פורסם 2013 באוגוסט 512 שנים שלום לכל חברי הפורום אני מבקש את עזרתכם כי אני לא מצליח להתחבר לכתבות הראוטר שלי.יש לי ראוטר של חברת TP-LINK דגם:TL-WR841Nהראוטר נקנה לפני חצי שנה ועבד בצורה מעולה פתאום באיזה יום לא צלחתי לגלוש דרך הWIFI שלו אז החלטתי לכנסלאתר ההגדרות שלו בכתובת 192.168.1.1 או בכתובת 192.168.0.1 ואני פשוט לא מצליח ניסיתי דרך כמה דפדפנים ועדיין לא הצלחתיואחרי שהרצתי שורת פקודה ipconfig/all ראיתי שב IPv4 Address רשום כתובת 37.142.146.192 וב Default Gateway רשום 37.142.146.1 ניסיתי להתחבר לכתובת הזאת אך ללא הצלחה אבקש את עזרתכם בנושא עשיתי כבר ריסטרט למכשיר ושום דבר לא השתנה מקווה שלמישהו יהיה פתרון בשבילי.תודה מראש
פורסם 2013 באוגוסט 512 שנים יש חור קטן בתוכו מפסק. נכנסים עם מהדק ולוחצים עליו דקה שלמה כשהוא דולק.חור לרוב מאחור של נתב.
פורסם 2013 באוגוסט 512 שנים אתה בטוח שהחיבור הקווי לא מחובר להוטבוקס?והנתב מחובר להוטבוקס בכניסה אחרת שלו?ואם זה המצב, אז היה עדכון להוטבוקס שמונע אפשרות להשתמש בשתי יציאות שונות לקבלת IP חוקי.
פורסם 2013 באוגוסט 512 שנים זה נראה כאילו חיברת LAN ל-LANוודא שהמודם שלך מחובר אל כניסת WAN בראוטר ומהראוטר המחשב מחובר בכניסת LAN
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.