתוקים, קפיאות, איטיות וכו', דע שרוב הסיכויים שזה באשמת הראוטר של 012.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

רק כדי לוודא כמה דברים לפני אני מדבר איתם. ה- IP זה ה - IP הסטטי שקבעתי או ה - IP שאיתו אני נכנס לתפריט של הראוטר?

מה זה DMZ? ברגע שהם יפתחו את ה -DMZ כל פעם שאפתח פורט בראוטר זה יעדכן את המתאם שיחות?

אני לא חושב שמתאם השיחות שלהם זה ראוטר. אין לו שום דבר שמשדר אלחוטית והוא ממש קטן.

פורסם

ה IP הסטטי שקבעת עבור הראוטר שאיתו אתה נכנס לתפריט שלו. (אם קבעת, וכדאי לקבוע)

DMZ אומר שכל תנועה נכנסת בכל פורט, תופנה אוטומטית לראוטר ה TP-LINK. (אלא אם הוגדר אחרת לפורט מסויים) ושם גם תוכל לעשות DMZ אל ה IP של המחשב שלך, או להפנות ידנית כל פורט רלוונטי.

הקופסה הקטנה שלהם היא ראוטר. לא אלחוטי, אבל בהחלט ראוטר פשוט ודיי פרימטיבי. ולכן הוא בעייתי בתור ראוטר ראשי.

פורסם
הקופסה הקטנה שלהם היא ראוטר. לא אלחוטי, אבל בהחלט ראוטר פשוט ודיי פרימטיבי. ולכן הוא בעייתי בתור ראוטר ראשי.

בשביל זה הייתי מחבר את המתאם שיחות ל-LAN של הטיפילינק וסוגר עניין.

שישמש רק כמתאם שיחות ולא יעשה שום ניתוב לשום דבר.

פורסם

כן, אבל הוא לא ציין איזה תשתית יש לו. זה רלוונטי אם זה ADSL, ואז הראוטר של 012 מחייג אליהם, או חייגן בכבלים. ואז 012 צריכים לשנות את ההגדרה בראוטר שלהם.

ובכל, מקרה, כנראה הוא יצטרך להגדיר גם איזה הפניית פורטים עבור המכשיר של 012.

בקיצור, זו האופציה הראשונה והמעודפת שרשמתי. אך היא צריכה להיעשות בשיתופם כדי שקו ה VOIP ישאר לעבוד תקין.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה

אנסה דבר ראשון לנתק אותו לגמרי ולראות אם זה פותר את הבעייה. במידה וזאת הבעייה אנסה את מה שאמרת.

אעדכן בהמשך

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים