עבור לתוכן

קיבלתי את הBeyerdynamic DT931 !!! *אזהרת 56K*

Featured Replies

פורסם

Img1.jpg

אבא שלי חזר אתמול מארצות הברית אחרי 3 שבועות- וכמובן ניצלתי את הנסיעה כדי לקנות קצת ציוד איכותי. ;D

קודם כל, קצת פרטים טכניים יבשים:

Transducer type Dynamic

Operating principle: Open

Frequency response: 5 - 35,000 Hz

Nominal impedance acc. to IEC 60268-7: 250

Nominal SPL acc. to IEC 60268-7: 96 dB

Nominal THD acc. to IEC 60268-7: < 0.2%

Power handling capacity acc. to IEC 60268-7: 50 mW

Sound coupling to the ear: Circumaural

Average pressure on ear acc. to IEC 60268-7: 2.5 N

Weight without cable: 295 g

Cable length 3 m / coiled cable on both sides

Connection Gold vaporized stereo mini jack-plug (3.5 mm) & 1/4" adapter (6.5 mm)

אז מה יש לנו? קיבלתי את האוזניות באריזה דיי קטנה ועלובה(טוב מילא, סך הכל אוזניות 180$):

Img5.jpg

לא הספקתי להסתכל על האריזה בזילזול, כי אז ראיתי את האוזניות הענקיות (לפחות הרבה יותר גדול ממה שציפיתי) וכמובן קודם כל היסתובבתי 10 דקות עם האוזניות על הראש במין היתלהבות של ילד קטן מצעצוע חדש. ;D

בזמן שהיסתובבתי, פשוט נידהמתי עד כמה הן נוחות ורכות! פשוט אפשר להיסתובב עם זה שעות על הראש בלי להיתעייף!

מה שכן, אותי עיצבן הכבל, שהוא כזה מסולסל ולא נוח גם ניראה כזה זול; אבל גם מילא אני היתכוונתי להחליף אותו בהמשך לכבל של OEHLBACH.

חיבורים:

Img4.jpg

השוואת גודל:

Img6.jpg

Img9.jpg

כמובן ישר הידלקתי את המחשב וניסיתי את האוזניות. אני אישית כאחד שפעם ראשונה מנסה אוזניות אמיתיות אני נהנה מהאיכות למרות שהבאס יכול להיות להיות לפעמים יותר מדי מודגש. דרך אגב, קראתי בפורומים של Head-fi שאם מחליפים את הכבל המקורי לזה של OEHLBACH ומחברים את האוזניות דרך חיבור ב- 120ohm impedence הצליל משתפר(יותר נקי, באס פחות מודגש, וכללית צליל יותר טוב).

בקיצור, אני מרוצה כללית מהאיכות של האוזניות במוזיקה (ראפ, רוק, היפ-הופ, אלקטרוני), בסרטים (האפקטים ממש יפים) ובמשחקים.

אני מאד מרוצה, ולדעתי היה שווה כל שקל מה855 שקל שביזבזתי על זה (190$ כולל מישלוחה).

אם יש לכם שאלות, תרגישו חופשי...

מצטער על האיכות הנמוכה של התמונות... מצלמת אינטרנט- 640X480.

פורסם

תעשה להם ברייק אין, לסנהססיזר שלי לא היה בכלל באס שקיבלתי אותם.

אחרי 48 שעות של ברייק אין, הצליל נהיה שונה לגמרי!

אה, ותתחדש כמובן :)

פורסם
  • מחבר

Break-in זה כשמנגנים מוזיקה 48 שעות רצוף?

פורסם

BURN-IN

וכן.

תנגן בהן את סוג המוסיקה שלך למשך 50-100 שעות.

פורסם
  • מחבר

תודה על הייעוץ. ;)

בעתיד אני הולך גם להחליף את הכבל לזה של OEHLBACH (מMeier Audio) ולבנות מגבר (כמובן זה יקח קצת זמן להיתארגן, לתכנן, להזמין חלקים ואז בסוף להרכיב את הכל, לבדוק........).

פורסם

שיהיה הרבה בהצלחה.

אגב, לדעתי כדאי לך להתחיל עם מגבר ואז לעבור כבל. האוזניות האלה הן לא בדיוק "קלות" להנעה. אז אולי כבל ישפר את האיכות, אבל מגבר יוסיף הרבה יותר.

ואגב, מה המקור שלך?

פורסם

אתם יכולים לפרט טיפה על הBURN IN הזה?

פורסם

יש הבדל בין Break-In לBurn-In.

הראשון הוא הליך חד-פעמי המתחולל בתקופת השימוש הראשונה במוצר. הטענה היא שאחרי זמן מסוים הביצועים מגיעים לאופטימליות הנדרשת מהם. האודיופילים הטכנוקראטיים לא מקבלים את הטענה הזו, וטוענים כי השינוי הנגרם לרכיב כזה (בעיקר אם הוא טרנזיסטורי) הוא כל-כך זניח שלא ייתכנו ההבדלים שתוארו לפני התהליך לבין אלו אחריו. הם טוענים כי זו השפעה פסיכולוגית מכיוון שאתה "מחכה" לשינוי ולכן בודה אותו. אני אישית כן חוויתי את התהליך הזה עם המערכת. הבאס נעשה יותר מוגדר ויותר refined, בעוד הטרבל התמתן ואיבד מהנוקשיות שאיפיינה אותו בהתחלה. מי יודע, אולי זה ההתרגלות של האוזן שלי או לא יודע מה. בקיצור אין לי הסבר מדעי, אני רק יודע מה ששמעתי.

התהליך השני בציינתי, שקול ל"הרצה לפני הפעלה". כלומר נניח עזבתם את הבית וחזרתם למערכת שעברה ממזמן את התהליך הראשון ואתם רוצים לשמוע. אודיופילים רבים טוענים כי המערכת נשמעת במיטבה רק לאחר התחממות הרכיבים. כלומר הדלקתם ומתן זמן מסוים עד שהם מסוגלים להפיק את הצליל שהם בדר"כ מפיקים. זה יותר מקובל ברכיבים שפופרתיים ופחות בSS (=טרנזיסטורי). אני אישית לא מצאתי הבדל.

פורסם

::) אני לא חושב שיהיה הבדל באוזניות ב180$

אם כן זה רק פסיכולוגי.

פורסם

יהיה ועוד יהיה.

באוזניות שלי שעולות 50 דולר היה הבדל, וממש ממש גדול.

סנהסייזר לפחות, חייבים ברייק אין לפני שאתה מתחיל להשתמש בהן ברצינות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות המרובות :-*

אני ברגעים אלה מבצע את ה Break-in (כבר 18 שעות ברציפות) ואני כבר קצת מרגיש(או מדמיין :P) באס פחות אגרסיבי ונקי יותר.

שיבי, עכשיו המקור שלי זה המחשב. מה לעשות, אין כסף... :-\

אולי מישהו פה מכיר CD player אבל לא במחיר של 400$ ומעלה? או לחילופין חנות שמוכרת תקליטי vinyl\LP (וגם תקליטים חדשים בין השאר)?

פורסם

בראייקים עושים גם לרמקולים ?

פורסם

כן, זה תקף גם לרמקולים (קשה לביצוע ממשי, אלא אם טסים לחו"ל ואין שכנים).

לפחות אם זה מחשב יש לו כרטיס קול איכותי?

פורסם
  • מחבר

אהם... :-\

לא ממש (ac97).

אבל אני רק התחלתי עם רכישת מערכת האודיו שלי- האוזניות היו הצעד הראשון...

בכל מקרה, מה לגבי המלצה לCDPlayer במחיר הגיוני? או לחילופין חנות שמוכרת תקליטי vinyl\LP (אבל שיהיה גם תקליטים חדשים)?

אם אני אמצא חנות עם מבחר גדול של תקליטי vinyl, אז אני פשוט אוכל להחליף את הראש שיש לי בנגן לאחד של גרדו.

פורסם

תקנה ראש לפטיפון של ortofon, יצא לך יותר זול.

באוזן השלישית ברחוב שינקין יש תקליטים, חדשים ומשומשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים