עבור לתוכן

תוכנות הסרה של NIS 2003

Featured Replies

פורסם

שלום,

למישהו יצא להשתמש בתוכנת ההסרה של חברת סימנטק לצורך הסרת NIS 2003? והאם מישהו יכול להמליץ לי באיזה תוכנה כדאי להשתמש?RNAV2003? RNisUPG?

אני מנסה להסיר הגדרות ישנות של Live update ופשוט לא מצליחה להיפטר מהם! גיליתי באתר שהם מספקים תוכנות שמסירות את כל ההגדרות האלה (כנראה שאני לא היחידה שלא מסוגלת להיפטר מההגדרות הישנות....) אבל אני לא יודעת במה להשתמש. והאם כדאי להשתמש בכלים האלה..

פורסם

כדי להסיר את ההגדרות של NIS, צריך להשתמש בRNIS (וכמובן כדי להסיר את NAV צריך להשתמש בRNAV (ארנב??))

בכל מקרה, מוסבר באתר symantec בדיוק מה צריך להסיר גם ידנית.

בXP, קבצים של NIS נשמרים ב-

c:\documents and settings\all users\application data\symantec

c:\program files\symantec

C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared

c:\program files\norton anti virus

c:\program files\norton internet security

ואולי בעוד ספריה או שתיים ששכחתי כאן.

בנוסף יש מס' הגדרות ברגיסטרי שכולן מפורטות באתר העזרה של symantec (ואם אני לא טועה מטופלים ע"י RNIS)

חשוב - כדאי להשתמש בכלים הארלה רק אחרי שהסרת את NIS דרך הadd remove programs.

לא הבנתי אם את רוצה להסיר את NIS לגמרי או רק לאפס את live update, בד"כ כדי לפתור בעיות הורדה של live update מספיק למחוק את כל הקבצים בתוך הספריה

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Symantec\LiveUpdate\Downloads

בלי למחוק את הספריה עצמה

פורסם
  • מחבר

אני מעוניינת להסיר את live update בלבד (לפחות בשלב ראשון, ואם זה לא ילך אז למחוק את כל התוכנה) אבל לא הצלחתי להסיר אותו, גם לא ע"י מחיקת הקבצים שכתבת. - וזאת הסיבה שאני חושבת להשתמש בתוכנות שסימנטק מציעים.

פורסם

מה הבעיה של הlive update?

פורסם
  • מחבר

ה-live update (למרות שהתקנתי לאחרונה גירסה חדשה שלו) מכיר את ההגדרות שהגדרתי מזמן להורדת עידכונים מאתר האוניברסיטה, שממנה קיבלתי את ה-NAV הקודם וממנה הייתי אמורה לעדכן אותו. מכיוון שמאז הסרתי את התוכנה הישנה והתקנתי גירסה חדשהיותר - אני לא מעוניינת להוריד עידכונים מאתר האוניברסיטה אלא ישירות מסימנטק. אבל אני בשום אופן לא מצליחה להסיר את ההגדרה הקודמת, וה-live update דרך האוניברסיטה לא מסוגל לעדכן את הגירסה שאני משתמשת בה עכשיו.

פורסם
  • מחבר

תודה - נראה לי שזה בדיוק מה שאני צריכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים